Ybr 125 Siyahın, kafa grenajlı resmi var mı?
Reklamlar
-
Evde olsam size resim eklerdim Benim kanaatimce O grenaj çk daha güzel oluyor.. yakışıyor yane.. Ve şu grenajlı ybr eger o kadar grenaj sevseydik Cbf 150 alırdıkk.. Naked.. !
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
Reklamlar
-
omerdusmez adlı üyeden alıntı
Evde olsam size resim eklerdim Benim kanaatimce O grenaj çk daha güzel oluyor.. yakışıyor yane.. Ve şu grenajlı ybr eger o kadar grenaj sevseydik Cbf 150 alırdıkk..
Naked.. !
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
omerdusmez adlı üyeden alıntı
Evde olsam size resim eklerdim Benim kanaatimce O grenaj çk daha güzel oluyor.. yakışıyor yane.. Ve şu grenajlı ybr eger o kadar grenaj sevseydik Cbf 150 alırdıkk..
Naked.. !
cbf150 ybr le aynı fiyat olsa herkez cbf150 alır zaten. ybr naked oldugu icinmi alınıyor ucuz oldugu icinmi ? her yeri naked olsa ne olur alt tarafı ybr tarzmı var motorda sanki ducati monsterdan bahsediyosun. nakedmiş.. peh
Now the world is gone. Im just one.
-
DrFirari adlı üyeden alıntı
CBF 150 ye benzemis
Ybr nin uzay kafaları daha güzel bence
Ewet güzelmiş makina gerçekten ama Tr de yok sanırım bundan hiç görmedim çünkü
Ayrıca uzay kafadan daha güzel bence tabiki zevk meselesi
Sergeant adlı üyeden alıntı
cbf150 ybr le aynı fiyat olsa herkez cbf150 alır zaten. ybr naked oldugu icinmi alınıyor ucuz oldugu icinmi ? her yeri naked olsa ne olur alt tarafı ybr tarzmı var motorda sanki ducati monsterdan bahsediyosun. nakedmiş.. peh
Cbf 150 ile Ybr aynı fiyat zaten
-
evet hemen hemen aynı ben olsam 150 alırdım ama zevk meselesi birda cbf de dewir saati yok ya_??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)