Ulan işin ucunda motor olacam babamla ladese girecem ve kaybedecem,
ama herif kendine güvenmiş ki girmiş demi yani, dedik zamanında bu amca seni yer diye ama kulak asan kim..
Ulan işin ucunda motor olacam babamla ladese girecem ve kaybedecem,
ama herif kendine güvenmiş ki girmiş demi yani, dedik zamanında bu amca seni yer diye ama kulak asan kim..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
yaa abi okudum baştan sona şimdi topiğide cidden yazış stiLi hareketi ve üyeLiğinin iptaLi
Hakkaten özü sözü 1 delikanLı bi adammış bu yaa yok mu civarında oturan bu adamı tanıyan bi şekiLde hayat buLsun istedim bu cocuk yaa
tanımadım ama sevdim kişiyi.
Hayat yoLcuLuğu motor üstünde oLursa da oLmazsada yer etmiş.. HAYIRLI YOLCULUKLAR..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
üyelik bilem gitmiş valla yazık oldu beaaa okadar istekliydi tuhhh içim bi hoş oldu sankim kendim kaybetmiş gibi oldum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
eee bu kadar mı 2 gün mü sürdü macera ya sana motosiklete alternatif bişiler bulalım adı motosiklet olmasın ne yardan geç ne serden
bi de okuyodur herhalde diye yazdım ama silip bidaha da girmiyom uleyn mi dedi acaba motosiklet olmayınca bu forum insanı eziyo içindeki koru elvlendiriyo yani çoook zor yaya olarak bu forumda takılmak
[B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
Ben devir artığında motorun sesini sevdim
Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]
Dün evde uzun süre düşündüm,ne yapmalıyım diye.Tamam bir sinirle üyeliği kapattırdık falan ama,akşam dışarı çıkınca çok değişti durum.Alsancakta motorları görünce içim gitti yine,içilen bi miktar biranın ardından da kesin karar verdim :
Benim içimdeki bu "şey" -şey çünkü bu ilgiden fazla ama aşktan az- ben kesin vazgeçmedikçe böyle ladesmiş falan gitmeyecek.Ben illa ki yazın kiralayıp falan motora bineceğim,o beni tatmin etmezse öyle bırakacağım bu işi.Yapım gereği teslim olamam bu kadar kolay,hemen pes edemem.Bundan sonra forumda bu takma ad ile yazıyor olacağım,bu akşama doğru tekrar bir tanışma başlığı açarım.Gününüz güzel olsun saygılarımla....
Abi ben şimdi ne diyim bak utandım sen böyle söyleyince,çok düşündüm ama denemeden vazgeçmek kolay pes etmek istemiyorum.Desteğin için çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum...
gitmez o gitmez sen rahat ol
Bu konuda çok haklısın,belki de beni bu kadar hırslı ve istekli yapan da bu forumdur bu forum olmasaydı ne bu kadar bilgi alırdım ne de motosiklete binmeyi bu kadar isterdim.Hele o gezi yazıları yok mu başlıca aileye isyan sebebi
Vallaha geçmiş olsun be delituran kardeşim, üzüldüm senin adına yazık oldu gitti motor.
Nediyelim kısmet böyleymiş, ama seni kutlarım çamura yatmadın için bir delikanlıyada bu yakışır
6 gun sonra gelır arkadas uzaklastırılmıs sadece
bir gün yemekten sonra babanız illaki ellerini yıkayacak. sizde havluyu alıp orada gözükmeden havluyu tutacaksınız.babanız da sizi görmediği için havluyu askıda sanıp elinizden alacak. bukadar basit veeeee ladess...(ben denedim işe yaradı 5 ytl kazandım hehe
yani o yazdığım lades yapma planıydı anlamışınızdır herhalde ok
Parmagına ip bagla boşta bulunmazsın,Biz lades oynadıgımızda genelde o taktigi kullanırdık.
Parmagına sıkı baglama ama herzman hissedecegin bir şekilde dursun bu iş ölüm kalım meselesine dönüşmüş nasıl gecersin bu sevdadan cok zor.
Karşında yaşlı bir kurt var, işin cok zor.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
eee aradan 5 ay geçmiş. sonuç?????
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yeni forum nasıl açılırr ??
bence söyle bişey yap.kosa kosa babanın yanına git elinde herhangi nesne olabilir.sen bağıra bağıra yanına git de ki al al al cabuk al sunu elimden.(zınnnk) baban aldımı bağırmaya devam ver ver ver motorun anahtarını ver.
ama ben oğlumla böyle iddaya girsem ve o da böyle cirkefe yatsa bi 5 gün de hastanede yatardı tabi saka.siddete hayır
altın atesle ,kadın altınla ,erkek te kadınla erir
Ladesi kaybetmiş . Üyeliğimi nasıl silerim bir daha girmem buraya falan diyor.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)