annen ile anlaş ,sabah telefonunu sakla , evden çıkcakken annen ile kapıya çık ve babana ''seni telefonda kadının biri arıyo , kim tanımadım '' de . tam o sırada annen rol gereği telefona saldırsın . baban ışık hızı ile o telefonu elinden alcaktır .
eğer bu işe yararsa motoru alınca 1 tur verirsin artık
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
çok zor durumlar ...en paranoya yapan kazanır...sürekli kendinle savaşıcaksın...ben bunu yapabilirim diye kendini inandıracaksın...dalıp gitmeyeceksin...
daldınmı olay biter...mesela parmağına ip tak...ip herşeyi hatırlatır...ama bu ipi niye taktım ben diye düşünürken tuzağa gelebilirsin...kafan dalgın olamayacak sadece...başarabilirsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben bu aşan sonunu hayra alamet görmüyorum ama hade hayırlısı demektende kandimi alamıyorum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
"KUMANDA" babannem dayanaz kumandaya (bi kere yenmiştim öyle) belki baban da da işe yarar
he bu arada baban bence sana motor almaya karar vermiş almayacak olsa küçük bir alma ihtimali de olsa girmezdi bu işe. almam dedi ısrar edince aldı demesin diye kazansın diye yapmış için rahat olsun lades te olmazsa başka bi spor dalında alır motoru sana
amma şöyle bi ihtimalde var sana bi kere şans verdim kaybettin yok arrtık motor fln da diyebilir
bence birinci durum sen yine salma kendini
babanın daha önce alıp kurcalayınca kızdığı bişi bul başla kurcalamaya ayar olsun o an ver layn desin gersini biliyosun
bişi daha ketchup abi doğrumu diyosun yoksa şaka fln mı yapıyosun çok ciddi soylemişsin ama inanılacak şey değil. benim en hızlı ladesim 15 dkk alan bendim :(
[B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
Ben devir artığında motorun sesini sevdim
Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]
eski kurt diyorsun bilgi ve tecrübelerini göz önüne alırsak kazanma ihtimalin epey düşük inşallah kazanırsın
Moral verenlere destek olanlara tekrar teşekkür ederim sağ olun var olun:
Çıkan kısmın özeti şöyle
Dün okayyorukcuoglu arkadaşın tavsiyesi ile telefon numarasını denedim olmadı,sabah kahvaltıda şekerliği uzatmayı filan denedim olmadı,gazeteyi uzatmayı denedim olmadı,kumandayı da dün gece denemiştim olmadı
Bugün biraz daha dalgın gibi babam,biraz karışık bir numarayla yapabileceğimi düşünüyorum.mete_han'ın da dediği gibi dikkatli olmaya çalışıyorum.
@seyf@tin
Komplo teorileri düşünürken aklıma o da geldi,acaba dedim almaya niyeti var da böyle bir durum mu yaratmaya çalışıyor diyorum ama önceden söyledikleri gelince aklıma pek inanamıyorum.Sürekli çamura yatmaz babam o açıdan senin fikrine hak veriyorum ama idda büyük olunca yatar gibi geliyor
Üşenmeyip cevap yazanlara tekraaaar tekraaaar teşekkürlerr
az önce babamın uzattığı telefona atlayınca ladesi patlattı sağ olsun.moralim 0,madem girdik bi iddaya gereğini yerine getirmek gerekir.ilgilenenlere çok teşekkür ederim,herkese saygılarımı sunuyorum
yok abi yatmıcam çamura,benim kendime yakıştırdığım bu işi tamamen bitirmek.Bilgisayarımın arka planında agility vardı kaldırdım,diğer resimleri de silerim zamanla.Bu siteye de girmem heralde artık,zaten motorum yoktu pek bi paylaşımım yoktu ortamda girmişim girmemişim çok farketmeyecek.Üyeliği nerden siliyoruz bilen var mı?Ya da şöyle sorayım biz kendi üyeliğimizi silebiliyor muyuz yoksa sadece mod/admin arkadaşların mı böyle bir yetkisi var?
dipnot: amacım ilgi çekmek değil,böyle düşünen en hafifinden saçmalar....
öncelikle geçmiş olsun git kendin al bence motürü boşver babayı...
profil ayarlarına qir... '' delete profil '' iconuna tıklarsan silinir profilin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)