Motosikletine lades oynamak! :)
Reklamlar
-
klasik çözümlerden şaşma (heleki boksör bi babaysa) ladeste en güzel fırsat yemek esnasında dogar annenle anlaşma yap yemeği tuzsuz yapsın sende tuzu yanında bulundur illaki istiycektir. olmadı tuttuğu takımın maçını bekle. yine yemezse ozaman ketchup'a havale et
Reklamlar
-
bboş ver ne motoru ya.. motorda neymiş.. uslu uslu otur işte evinde
-
-
delituran adlı üyeden alıntı
Yok ya tuz filan denedim hemen aklımda diyo uyuz oldum
@ Loft
yok abicim geri dönmek yok buraya kadar geldim geri dönemem artık
Fikirler için teşekkür ederim yok mu yeni fikri olan?
Sabah babanı işe yolcu et.. Telefonunu sakla önce tam çıkacağı anda telefonunu istesin.. Odadan getirmiş gibi cebinden çıkar ver.. Sabah uyku sersemliği en zayıf anıdır bence
Telefon olmazda çanta olur.. O kadarını sen hesap edersin
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Sabah babanı işe yolcu et.. Telefonunu sakla önce tam çıkacağı anda telefonunu istesin.. Odadan getirmiş gibi cebinden çıkar ver.. Sabah uyku sersemliği en zayıf anıdır bence
Burdan anladığım kadarıyla Pınar senle kesinlikle lades tutşulmaz ne çok fikir varmış sende
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Yarın çalışmıyor babam,güzel fikir ama uygulayamam pazartesinden önce
Bu arada alınma lütfen ama murti haklı senle lades tutuşan adamı taklaya getirirsin kafa cin gibi maşallah
-
-
Bence dediğin gibi savunmada kal.Eğer Baban 1 hafta-10 gün yapabiliyorsa bu işi, 1 ay(hatta belki daha uzun süre) savunmada kalmayı tercih etmek en mantıklısı.Sonuçta işin ucunda motor var
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Bence dediğin gibi savunmada kal.Eğer Baban 1 hafta-10 gün yapabiliyorsa bu işi, 1 ay(hatta belki daha uzun süre) savunmada kalmayı tercih etmek en mantıklısı.Sonuçta işin ucunda motor var
Ya bilmiyorum motor var ucunda ama yalan olur almaz bence.Çünkü daha önceden çok konuştuk bu konuyu,kendisi de vespayı çok sever, "gel alalım bi px 150/px 200 toplayalım adam edelim sonra beraber bineriz" diyorum "yok seni bindirmem motora,her gün kaç tane kaza okuyoruz gazetelerde bu ülkede motosiklet bilinci yok" vb bi sürü laf ediyor.Şimdi haksız desem olmaz,gerçekten haklı ben bile istediğim şey hakkında şüpheleniyorum bazen ya ben de 3. sayfadan çıkarsam diye.Ama bir yandan da tadı var şu işin be abi,çıkıversem sahil yoluna deniz kenarından ince ince süzülsem fena mı ya?
Çok umutlandırmıyorum kendimi ama bi yandan da düşünmeden edemiyorum :
neden olmasın?ya ben kazanırsam?
-
valla ya ben kazanırsam dersen kaybetmeyi göze aldın demektir zaten
asla kaybetmeyeceğim asla unutmayacağım demelisin..
hayır burnum pancar gibi, konuşamıyorum boğazımın ağrısından
zati ciğerler de bitik.. hala şu saatte sana akıl vermeye uğraşıyorum ya kendimce..
sanırım önce kendim akıllansam daha ii olacak
-
-
ya saat gece 03:30 da bagıra bagıra elinde elektrik süpürgesiyle yerleri süpür baban kesin uyku sersemi alacaktır elinden ((: bana güven bırak bu işleri tozdu şırıngaydı ..((:
aramızdaki beyazcılarda boylece belli oldu zuahahhahaha
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Aklına başına al bilader, o adamın senin yaşın kadar yol almışlığı var, senin motor sevdanı biliyorsa hiç bir numarayı yemez, ama taktik olarak panik havası ile beslenmiş bir olay unutturabilir ancak,
Nasıl olacak tersen, öyle bir ayarlayacaksın ki, baban yakınlarında iken bu kahvaltı olabilir, eline sıcak çay alacaksın ve ciddi bir yanma numarası patlatacaksın çayı veya demliği onun eline tutuşturacaksın, o an tabi panik olacak hemen sarılacak elindekine, tencere falan da olabilir, ama panik yapmazsan başka bir numarayı yemez gibime geliyor.
Bana kalırsa bu adam seni yiyecek, sen motoru unut..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
urcolak adlı üyeden alıntı
Aklına başına al bilader, o adamın senin yaşın kadar yol almışlığı var, senin motor sevdanı biliyorsa hiç bir numarayı yemez, ama taktik olarak panik havası ile beslenmiş bir olay unutturabilir ancak,
Nasıl olacak tersen, öyle bir ayarlayacaksın ki, baban yakınlarında iken bu kahvaltı olabilir, eline sıcak çay alacaksın ve ciddi bir yanma numarası patlatacaksın çayı veya demliği onun eline tutuşturacaksın, o an tabi panik olacak hemen sarılacak elindekine, tencere falan da olabilir, ama panik yapmazsan başka bir numarayı yemez gibime geliyor.
Benim de aklıma gelen o şekilde,ihtimalleri 2ye böldüm
1)Yarın olunca unutacak sabah gazeteyi flian verirken patlatıcam bombayı ya da kahvaltıda tuz/karabiber isterse o arada gidicek
2)Bi panik telaş halinde uzattığım bi nesneyi alınca "ladeeeesss!!!" diye bağırıcam.
2.seçenek üzerinde daha çok yoğunlaşmaya çalışıyorum,ama artık kafam durdu yatsam iyi olacak.Yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim konunun bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmezdim.Umarım yarın daha iyi olur her şey iyi geceler herkese
-
murti06 adlı üyeden alıntı
Burdan anladığım kadarıyla Pınar senle kesinlikle lades tutşulmaz ne çok fikir varmış sende
Motosikletine ladese var mısın
jesse adlı üyeden alıntı
ya saat gece 03:30 da bagıra bagıra elinde elektrik süpürgesiyle yerleri süpür baban kesin uyku sersemi alacaktır elinden ((: bana güven bırak bu işleri tozdu şırıngaydı ..((:
aramızdaki beyazcılarda boylece belli oldu zuahahhahaha
Hadi lenn sibop
Şırınga işaretini ilk sende gördüm ben.. Dinime küfredemezsin sen
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
-
önce savunmayı dusun sonra saldırıyı babanın sana hangı yontemler ıle lades yapab ılecegınıde dusun sonra sen yapmak ıcın plan yap sen nasıl yaparım derken dalgınlık anında ladesı yeme
-
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
-
murti06 adlı üyeden alıntı
tek mal varlığım o benim tehlikeye atamam
hafızamada güvenmem zaten unutkanlığımla meşhur biriyim
Neyse bi sazanımız çıktı.. Bi motosikletim daha olucak yuppiii
-
delituran adlı üyeden alıntı
Ama söylediklerinde haklısın da,moralim düşmüş biraz sen söyleyince fark etiim teşekkür ederim
Bu arada hastalanmışsın sanırım geçmiş olsun acil şifalar:
baktım motivasyonun düşüyor, kendine gel istedim
canım ona ne ki..
vakti zamanında benim pek okumaya niyetim yoktu. o yüzden (bunu da yine bırakmasın diye belkide ) bana da söz vermişlerdi. birinci sınıftayken okulu bitir hemen o gün alalım diyorlardı. ikinci sınıftada okulu bitir öyle alalım dediler. üçüncü sınıfta motor yada araba alırız demeye başladılar. dördüncü sınıfta araba alırız dediler. bitti yükseklisansa başladım bi işe girde öyle dediler. sonra yine istedim kazık kadar adam oldun utanmıyormusun istemeye çalış kendin al dediler.
hayatımda ikinci kez ailemden bir şey istemiştim halbuki. ilkinde gitar istedim gittiler org aldılar. ikincisinde de avucumu yaladım. herkesin ailesi böyle değildir ama o yüzden bence sen de fazla umut bağlama.
ben 28 ime kadar bekledim sende beklersin almak için gerekirse
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler