Motosikletine lades oynamak! :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
git arkadaşından motoru al mahalede bi ileri bi geri sür baban görene kadar sonra kızıp elinden almaya gelince patlatırsın ladesi
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
-
jesse adlı üyeden alıntı
git arkadaşından motoru al mahalede bi ileri bi geri sür baban görene kadar sonra kızıp elinden almaya gelince patlatırsın ladesi
abi fazer var arkadaşta,ben 1 kere artçı oldum ona hayatım kaydı nası süreyim
ilgilenip cevap yazanlara teşekkürler...
-
-
çok tehlikeli bi işe girmişsin.ben cesaret edemezdim doğrusu.kesin kaybederdim zaten.kaybedersen ne yapçan? çamurmu yapçan
-
-
cok zor senın ıs ben olsam her yerıme aklımda yazardım
-
baban evdeyken cep telefonunu gizli numaradan ara veya haber beklediği birisi falan varsa babana telefon çalarken ver belki boşta bulunur unutur olaya başkalarını karıştırma yoksa arkadaşınada çakabiler işin ucunda motor var kolay değil yani
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
delituran adlı üyeden alıntı
bak o da ihtimal dahilinde
az önce babam telefonu bana uzattı ben de kek gibi atladım o lades diyene kadar kendi telefonu çaldı o telefonla konuşurken ben aklımda diyip yırttım son anda
bakalım ne olacak umarım kazanırım....
@Slayer
Banko çamur,her türlü çamur abi
Küçük bi poşete un koy..
Birazını da avcunun içine dök.. Poşet elinde kalsın.. Odana geç..
Baban odana daldığında avucundaki unu burnunla çek..
Kızgın baba refleksle direk olarak poşeti elinden bi hışımla alıcak..
Sonra aklını almadan lades diye bağırmazsan herşey için çok geç kalmış olabilirsin ama benden söylemesi
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
pınarr abla dıokı kısaca keş ol bence super numara olur ama tokatta yıyebılırsın
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Küçük bi poşete un koy..
Sonra aklını almadan lades diye bağırmazsan herşey için çok geç kalmış olabilirsin ama benden söylemesi
hakkaten yazmış bitirmişsin senaryoyu
-
walla arkadaşlar herşeyi söledı senın yerınde olsam kuru sıkıyı alıp gercek sılah aldım dıye yutturabılırsın
-
ByPaTr10 adlı üyeden alıntı
pınarr abla dıokı kısaca keş ol bence super numara olur ama tokatta yıyebılırsın
valla daha genç bir arkadaşsa ve ucunda motosiklet varsa sanırım katlanılabilinir
-
gencay abı
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
hakkaten yazmış bitirmişsin senaryoyu
iki hemşerinin buluşması eğmir gölü linkine beklerım abı senı
-
daha tehlikeli bir hobi bul onu yapmazsam bunu yapacağım diye tuttur...
-
-
morveotesi adlı üyeden alıntı
iki hemşerinin buluşması eğmir gölü linkine beklerım abı senı
bir yandan açılıyor zaten, buradan sonra oraya geçiyorum
annenle babanın arası iyi olduğu bir sıra, bananın cep telefonu ile oynar gibi yapıp, baba aşkım diye sana mesaj atan kim de... gerçi büyük ihtimalle annen alır telefonu ya :=)
-
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Küçük bi poşete un koy..
abla hakakten bitimiş olayı...
god is busy ! can i help you!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler