Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Motosikletine lades oynamak! :)

REKLAM ALANI

abı burda herseyden onemlısı senın oyunculuk yetenegın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kymco Agility
    Alıntı delituran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ,İtalya'da şehir içinde herkesin scooter kullanmasına hayran olup scooter da scooter diye...........
    Aynı durum bende de var..
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    as t1
    abi şahane fikir,denedim az önce ama çakal yemedi ya uzattım telefonu masaya koy dedi masadan aldı

@pınarr
    Ablacım babam atar beni camdan o anda,aşağı düşerken lades demenin bi faydası olmaz takdir edersin ki

Okuyup cevap yazanlara teşekkür ederim,saygılarımla
    üzülme dostum b planına geçeriz

şimdi

gece yatınca eline bitane sopa gibi bişiler al odanın kapısında hırsız var diye bağır baban uyku sersemi haliyle neye uğradığını anlamaz eline sopayı verirsin hırsız camdan kaçtı dersin sonra sende topukla kilitle odanın kapısını sıkıca söylediklerimi sakın yapma

bu akşam seni evden attırmazsak iyidir
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Kas kanadına oyna

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Savaşta herşey mübahtır
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Alıntı okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

şimdi

gece yatınca eline bitane sopa gibi bişiler al odanın kapısında hırsız var diye bağır baban uyku sersemi haliyle neye uğradığını anlamaz eline sopayı verirsin hırsız camdan kaçtı dersin sonra sende topukla kilitle odanın kapısını sıkıca söylediklerimi sakın yapma

lades demeyıde unutmadın dımı abı

Motosikleti
    ah agility ah....
    Alıntı B.m.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı durum bende de var..
    Kullandığın motordan almayı istiyorum ben de,px200lere hastayım ama 2 zamanlı oluşu yüzünden araştırıp soruşturup agility dedim.Umarım bir gün alırım bakarsın belki bi gün beraber geziye çıkarız

@pınarr
    aynı düşüncedeyim,kazanmak için her şeyi yapıyorum evde

@PIERzig
    kas kanadı derken?Dediğini tam olarak anlayamadım da...

Cevaplar için sağolun ama yeni fikir yok muuuu??

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Alıntı okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

şimdi

ama lades deyip odaya geçebilmek, kapıyı kilitleyebilmek için cidden kısa mesafe rekoru kırması lazım.. allah etmeye bir de sopayla o saatte insan babasının eline geçerse cidden ondan sonra motosiklet değil ne alışkanlıklar edinir allah bilir..

Motosikleti
    ah agility ah....
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama lades deyip odaya geçebilmek, kapıyı kilitleyebilmek için cidden kısa mesafe rekoru kırması lazım.. allah etmeye bir de sopayla o saatte insan babasının eline geçerse cidden ondan sonra motosiklet değil ne alışkanlıklar edinir allah bilir..
    Burada lise yıllarında bir dönem boksla uğraşmış bir babadan bahsediyoruz sopaya falan gerenk yok yani (inceden yusuflamak...)

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Lades dedin mi duracaksın. Lades bende bir hastalıktır, son 5-6 yıldır istisnasız ne alırsam alayım (eğer ciddi bir ortamdaysam içimden sessizce) "aklımda" derim. Ladeste yenilmezim. inanılmaz da iddialıyımdır. Ladesle kazandığım paranın haddi hesabı yoktur =) yeryüzünde yenemeyeceğim insan da yoktur. isterse yıllar sürsün, sonunda mutlaka yenerim.

sana tek uyarım şudur, bu işi fazla ciddiye alırsan alışkanlık yapabilir. Şuan resmen lades hastalığım var, çok ciddi bir iş sırasında bile birinden birşey alıp verirken "aklımda" veya "lades" diyorum. diyemiyorsam da sessizce içimden söylüyorum. söyleyemezsem feci rahatsız oluyorum. aklımda hep lades var. Rüyamda bile biri bana birşey veriyorsa mutlaka "aklımda" derim. aman dikkat, fena hastalık yapar bu olay.

Motosikleti
    ah agility ah....
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lades dedin mi duracaksın. Lades bende bir hastalıktır, son 5-6 yıldır istisnasız ne alırsam alayım (eğer ciddi bir ortamdaysam içimden sessizce) "aklımda" derim. Ladeste yenilmezim. inanılmaz da iddialıyımdır. Ladesle kazandığım paranın haddi hesabı yoktur =) yeryüzünde yenemeyeceğim insan da yoktur. isterse yıllar sürsün, sonunda mutlaka yenerim.

sana tek uyarım şudur, bu işi fazla ciddiye alırsan alışkanlık yapabilir. Şuan resmen lades hastalığım var, çok ciddi bir iş sırasında bile birinden birşey alıp verirken "aklımda" veya "lades" diyorum. diyemiyorsam da sessizce içimden söylüyorum. söyleyemezsem feci rahatsız oluyorum. aklımda hep lades var. Rüyamda bile biri bana birşey veriyorsa mutlaka "aklımda" derim. aman dikkat, fena hastalık yapar bu olay.
    Ya sen çok fena sarmışsın abi bende o kadar ciddi değil durum kırk yılın başı oynadık da idda feci
    Bi fikrin önerin var mı?Ucunda -her ne kadar çok inanmasam da - motosiklet var ya

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    yok yok
    duştayden havluları al, ev halkını organize et, birden deprem oluyo die bağarmaya başlayın
    illaki havlu istiyeceek
    yemesse gargara yapar
    GKN MOTORS

tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşım cidden karadeniz fıkrası gibi olmuşsun sen

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Küçük bi poşete un koy..
    Birazını da avcunun içine dök.. Poşet elinde kalsın.. Odana geç..
    Baban odana daldığında avucundaki unu burnunla çek..
    Kızgın baba refleksle direk olarak poşeti elinden bi hışımla alıcak..
    Sonra aklını almadan lades diye bağırmazsan herşey için çok geç kalmış olabilirsin ama benden söylemesi
    yuhhhhhh yani. istersen damarda da şırınga görüntüsü versin.... ama adam kalpten giderse günahı senin boynuna...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    ah agility ah....
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok yok
    duştayden havluları al, ev halkını organize et, birden deprem oluyo die bağarmaya başlayın
    illaki havlu istiyeceek
    yemesse gargara yapar
    Anlattığın gibi mutlaka yalandan/organize bir zor durum hali yaratmam lazım ama bulamadım şimdilik bakalım...
    Bu arada imzan da şahaneymiş

Motosikleti
    R1
    Anlattığın gibi mutlaka yalandan/organize bir zor durum hali yaratmam lazım ama bulamadım şimdilik bakalım...
    Bu arada imzan da şahaneymiş
    dimi, bide fırsatlardan yararlanıyorum die bana kızarlar
    GKN MOTORS

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    bence babaya fazla senaryo yapma ladesi kazandığında ALLAH korusun sargılar içinde bulursun kendini sonra baba evladının kişilik değişmesi gibi bi durumla çelişkide kalır..

lades gibi bi durumda babanın üzerine gitme dediğin gibi ulusal lades şampiyonuymuş..

hiç ummadığı anda hatta uykulu halini yakalarsan daha iyi olur..

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuhhhhhh yani. istersen damarda da şırınga görüntüsü versin.... ama adam kalpten giderse günahı senin boynuna...
    Şırıngayı almazki
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Motosikleti
    R1
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şırıngayı almazki
    ama o şekilde görünce neticeden şırıngayla kan alabilirr

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=netice
    GKN MOTORS

Motosikleti
    ah agility ah....
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama o şekilde görünce neticeden şırıngayla kan alabilirr

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=netice
    Sozluk'e bakmadım ben de diyorum ne neticesi

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler