Motosikletine lades oynamak! :)
Reklamlar
-
abı burda herseyden onemlısı senın oyunculuk yetenegın
Reklamlar
-
delituran adlı üyeden alıntı
,İtalya'da şehir içinde herkesin scooter kullanmasına hayran olup scooter da scooter diye...........
Aynı durum bende de var..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
Kas kanadına oyna
-
Savaşta herşey mübahtır
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
üzülme dostum b planına geçeriz
şimdi
gece yatınca eline bitane sopa gibi bişiler al odanın kapısında hırsız var diye bağır baban uyku sersemi haliyle neye uğradığını anlamaz eline sopayı verirsin hırsız camdan kaçtı dersin sonra sende topukla kilitle odanın kapısını sıkıca
söylediklerimi sakın yapma
bu akşam seni evden attırmazsak iyidir
lades demeyıde unutmadın dımı abı
-
-
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
üzülme dostum b planına geçeriz
şimdi
gece yatınca eline bitane sopa gibi bişiler al odanın kapısında hırsız var diye bağır baban uyku sersemi haliyle neye uğradığını anlamaz eline sopayı verirsin hırsız camdan kaçtı dersin sonra sende topukla kilitle odanın kapısını sıkıca
söylediklerimi sakın yapma
bu akşam seni evden attırmazsak iyidir
ama lades deyip odaya geçebilmek, kapıyı kilitleyebilmek için cidden kısa mesafe rekoru kırması lazım.. allah etmeye bir de sopayla o saatte insan babasının eline geçerse cidden ondan sonra motosiklet değil ne alışkanlıklar edinir allah bilir..
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
ama lades deyip odaya geçebilmek, kapıyı kilitleyebilmek için cidden kısa mesafe rekoru kırması lazım.. allah etmeye bir de sopayla o saatte insan babasının eline geçerse cidden ondan sonra motosiklet değil ne alışkanlıklar edinir allah bilir..
Burada lise yıllarında bir dönem boksla uğraşmış bir babadan bahsediyoruz sopaya falan gerenk yok yani (inceden yusuflamak...)
-
Lades dedin mi duracaksın. Lades bende bir hastalıktır, son 5-6 yıldır istisnasız ne alırsam alayım (eğer ciddi bir ortamdaysam içimden sessizce) "aklımda" derim. Ladeste yenilmezim. inanılmaz da iddialıyımdır. Ladesle kazandığım paranın haddi hesabı yoktur =) yeryüzünde yenemeyeceğim insan da yoktur. isterse yıllar sürsün, sonunda mutlaka yenerim.
sana tek uyarım şudur, bu işi fazla ciddiye alırsan alışkanlık yapabilir. Şuan resmen lades hastalığım var, çok ciddi bir iş sırasında bile birinden birşey alıp verirken "aklımda" veya "lades" diyorum. diyemiyorsam da sessizce içimden söylüyorum. söyleyemezsem feci rahatsız oluyorum. aklımda hep lades var. Rüyamda bile biri bana birşey veriyorsa mutlaka "aklımda" derim. aman dikkat, fena hastalık yapar bu olay.
-
ketchup adlı üyeden alıntı
Lades dedin mi duracaksın. Lades bende bir hastalıktır, son 5-6 yıldır istisnasız ne alırsam alayım (eğer ciddi bir ortamdaysam içimden sessizce) "aklımda" derim. Ladeste yenilmezim. inanılmaz da iddialıyımdır. Ladesle kazandığım paranın haddi hesabı yoktur =) yeryüzünde yenemeyeceğim insan da yoktur. isterse yıllar sürsün, sonunda mutlaka yenerim.
sana tek uyarım şudur, bu işi fazla ciddiye alırsan alışkanlık yapabilir. Şuan resmen lades hastalığım var, çok ciddi bir iş sırasında bile birinden birşey alıp verirken "aklımda" veya "lades" diyorum. diyemiyorsam da sessizce içimden söylüyorum. söyleyemezsem feci rahatsız oluyorum. aklımda hep lades var. Rüyamda bile biri bana birşey veriyorsa mutlaka "aklımda" derim. aman dikkat, fena hastalık yapar bu olay.
Ya sen çok fena sarmışsın abi bende o kadar ciddi değil durum kırk yılın başı oynadık da idda feci
Bi fikrin önerin var mı?Ucunda -her ne kadar çok inanmasam da - motosiklet var ya
-
yok yok
duştayden havluları al, ev halkını organize et, birden deprem oluyo die bağarmaya başlayın
illaki havlu istiyeceek
yemesse gargara yapar
-
-
Mersin İl Temsilcisi
Pınarr adlı üyeden alıntı
Küçük bi poşete un koy..
Birazını da avcunun içine dök.. Poşet elinde kalsın.. Odana geç..
Baban odana daldığında avucundaki unu burnunla çek..
Kızgın baba refleksle direk olarak poşeti elinden bi hışımla alıcak..
Sonra aklını almadan lades diye bağırmazsan herşey için çok geç kalmış olabilirsin ama benden söylemesi
yuhhhhhh yani. istersen damarda da şırınga görüntüsü versin.... ama adam kalpten giderse günahı senin boynuna...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
GKN adlı üyeden alıntı
yok yok
duştayden havluları al, ev halkını organize et, birden deprem oluyo die bağarmaya başlayın
illaki havlu istiyeceek
yemesse gargara yapar
Anlattığın gibi mutlaka yalandan/organize bir zor durum hali yaratmam lazım ama bulamadım şimdilik bakalım...
Bu arada imzan da şahaneymiş
-
delituran adlı üyeden alıntı
Anlattığın gibi mutlaka yalandan/organize bir zor durum hali yaratmam lazım ama bulamadım şimdilik bakalım...
Bu arada imzan da şahaneymiş
dimi, bide fırsatlardan yararlanıyorum die bana kızarlar
-
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
yuhhhhhh yani. istersen damarda da şırınga görüntüsü versin.... ama adam kalpten giderse günahı senin boynuna...
Şırıngayı almazki
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler