Başlık aldı başını gitti sonu kötü olmaz inşallah devlete dokunuo neyseeee
Başlık aldı başını gitti sonu kötü olmaz inşallah devlete dokunuo neyseeee
Neyi nerede anlatacağımı söylemek sana düşmez ki anarşist zihniyetli insanlar her yerde.Bunun doktorluğu mühendisliği öğretmenliği olmaz.Meydanlara çıkıp işi anarşi noktasına kadar götürdükten sonrada insanlar hak aramaktan bahsediyorlar.Senin derdinde benim kastetmediğim insanları savunmak değil ben vergisini vermeyenleri savunmayacağım.Çünkü savunulacak bir mesele değildir.
Devleti eleştirenler elbette olacaktır olmalıdır ancak kullanılan dil önem arzetmektedir.Savunduğun arkadaşın yazdığı mesajı okudunmuki savunma yapıyorsun.Adam belge görmeden açılan bir asparagas sonucu polisi 'pislik herif' yapmış 'şerefsiz' yapmış.Böyle eleştirimi hak aramak mı olurmuş?
konu tuhaf bir noktaya doğru gidiyor arkadaşlar, lütfen gerginliğe yol açacak tavırlardan kaçınalım.
bir takım gerçekler var elbet ama bu başlığın kategorisi belki böyle tartışma konseptinde değil de geyik mahiyetinde olmalı. çünkü zaten şaka gibi bir şey. tansiyon oluşturmaya gerek yok
bayagı uzamıs bu konu valla sonu hayırlı olur ıns.
kırmızı kırmızı makbuzlarr ahh ahhh bilirm bu acılarıı :(:(:( ama ARTIK HİÇ KORKMUYORUM artık ehliyetim var herşeyim varrr :(:(
Adana'lı bi arkadaşımız da markete diye çıkıp neler yaşamıştı hepimiz biliyoruz. Bu işin, yakın yeri - uzak yeri, hızlısı - yavaşı yok. Polise de helal olsun görevini yapmış adam. Markete gidiyorum diye bahane mi olur hiç..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
o CBR'lı arkadastan mı bahsedıosun tubıs
arkadaşLar tşkLer yorumLar için.
muratgergerLi ßen sadece bana anLatıLanı anLattım.
beLge gösterme zorunLuLuğum oLsaydı gösterirdim dimi.
emin oL gösterirdimde.
ben tekrar görüştüğümde motosikLet.net'te bana inanmıyorLar göstericem derim.
kendi gözLerimLe belgeLeri görmediğimide söyLemiştim hatırLıyorSan iLk sorunda.
daha öncesinde ehLiyetim konusunda bazı sıkıntıLar oLmuştu ama o sürücü eLgesi benimdi yani Kendi beLgemi istediğim yerde yayınLaya biLirim o benim Yararıma veya
zararıma oLur.
sonuçta yayınLadım ve bir cvp aLamadım arkadaşLardan.
neyse mümkün oLursa yayınLıcam (:
ve Sanada memnun musun? die sorucam aßim...
seLametLe.
ayrıca konuLarın Kapanma diğer kişiLerin söz hakkının kısıtLanma sebeblerinden biriside budur tartışma oLuşturmak..
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Evet yine gerginlik olmuş yokluğumuzda...
Demek ki herkesin vicdanı polislik yapmıyormuş..Yapamıyormuş...Bu meslekte bu sebepten dolayı varlığını göstermiş..
Öncelikle bu sitemizin bir motosiklet sitesi olduğunu ve motosikletle alakalı konuların
yazılıp çizildiğini unutmayalım..Siyasi yazılara bizler üye olarak müsaade etmediğimizi, devleti ilgilendiren politik düşünceleri ve düşünenleri içimizde barındırmadığımızı da unutmayalım...
Topicin kilitlenmeye yüz tutmasına emek harcamak gibi bir gafletin içerisinde olan arkadaşlar; burda bazı iddialı sözler sarf edilmiş ve bu iddialı sözlerin gerçeksel yönünü bulmaya
çalışıyoruz...
Bu gerçeklik olgusuda konuyu başlatan üyenin buraya asacağı makbuzun fotosu belirleyecek..
Siz siz olun mesajlarınızda kullandığınız cümlelerin, hatta kelimelerin ne anlam taşıdığını ve
suç teşkil edip edmediğini bilmeden yazmayın..
Yani kısaca;
Laf olsun torbam dolsun diye birşeyler yazmayın..Yoksa o birşeyler yeri gelir büyük şeyler olur..Karşınızda sizi ezer..Evet yine gerginlik olmuş yokluğumuzda...
Demek ki herkesin vicdanı polislik yapmıyormuş..Yapamıyormuş...Bu meslekte bu sebepten dolayı varlığını göstermiş..
Öncelikle bu sitemizin bir motosiklet sitesi olduğunu ve motosikletle alakalı konuların
yazılıp çizildiğini unutmayalım..Siyasi yazılara bizler üye olarak müsaade etmediğimizi, devleti ilgilendiren politik düşünceleri ve düşünenleri içimizde barındırmadığımızı da unutmayalım...
Topicin kilitlenmeye yüz tutmasına emek harcamak gibi bir gafletin içerisinde olan arkadaşlar; burda bazı iddialı sözler sarf edilmiş ve bu iddialı sözlerin gerçeksel yönünü bulmaya
çalışıyoruz...
Bu gerçeklik olgusuda konuyu başlatan üyenin buraya asacağı makbuzun fotosu belirleyecek..
Siz siz olun mesajlarınızda kullandığınız cümlelerin, hatta kelimelerin ne anlam taşıdığını ve
suç teşkil edip edmediğini bilmeden yazmayın..
Yani kısaca;
Laf olsun torbam dolsun diye birşeyler yazmayın..Yoksa o birşeyler yeri gelir büyük şeyler olur..Karşınızda sizi ezer..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Bu markete giden adanalı arkadaş kimmiş yaw?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
adana deiL burSa (:
muratgergerli
2 kez deiL en az 6 kez yaz
geçen gün bir trafik poLisi ceza yazıyordu anLatsam suç teşkiL eder mi ama bunu gördüm bir dahakine foto çekcem Söz (:
bir kaç ta örnek ver abi sen bizden tecrübeLisin
toy sayıLırız yanında.
bir daha yazmam suç teşkiL eder die.
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
yanı sorun falan kalmadı zaten
herkese takdır verırlerse bızım bı degerımız kalmaz
tequ gördünmü kırdın bak kankini hadi sarılın öpüşün barışın
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)