Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Motosikletine lades oynamak! :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    GT650R
    Ulan işin ucunda motor olacam babamla ladese girecem ve kaybedecem,
    ama herif kendine güvenmiş ki girmiş demi yani, dedik zamanında bu amca seni yer diye ama kulak asan kim..
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kalyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS ADV ( Flagello di Dio )
    yaa abi okudum baştan sona şimdi topiğide cidden yazış stiLi hareketi ve üyeLiğinin iptaLi
    Hakkaten özü sözü 1 delikanLı bi adammış bu yaa yok mu civarında oturan bu adamı tanıyan bi şekiLde hayat buLsun istedim bu cocuk yaa
    tanımadım ama sevdim kişiyi.
    Hayat yoLcuLuğu motor üstünde oLursa da oLmazsada yer etmiş.. HAYIRLI YOLCULUKLAR..
    Kafa FLY
    Görüntü FLU
    Hayat FREE

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    üyelik bilem gitmiş valla yazık oldu beaaa okadar istekliydi tuhhh içim bi hoş oldu sankim kendim kaybetmiş gibi oldum
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Motosikleti
    vurmayın yüzüme yok işte
    eee bu kadar mı 2 gün mü sürdü macera ya sana motosiklete alternatif bişiler bulalım adı motosiklet olmasın ne yardan geç ne serden

bi de okuyodur herhalde diye yazdım ama silip bidaha da girmiyom uleyn mi dedi acaba motosiklet olmayınca bu forum insanı eziyo içindeki koru elvlendiriyo yani çoook zor yaya olarak bu forumda takılmak
    [B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
    Ben devir artığında motorun sesini sevdim
    Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]

Motosikleti
    parasızlık + kararsızlık...
    Dün evde uzun süre düşündüm,ne yapmalıyım diye.Tamam bir sinirle üyeliği kapattırdık falan ama,akşam dışarı çıkınca çok değişti durum.Alsancakta motorları görünce içim gitti yine,içilen bi miktar biranın ardından da kesin karar verdim :
    Benim içimdeki bu "şey" -şey çünkü bu ilgiden fazla ama aşktan az- ben kesin vazgeçmedikçe böyle ladesmiş falan gitmeyecek.Ben illa ki yazın kiralayıp falan motora bineceğim,o beni tatmin etmezse öyle bırakacağım bu işi.Yapım gereği teslim olamam bu kadar kolay,hemen pes edemem.Bundan sonra forumda bu takma ad ile yazıyor olacağım,bu akşama doğru tekrar bir tanışma başlığı açarım.Gününüz güzel olsun saygılarımla....
    Alıntı kalyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa abi okudum baştan sona şimdi topiğide cidden yazış stiLi hareketi ve üyeLiğinin iptaLi
    Hakkaten özü sözü 1 delikanLı bi adammış bu yaa yok mu civarında oturan bu adamı tanıyan bi şekiLde hayat buLsun istedim bu cocuk yaa
    tanımadım ama sevdim kişiyi.
    Hayat yoLcuLuğu motor üstünde oLursa da oLmazsada yer etmiş.. HAYIRLI YOLCULUKLAR..
    Abi ben şimdi ne diyim bak utandım sen böyle söyleyince,çok düşündüm ama denemeden vazgeçmek kolay pes etmek istemiyorum.Desteğin için çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum...

Alıntı melocann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üyelik bilem gitmiş valla yazık oldu beaaa okadar istekliydi tuhhh içim bi hoş oldu sankim kendim kaybetmiş gibi oldum
    gitmez o gitmez sen rahat ol
    Alıntı seyf@tin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eee bu kadar mı 2 gün mü sürdü macera ya sana motosiklete alternatif bişiler bulalım adı motosiklet olmasın ne yardan geç ne serden

bi de okuyodur herhalde diye yazdım ama silip bidaha da girmiyom uleyn mi dedi acaba motosiklet olmayınca bu forum insanı eziyo içindeki koru elvlendiriyo yani çoook zor yaya olarak bu forumda takılmak
    Bu konuda çok haklısın,belki de beni bu kadar hırslı ve istekli yapan da bu forumdur bu forum olmasaydı ne bu kadar bilgi alırdım ne de motosiklete binmeyi bu kadar isterdim.Hele o gezi yazıları yok mu başlıca aileye isyan sebebi

chopper-delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti
    Vallaha geçmiş olsun be delituran kardeşim, üzüldüm senin adına yazık oldu gitti motor.
    Nediyelim kısmet böyleymiş, ama seni kutlarım çamura yatmadın için bir delikanlıyada bu yakışır

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı chopper-delisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallaha geçmiş olsun be delituran kardeşim, üzüldüm senin adına yazık oldu gitti motor.
    Nediyelim kısmet böyleymiş, ama seni kutlarım çamura yatmadın için bir delikanlıyada bu yakışır
    çamura yattı çamura ne delikanlısı beeee motor aşkı bu vaz geçilmez kana karıştımı çıkmaz
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iso orda ban for me iconu var bak tıkla bi gör (((:
    ban for efendy_iso
    shot for efendy_iso
    shake for efendy_iso
    kıss for efendy_iso

butonu ne işe yarıyo

6 gun sonra gelır arkadas uzaklastırılmıs sadece

seren

bir gün yemekten sonra babanız illaki ellerini yıkayacak. sizde havluyu alıp orada gözükmeden havluyu tutacaksınız.babanız da sizi görmediği için havluyu askıda sanıp elinizden alacak. bukadar basit veeeee ladess...(ben denedim işe yaradı 5 ytl kazandım hehe

yani o yazdığım lades yapma planıydı anlamışınızdır herhalde ok

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Parmagına ip bagla boşta bulunmazsın,Biz lades oynadıgımızda genelde o taktigi kullanırdık.
    Parmagına sıkı baglama ama herzman hissedecegin bir şekilde dursun bu iş ölüm kalım meselesine dönüşmüş nasıl gecersin bu sevdadan cok zor.
    Karşında yaşlı bir kurt var, işin cok zor.
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    eee aradan 5 ay geçmiş. sonuç?????
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

yeni forum nasıl açılırr ??

sertanGs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence söyle bişey yap.kosa kosa babanın yanına git elinde herhangi nesne olabilir.sen bağıra bağıra yanına git de ki al al al cabuk al sunu elimden.(zınnnk) baban aldımı bağırmaya devam ver ver ver motorun anahtarını ver.
    ama ben oğlumla böyle iddaya girsem ve o da böyle cirkefe yatsa bi 5 gün de hastanede yatardı tabi saka.siddete hayır
    altın atesle ,kadın altınla ,erkek te kadınla erir

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Ladesi kaybetmiş . Üyeliğimi nasıl silerim bir daha girmem buraya falan diyor.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler