Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Motosiklet yan etkileri TEMBELLİK ÜŞENGEÇLİK..

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Arkadaşlar sizi bilmemde ben yıllardır motosiklete binerim...iyiliğine iyide bu meret bizi fena tembel yaptı...vallahi 122 kilo olduysam bunu sebebi bu düldüldür...

yani ekmek almaya bakkala motorla gidilirmi...gidiyoruzdur hepimiz...evi sapa yerde olan varsa tabi...

veya küçük aptal önemsiz bir işi motorla hem hava alayım hem onuda yapayım diyebiliyoruz...

sonuc Tembel nazlı üşengec bir nesil...

ben sportifdim bir zamanlar...98 de görmeliydiniz...askere giderken asker ocağında abooo tığ gibiydim...

şimdi derler ya wc ye bile motosikletle gidiyoruz...

bu teorim doğrumudur...Motosiklet = Tembellik...

bazı mesafeleri yürüyerekde halledebilirmiyiz...motora bindiğimizde yapacağımız işe ek mesafe çıkarmıyormuyuz sizce...hani şurayada gideyim veya şurayıda göreyim gibilerinden...yakacağı benzin için değilde beden sağlığı için bazen bisikletede binmek gerekir bence...

kendimize yapacağımız en büyük işkence BİSİKLET e binmektir..

ben motor olmazsa halim duman diyenlerdenim agalar...bu çanağı artık taşıyamaz durumdayım...çanak çömlek Motora emanet...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    aynen katılıyorum sana askerden öncede biniyorduk motora fakat bukadar değil daha sonra ne olduysa oldu 4 sene 19 kilo atıvermiş sayaç şimdi ver bakalım sonuç 90 kg.......(böle bi topik açtığın için kutlarım seni metehan abi çok güzel ve önemli bi konuya değinmişsin)

Motosikleti
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen katılıyorum sana askerden öncede biniyorduk motora fakat bukadar değil daha sonra ne olduysa oldu 4 sene 19 kilo atıvermiş sayaç şimdi ver bakalım sonuç 90 kg.......(böle bi topik açtığın için kutlarım seni metehan abi çok güzel ve önemli bi konuya değinmişsin)
    bu hareketsizlik bizi bitirir kanka...

ha birde ybr 125 ve cbf 150 ye göbeği yüzünden binemeyen var bu memlekette birazdan damlar topiğe...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şahsen ben motosikleti 1, 2 sene bırakıcam zayıflayıp SS' e geçicem, cunku göbek sürekli deponun ustunde olmuo böle motosiklet oldugu sürece imkansız zayıflayamam, karsı kaldırımdakı caycıya cay söylemeye motosikletle gider oldum
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    kim ben biliyomuyum şahsiyeti??kolayı var göbeği deponun üzerine koyarsın olmassa mandalla dikiz aynasına bağlarsın ......

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şahsen ben motosikleti 1, 2 sene bırakıcam zayıflayıp SS' e geçicem, cunku göbek sürekli deponun ustunde olmuo böle motosiklet oldugu sürece imkansız zayıflayamam, karsı kaldırımdakı caycıya cay söylemeye motosikletle gider oldum
    yoksam senmisin o........

Motosikleti
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    göbekli adamlar SS kullanamaz bu arada doğru...ben denedim oturdum birin üzerine yalan oldu...

çay söylemek için duafon yokmu la sizde...

Motosikleti
    ANF 125
    Evet buna bende katılıyorum. Yalnız tembelleştirmekten ziyade yürüme sporundan alı koyuyor.Mesela şehir içinde birkaç yere uğrayacağım zaman (banka, postane, hastane gibi) çoğunlukla motosikletle giderim. Motosiklet bu yerler arasında insanı yürümekten kurtarıyor yada alıkoyuyor. Ama bunun yanında zamandan büyük tasarruf sağladığıda göz ardı edilmemeli. 1-1,5 saatte halledilecek işleri 10-15 dakikada eğlenceli bir şekilde halletmemizi sağlıyor. Diğer yandan en kısa mesafede bile motosikleti kullanmak pek te sportmence değil. örneğin benim evle en yakın bakkal arası 500-600 metre falan acil değilse bisikletle hiç acelesi yoksa tadını çıkarta çıkarta yürüyerek giderim. Bizler neden motosikleti seviyoruz? Bizim sevdiğimiz aslında hayattan zevk almak. Biz anlarımızın tadını çıkarmak için motosiklete biniyoruz. mete_han sana tavsiyem spor yapman. Tempolu koşu oldukça iyi bir spor. Bizim burda Halka açık stat var iki üç akşamda bir gider beş on tur koşarım. Formda kalmak için çok iyi. İyi bir motorcu yetenekli olduğu kadar zinde ve formda da olmalı bence. Arkadaşlar lütfen suyunu değil tadını çıkaralım.
    Eğer Hayattan Sıkıldıysanız Bir Motor Alın Artık O Sizden Sıkılsın.

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    allaha çok şükür öle bi sorunum yok
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    göbekli adamlar SS kullanamaz bu arada doğru...ben denedim oturdum birin üzerine yalan oldu...

diafona ne gerek var caycı karsıda motosikletle soylemek espiri idi ama inan 2 sokak arkası ev ana caddeden geçmek paasına motosikletle eve gidiyom ya:( pişmanım :( suçsuzum bizi bu hale getirenler utansın

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Boğazına hakim olamayanlar suçu motosiklete atmışlar bakıyorum da

böyle teslli oluruz ancak biz napalım bugun akşam kıymalı ev yapımı börek var yemekte... gelde yeme be usta

avaratımda ki resim için tam tamına 2 psi nefesimi içeri çektim göbek yoksa deponun üstündeydi

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    motosikletle alakası yok, tamamen pispoğazlık. bir de motora çamur atıyor kıro

ynalış

hayabusa ve 1100 XX kullananların alayı göbekli
    god is busy ! can i help you!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Motosikletin bende ki yan etkisi, motosiklete binmeye başladığımdan beri bir havalara girdim, her kız binemez bu 2 tekere gibisinden

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    şşiiiiişşşkoooo şiiiişşşkooo

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    ...yakacağı benzin için değilde beden sağlığı için bazen bisikletede binmek gerekir bence...
    Bak aklıma ne getirdin;

kranka pedal bağlayıp spor yapacaksak kontağı kapatıp allah ne verdiyse pedal basalım

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Göbek değil o Türk kası...

Alıntı Ömercik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Göbek değil o Türk kası...
    +++++++++++++++++++++++++++

vallaha çok doğru bende 1 yıldır motora biniyom bir yıldır tam 5 kilo amlışım.yürümeyü unuttum şerevime yav.

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    kesinlikle katılıyorum ben de motor aldıktan sonra dramatik olarak kilo almaya başladım.insan motora binmek için bahane arıyor hele bir de gezi yapmaya fırsatı yoksa en ufak yere motorla gidiyor.

ama sanırım bu benim motosiklet hayatımın da sonunu getirecek.95 kilo adam mopede biner mi yav
    bir yerden sonraisyan edebilir benim karakaçan.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)