garaj sorunu.. yardım !!!
Reklamlar
-
herkese merabalar. bende mtorsiklet almayı düşünüyorum.. ama apratmanda otruyoruz.. yai müstakil bahçeli bi evimiz mevcut değil..
apartmanda oturan motorsiklet sahiplerine danışmak istiyorum..motorsikletlerini nereye koyuyolar acaba? nası yapıyolar????
Reklamlar
-
nedir alacağın motosiklet...
-
nabiarif adlı üyeden alıntı
herkese merabalar. bende mtorsiklet almayı düşünüyorum.. ama apratmanda otruyoruz.. yai müstakil bahçeli bi evimiz mevcut değil..
apartmanda oturan motorsiklet sahiplerine danışmak istiyorum..motorsikletlerini nereye koyuyolar acaba? nası yapıyolar????
bende apartmanda oturmama rağmen site içerisinde olmanın avantajı var, site olmasaydı otoparktan başka bir seçeneğimde olmayacaktı, zira en güvenlisi bu.
-
bu konuyu bende merak ediyorum cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlarsokakta bırakmak güvenlimi sokakta bırakacaksak nelere dikkat etmeli neler yapmalıyız? Alacağım Motor Jinlun JL-250
-
bırak bırak dşarda bırak kalsın neolcekki
-
LTF06 adlı üyeden alıntı
bırak bırak dşarda bırak kalsın neolcekki
Hahahaahaahahahahahahah Sandalyeden Düştüm Gülmekten Bunebe
-
daha ne alcama karar vermedim bide b ehliyet var ama A2 ehliyette almam lazım herhal.. ama ilk önce aldığım zaman nereye koycağım önemli..nereye koycağıma kara verdikten sonra. diğeerlirini hallederiz.. kafamda bi marka model yok zaten pek de anlamıyorum..ilk defa motorsiklet kullanıcam diyebilirm. daha önce çok az sürdük ufak mobiletleri... sizler yeni başlıyon bir orta direk vatandaş için ne tavsiye edersiniz...??
-
Apartmanda otururken apartman girişine park ederdim brandasınıda örterdim hiçkimse bişey yapmazdı
Şimdi ise kendi evime teptip bahçeli evim var bahçeye koyuyorum kimse almaya bile teşebbüs etmiyor
-
-
bu konu bütün motorcuların sorunu olmalı bir yere gitcegimiz zaman bi motoru bırakırız bi dükkna gireriz ama aklımız hep motordadır biri karıştırıyomu çalındımı yerinde duruyomu gelelim normal park meselesine bende binanın içine bırakabiliyosan bırak olmassa park yeri ben alırsam bina giriş ine bırakıcam o yönden sorun yok ama iki debir indir cıkar olcak o kötü
-
en ıyısı gözü korkutmak olur arkadaşım 2 tane sğlam halat kilit çakarsın 1 disk kilidi bide branda örtersin Allahın izniyle hiç bişey olmaz alarımda taktırırsan extra kredi olur
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
apartmanın içi geniş ise boşluk felan varsa yöneticiye danışıp koyabilirsin.Sana biraz zor gelicek sok çık motoru ama en güvenlisi bu ben eskiden apartmanın içinde bile kilitliyodum taksim ne olucağı belli olmaz..
-
ıs bence apartman sakınlerınde bıtıyo tabı apartmanında genıs olması lazım
-
yakınlarda mahalle arsında küçük otopark gibi bi yer war ama..bilmiyorum nasıl olur.. bide yakında oto yıkma yağlama yeri war sanki oto park olarakta kullanıyolar gibi geliyo. bu iki yere de konulabilir gibi duruyo.. çünkü apt. da yer yok artıolsa bile 120 140 kilo motoru 10 basamak çıkartmam gerekirdi...
-
nabiarif adlı üyeden alıntı
yakınlarda mahalle arsında küçük otopark gibi bi yer war ama..bilmiyorum nasıl olur.. bide yakında oto yıkma yağlama yeri war sanki oto park olarakta kullanıyolar gibi geliyo. bu iki yere de konulabilir gibi duruyo.. çünkü apt. da yer yok artıolsa bile 120 140 kilo motoru 10 basamak çıkartmam gerekirdi...
sen sen ol araba yıkamacılara güvenme.
-
en güvenlisi otopark okadarda pahalı degil ayda 30 ytl falan ortalaması evine yakınsa cok iyi olur aklın motorunda kalmaz rahat olursun
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
-
otopark varsa daha ne ayda 25-30 halledersın
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben apartman girişine bırakıyorum ama koku yapıyor, müstakil bina olduğu için bana bişey diyen yok annemden başka..
apartman girişine bırakırsan egzos dumanından millet rahatsız olur izin vermezler, motor sıcakken koku yapıyor apartman girişinde. en sağlamı kapalı otoparka bırakman olur.
-
30 ytl'ye otopark nerde var yahu oraya taşınalım avrupa yakasında kapıyı 100 ytl'den açıyolar 200 diyen bile oldu. kapalı otopark tabii bunlar.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
-
herhangi bir otoparkla anlaştıktan sonra otopark içinde çalınma yada zarar görme durumu olursa...bu durumda otopark sahibi zararı karşılamamazlık yaparmı acaba. otopark ile anlaştığımızdasözleşme anlaşma kağıt üzerinde evrakta falan belgelendrme yapılıyomu acaba???
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)