defalarca cıktım otobana
motorum cbr 125'di
kocaeliden canakkaleye 80 km hız ile geldiğim de oldu 110 ortalama ile geldiğim de.
sag serıtten ılerleyın cok sıkıntı yasamazsınız ortalayın serıdı aynen devam
defalarca cıktım otobana
motorum cbr 125'di
kocaeliden canakkaleye 80 km hız ile geldiğim de oldu 110 ortalama ile geldiğim de.
sag serıtten ılerleyın cok sıkıntı yasamazsınız ortalayın serıdı aynen devam
Volkan'a katılıyorum . Ben de birçok defa çıktım . 110 km sınırı ile ilerlediğinizde pek sıkıntı olmuyor .
Hatta o zaman genellikle Tır ve kamyonlar da tehdit olmaktan çıkıyor .
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
ben asla sol şeritte gitmem. Zaten bu absürd motorumun son hızı 90. Kamyon gibi ağır vasıtaları emniyet şeridinden solluyorum. Genelde sağ şeritten giderim çünkù 125 lik motor bu.
konuyu açan arkadaş motor büyütmüş artık sıkıntı çekmiyodur heralde
Çanakkale Aşığı..
1 kere girdim, gece vakti, sırtımdan soğuk terler boşaldı!! 90-100 ile gitseniz de araçlar vızır vızır sizi geçiyor, emniyet şeridi ya da en sağ şerit te çözüm değil, özellikle sağa giren ayrımlarda "acaba üstümden geçecek araba hangisi?" diye ecel terleri döküyorsunuz.120-130 yapan bir motor olmadan bir daha asla girmem!! (FSM yolu dahil buna)
Her hafta beykoz avcılar arası gidip geliyorum otobandan bu kadar korkupta kenarlara sıkışmayın. Geç sağ şeride aynen devam.
Kesseler çıkmam daha o yola
Arkadaş amma abartmışsın bu otoban olayını ha ortalama 100 le git gayet rahat gidiliyor.Emniyet şeridi daha tehlikeli normal yolda git. Kimse kimseye çarpmaya meraklı değil rahat ol sen.
sağ şeritte git, şeridi ortala. farların açık olsun... başka da yapabileceğin bişey yok. ne kadar kaçarsan o kadar üstüne gelirler. şeridinde gidersen sıkıştırmazlar... büyük şehirlerde ben öyle yapıyorum.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Bu arada, bir önceki mesajımda "gerektiğinde en sol şeride çıkın" demiştim. Burada trafiğin sıkıştığı veya ortalama 60-70-80 ile aktığı yerleri kastediyorum. Yoksa pek akıl karı değil tabi Eklemek istedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)