Motosiklet yan etkileri TEMBELLİK ÜŞENGEÇLİK..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
aynen katılıyorum sana askerden öncede biniyorduk motora fakat bukadar değil daha sonra ne olduysa oldu 4 sene 19 kilo atıvermiş sayaç şimdi ver bakalım sonuç 90 kg.......(böle bi topik açtığın için kutlarım seni metehan abi çok güzel ve önemli bi konuya değinmişsin)
-
aykan adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum sana askerden öncede biniyorduk motora fakat bukadar değil daha sonra ne olduysa oldu 4 sene 19 kilo atıvermiş sayaç şimdi ver bakalım sonuç 90 kg.......(böle bi topik açtığın için kutlarım seni metehan abi çok güzel ve önemli bi konuya değinmişsin
)
bu hareketsizlik bizi bitirir kanka...
ha birde ybr 125 ve cbf 150 ye göbeği yüzünden binemeyen var bu memlekette birazdan damlar topiğe...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
şahsen ben motosikleti 1, 2 sene bırakıcam zayıflayıp SS' e geçicem, cunku göbek sürekli deponun ustunde olmuo böle motosiklet oldugu sürece imkansız zayıflayamam, karsı kaldırımdakı caycıya cay söylemeye motosikletle gider oldum
-
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
şahsen ben motosikleti 1, 2 sene bırakıcam zayıflayıp SS' e geçicem, cunku göbek sürekli deponun ustunde olmuo böle
motosiklet oldugu sürece imkansız zayıflayamam, karsı kaldırımdakı caycıya cay söylemeye motosikletle gider oldum
göbekli adamlar SS kullanamaz bu arada doğru...ben denedim oturdum birin üzerine yalan oldu...
çay söylemek için duafon yokmu la sizde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Evet buna bende katılıyorum. Yalnız tembelleştirmekten ziyade yürüme sporundan alı koyuyor.Mesela şehir içinde birkaç yere uğrayacağım zaman (banka, postane, hastane gibi) çoğunlukla motosikletle giderim. Motosiklet bu yerler arasında insanı yürümekten kurtarıyor yada alıkoyuyor. Ama bunun yanında zamandan büyük tasarruf sağladığıda göz ardı edilmemeli. 1-1,5 saatte halledilecek işleri 10-15 dakikada eğlenceli bir şekilde halletmemizi sağlıyor. Diğer yandan en kısa mesafede bile motosikleti kullanmak pek te sportmence değil. örneğin benim evle en yakın bakkal arası 500-600 metre falan acil değilse bisikletle hiç acelesi yoksa tadını çıkarta çıkarta yürüyerek giderim. Bizler neden motosikleti seviyoruz? Bizim sevdiğimiz aslında hayattan zevk almak. Biz anlarımızın tadını çıkarmak için motosiklete biniyoruz. mete_han sana tavsiyem spor yapman. Tempolu koşu oldukça iyi bir spor. Bizim burda Halka açık stat var iki üç akşamda bir gider beş on tur koşarım. Formda kalmak için çok iyi. İyi bir motorcu yetenekli olduğu kadar zinde ve formda da olmalı bence. Arkadaşlar lütfen suyunu değil tadını çıkaralım.
Eğer Hayattan Sıkıldıysanız Bir Motor Alın Artık O Sizden Sıkılsın.
-
allaha çok şükür öle bi sorunum yok
-
mete_han adlı üyeden alıntı
göbekli adamlar SS kullanamaz bu arada doğru...ben denedim oturdum birin üzerine yalan oldu...
diafona ne gerek var caycı karsıda motosikletle soylemek espiri idi ama inan 2 sokak arkası ev ana caddeden geçmek paasına motosikletle eve gidiyom ya:( pişmanım :( suçsuzum bizi bu hale getirenler utansın
-
Boğazına hakim olamayanlar suçu motosiklete atmışlar bakıyorum da
-
-
motosikletle alakası yok, tamamen pispoğazlık. bir de motora çamur atıyor kıro
-
ynalış
hayabusa ve 1100 XX kullananların alayı göbekli
god is busy ! can i help you!
-
Motosikletin bende ki yan etkisi, motosiklete binmeye başladığımdan beri bir havalara girdim, her kız binemez bu 2 tekere gibisinden
-
şşiiiiişşşkoooo şiiiişşşkooo
-
...yakacağı benzin için değilde beden sağlığı için bazen bisikletede binmek gerekir bence...
Bak aklıma ne getirdin;
kranka pedal bağlayıp spor yapacaksak kontağı kapatıp allah ne verdiyse pedal basalım
-
Göbek değil o Türk kası...
-
Ömercik adlı üyeden alıntı
Göbek değil o Türk kası...
+++++++++++++++++++++++++++
-
vallaha çok doğru bende 1 yıldır motora biniyom bir yıldır tam 5 kilo amlışım.yürümeyü unuttum şerevime yav.
-
kesinlikle katılıyorum ben de motor aldıktan sonra dramatik olarak kilo almaya başladım.insan motora binmek için bahane arıyor hele bir de gezi yapmaya fırsatı yoksa en ufak yere motorla gidiyor.
ama sanırım bu benim motosiklet hayatımın da sonunu getirecek.95 kilo adam mopede biner mi yav
bir yerden sonraisyan edebilir benim karakaçan.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)