Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Motosikletine lades oynamak! :)

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neyse bi sazanımız çıktı.. Bi motosikletim daha olucak yuppiii
    aklından bile geçirme lades oynamam ben

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    annen ile anlaş ,sabah telefonunu sakla , evden çıkcakken annen ile kapıya çık ve babana ''seni telefonda kadının biri arıyo , kim tanımadım '' de . tam o sırada annen rol gereği telefona saldırsın . baban ışık hızı ile o telefonu elinden alcaktır .
    eğer bu işe yararsa motoru alınca 1 tur verirsin artık
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Neyse bi sazanımız çıktı.. Bi motosikletim daha olucak yuppiii
    ladesim lades olsun mu (((:
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ladesim lades olsun mu (((:
    Almayan gevur olsun mu diycemde sen zaten olmuşsun
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı delituran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az önce yediğimiz akşam yemeğinde babamla ladese tutuştuk,kazanırsam bana motosiklet alacak kaybedersem ben motosiklet sevdasından vazgeçeceğim.
    Tarafları tanıyalım :
    Mavi köşede;babam.Küçükken ve gençliğinde kimbilir kaç kere lades oynamış,amcamın anlattığına göre oyunları 1 hafta-10 gün kadar sürebilen yaşlı kurt Aynı zamanda kendileri zamanında vespa ve mz kullanmış fakat komşularının oğlu vespayla kaza yapıp vefat edince ailesi motosiklet almasına izin vermemiş,hevesi kursağında kalıp bu tadı almasına rağmen bana motor aldırmayan çözülememiş şahsiyet ( cümleye gel )
    Kırmızı köşede,bendeniz delituran.Arkadaş motoruna binip daha önce nefret ettiği motosikletlere aşık olan,İtalya'da şehir içinde herkesin scooter kullanmasına hayran olup scooter da scooter diye zırlayan yeni yetme taze motorcu gibimsi

Şaka filan bi yana elim ayağım titriyor şu an,evde kendi kendime aklımdaaaa diye bağırıyorum rakip çok güçlü,savunmada kalıp kontra ataktan gol atmayı düşünüyorum Fikirlerinizi/tuzaklarınızı bekliyorum saygılarımla
    çok zor durumlar ...en paranoya yapan kazanır...sürekli kendinle savaşıcaksın...ben bunu yapabilirim diye kendini inandıracaksın...dalıp gitmeyeceksin...

daldınmı olay biter...mesela parmağına ip tak...ip herşeyi hatırlatır...ama bu ipi niye taktım ben diye düşünürken tuzağa gelebilirsin...kafan dalgın olamayacak sadece...başarabilirsin...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

jackaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    caponord etv1000-simson schwalbe-yamaha wr125r
    Küçük bi poşete un koy..
    Birazını da avcunun içine dök.. Poşet elinde kalsın.. Odana geç..
    Baban odana daldığında avucundaki unu burnunla çek..
    Kızgın baba refleksle direk olarak poşeti elinden bi hışımla alıcak..
    Sonra aklını almadan lades diye bağırmazsan herşey için çok geç kalmış olabilirsin ama benden söylemesi
    bu nasılbır senaryodur nezaman yazdın naptın akıl ısı dııl

arkadasım sanada tavsıyem koluna aklımda dıye guzel bır dovma falan yaptır
    bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    ben bu aşan sonunu hayra alamet görmüyorum ama hade hayırlısı demektende kandimi alamıyorum
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Motosikleti
    vurmayın yüzüme yok işte
    "KUMANDA" babannem dayanaz kumandaya (bi kere yenmiştim öyle) belki baban da da işe yarar

he bu arada baban bence sana motor almaya karar vermiş almayacak olsa küçük bir alma ihtimali de olsa girmezdi bu işe. almam dedi ısrar edince aldı demesin diye kazansın diye yapmış için rahat olsun lades te olmazsa başka bi spor dalında alır motoru sana
    amma şöyle bi ihtimalde var sana bi kere şans verdim kaybettin yok arrtık motor fln da diyebilir
    bence birinci durum sen yine salma kendini
    babanın daha önce alıp kurcalayınca kızdığı bişi bul başla kurcalamaya ayar olsun o an ver layn desin gersini biliyosun

bişi daha ketchup abi doğrumu diyosun yoksa şaka fln mı yapıyosun çok ciddi soylemişsin ama inanılacak şey değil. benim en hızlı ladesim 15 dkk alan bendim :(
    [B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
    Ben devir artığında motorun sesini sevdim
    Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]

chopper-delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti
    eski kurt diyorsun bilgi ve tecrübelerini göz önüne alırsak kazanma ihtimalin epey düşük inşallah kazanırsın

Motosikleti
    ah agility ah....
    Moral verenlere destek olanlara tekrar teşekkür ederim sağ olun var olun:
    Çıkan kısmın özeti şöyle
    Dün okayyorukcuoglu arkadaşın tavsiyesi ile telefon numarasını denedim olmadı,sabah kahvaltıda şekerliği uzatmayı filan denedim olmadı,gazeteyi uzatmayı denedim olmadı,kumandayı da dün gece denemiştim olmadı
    Bugün biraz daha dalgın gibi babam,biraz karışık bir numarayla yapabileceğimi düşünüyorum.mete_han'ın da dediği gibi dikkatli olmaya çalışıyorum.

@seyf@tin

Komplo teorileri düşünürken aklıma o da geldi,acaba dedim almaya niyeti var da böyle bir durum mu yaratmaya çalışıyor diyorum ama önceden söyledikleri gelince aklıma pek inanamıyorum.Sürekli çamura yatmaz babam o açıdan senin fikrine hak veriyorum ama idda büyük olunca yatar gibi geliyor

Üşenmeyip cevap yazanlara tekraaaar tekraaaar teşekkürlerr

Motosikleti
    Kymco Agility
    Küçük bi poşete un koy..
    Birazını da avcunun içine dök.. Poşet elinde kalsın.. Odana geç..
    Baban odana daldığında avucundaki unu burnunla çek..
    Kızgın baba refleksle direk olarak poşeti elinden bi hışımla alıcak..
    Sonra aklını almadan lades diye bağırmazsan herşey için çok geç kalmış olabilirsin ama benden söylemesi
    Bunu değilde şırıngalı versiyonunu yedirmiştim zamanında anneme..
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    ah agility ah....
    az önce babamın uzattığı telefona atlayınca ladesi patlattı sağ olsun.moralim 0,madem girdik bi iddaya gereğini yerine getirmek gerekir.ilgilenenlere çok teşekkür ederim,herkese saygılarımı sunuyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    az önce babamın uzattığı telefona atlayınca ladesi patlattı sağ olsun.moralim 0,madem girdik bi iddaya gereğini yerine getirmek gerekir.ilgilenenlere çok teşekkür ederim,herkese saygılarımı sunuyorum
    geçmişler olsun ama ben yerinde olsam çamura yatardım kesin

Motosikleti
    ah agility ah....
    Alıntı murti06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmişler olsun ama ben yerinde olsam çamura yatardım kesin
    yok abi yatmıcam çamura,benim kendime yakıştırdığım bu işi tamamen bitirmek.Bilgisayarımın arka planında agility vardı kaldırdım,diğer resimleri de silerim zamanla.Bu siteye de girmem heralde artık,zaten motorum yoktu pek bi paylaşımım yoktu ortamda girmişim girmemişim çok farketmeyecek.Üyeliği nerden siliyoruz bilen var mı?Ya da şöyle sorayım biz kendi üyeliğimizi silebiliyor muyuz yoksa sadece mod/admin arkadaşların mı böyle bir yetkisi var?

dipnot: amacım ilgi çekmek değil,böyle düşünen en hafifinden saçmalar....

--volkan-- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    sonucu merakla bekliyorum ...

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gecmıs olsun ...............................

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı --volkan-- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonucu merakla bekliyorum ...
    merak etme bak yazmış arkadaş kaybettim diye

yok abi yatmıcam çamura,benim kendime yakıştırdığım bu işi tamamen bitirmek.Bilgisayarımın arka planında agility vardı kaldırdım,diğer resimleri de silerim zamanla.Bu siteye de girmem heralde artık,zaten motorum yoktu pek bi paylaşımım yoktu ortamda girmişim girmemişim çok farketmeyecek.Üyeliği nerden siliyoruz bilen var mı?Ya da şöyle sorayım biz kendi üyeliğimizi silebiliyor muyuz yoksa sadece mod/admin arkadaşların mı böyle bir yetkisi var?

dipnot: amacım ilgi çekmek değil,böyle düşünen en hafifinden saçmalar....
    hemen pes etme benc bir süre bekle sonra başka bir idia atarsın ortaya motosikleti kazanırsın

Motosikleti
    as t1
    ya kardeşim alınma ama kek gibi atlanırmı işin ucunda motor var baban yemiş seni neyse üzülme
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90

hım

Alıntı exorcist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abla hakakten bitimiş olayı...
    siz buarada arkadaşı dusunmuyonuz torbayı alıp lades dıyene kadar bir tokat yapıştırırsa ne olcak

öncelikle geçmiş olsun git kendin al bence motürü boşver babayı...

profil ayarlarına qir... '' delete profil '' iconuna tıklarsan silinir profilin...

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler