Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

garaj sorunu.. yardım !!!

REKLAM ALANI

herkese merabalar. bende mtorsiklet almayı düşünüyorum.. ama apratmanda otruyoruz.. yai müstakil bahçeli bi evimiz mevcut değil..
    apartmanda oturan motorsiklet sahiplerine danışmak istiyorum..motorsikletlerini nereye koyuyolar acaba? nası yapıyolar????

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

nedir alacağın motosiklet...

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı nabiarif adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merabalar. bende mtorsiklet almayı düşünüyorum.. ama apratmanda otruyoruz.. yai müstakil bahçeli bi evimiz mevcut değil..
    apartmanda oturan motorsiklet sahiplerine danışmak istiyorum..motorsikletlerini nereye koyuyolar acaba? nası yapıyolar????
    bende apartmanda oturmama rağmen site içerisinde olmanın avantajı var, site olmasaydı otoparktan başka bir seçeneğimde olmayacaktı, zira en güvenlisi bu.

Motosikleti
    Yakinda insallah
    bu konuyu bende merak ediyorum cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlarsokakta bırakmak güvenlimi sokakta bırakacaksak nelere dikkat etmeli neler yapmalıyız? Alacağım Motor Jinlun JL-250

bırak bırak dşarda bırak kalsın neolcekki

Motosikleti
    Yakinda insallah
    Alıntı LTF06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bırak bırak dşarda bırak kalsın neolcekki
    Hahahaahaahahahahahahah Sandalyeden Düştüm Gülmekten Bunebe

daha ne alcama karar vermedim bide b ehliyet var ama A2 ehliyette almam lazım herhal.. ama ilk önce aldığım zaman nereye koycağım önemli..nereye koycağıma kara verdikten sonra. diğeerlirini hallederiz.. kafamda bi marka model yok zaten pek de anlamıyorum..ilk defa motorsiklet kullanıcam diyebilirm. daha önce çok az sürdük ufak mobiletleri... sizler yeni başlıyon bir orta direk vatandaş için ne tavsiye edersiniz...??

BWSTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Bws
    Apartmanda otururken apartman girişine park ederdim brandasınıda örterdim hiçkimse bişey yapmazdı

Şimdi ise kendi evime teptip bahçeli evim var bahçeye koyuyorum kimse almaya bile teşebbüs etmiyor
    Yamahaşk 😍

chopper-delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti
    nabiarif kardeşimize KOCAMAN bir HOŞGELDİN!!! diyorum. İnşallah motorunu biran önce alırsın ve yollara düşersin bizimgibi. Park yeri sorunun var demek evet bir çoğumuzda var o sorun benim dükkanım ile evimin arasında 100m olduğundan ben dükkanıma sokuyorum akşamları eski motorumu bir kere k.esat'ta direğe bağladım ondada çalındı şans işte umarın hiçbirimizin başına bir daha böylesi olaylar gelmez. bence sen motor almadan önce evin arka tarafına laminat tahtalardan ufak bir garaj yap ne oluuur ne olmaz kapısınada yaz DİKKAT İÇERDE VAHŞİ KÖPEK VAR diye kimse yaklaşmaz

Motosikleti
    YUAN XGJ150-T RACE
    bu konu bütün motorcuların sorunu olmalı bir yere gitcegimiz zaman bi motoru bırakırız bi dükkna gireriz ama aklımız hep motordadır biri karıştırıyomu çalındımı yerinde duruyomu gelelim normal park meselesine bende binanın içine bırakabiliyosan bırak olmassa park yeri ben alırsam bina giriş ine bırakıcam o yönden sorun yok ama iki debir indir cıkar olcak o kötü

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    en ıyısı gözü korkutmak olur arkadaşım 2 tane sğlam halat kilit çakarsın 1 disk kilidi bide branda örtersin Allahın izniyle hiç bişey olmaz alarımda taktırırsan extra kredi olur
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    apartmanın içi geniş ise boşluk felan varsa yöneticiye danışıp koyabilirsin.Sana biraz zor gelicek sok çık motoru ama en güvenlisi bu ben eskiden apartmanın içinde bile kilitliyodum taksim ne olucağı belli olmaz..

ıs bence apartman sakınlerınde bıtıyo tabı apartmanında genıs olması lazım

yakınlarda mahalle arsında küçük otopark gibi bi yer war ama..bilmiyorum nasıl olur.. bide yakında oto yıkma yağlama yeri war sanki oto park olarakta kullanıyolar gibi geliyo. bu iki yere de konulabilir gibi duruyo.. çünkü apt. da yer yok artıolsa bile 120 140 kilo motoru 10 basamak çıkartmam gerekirdi...

swalbard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı nabiarif adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakınlarda mahalle arsında küçük otopark gibi bi yer war ama..bilmiyorum nasıl olur.. bide yakında oto yıkma yağlama yeri war sanki oto park olarakta kullanıyolar gibi geliyo. bu iki yere de konulabilir gibi duruyo.. çünkü apt. da yer yok artıolsa bile 120 140 kilo motoru 10 basamak çıkartmam gerekirdi...
    sen sen ol araba yıkamacılara güvenme.

Motosikleti
    roadstar 250 (cok guzel ya)
    en güvenlisi otopark okadarda pahalı degil ayda 30 ytl falan ortalaması evine yakınsa cok iyi olur aklın motorunda kalmaz rahat olursun
    [COLOR="Red"][B]
    Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
    Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]

otopark varsa daha ne ayda 25-30 halledersın

Forumdan Uzaklaştırıldı ferrari_tayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    ben apartman girişine bırakıyorum ama koku yapıyor, müstakil bina olduğu için bana bişey diyen yok annemden başka..
    apartman girişine bırakırsan egzos dumanından millet rahatsız olur izin vermezler, motor sıcakken koku yapıyor apartman girişinde. en sağlamı kapalı otoparka bırakman olur.

Motosikleti
    600cc
    30 ytl'ye otopark nerde var yahu oraya taşınalım avrupa yakasında kapıyı 100 ytl'den açıyolar 200 diyen bile oldu. kapalı otopark tabii bunlar.
    [COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]

herhangi bir otoparkla anlaştıktan sonra otopark içinde çalınma yada zarar görme durumu olursa...bu durumda otopark sahibi zararı karşılamamazlık yaparmı acaba. otopark ile anlaştığımızdasözleşme anlaşma kağıt üzerinde evrakta falan belgelendrme yapılıyomu acaba???

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)