Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

10 dk, 2 Ekmek, 3 Ceza...

REKLAM ALANI
    muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    .
    Toplumsal bilinç...Ve eğitim...

İşte o bilinci alamazsak gelir sitede bu konu gibi bir başlık açar yorumları bekleriz..

Arkadaşın yazdığı olaya ben zaten baştan beridir inanmadım..

Çünki bir ceza makbuzunda aynı cezadan 1den fazla yazılmaz..
    10dk -2 ekmek-3 ceza diye asparagas bir konu açıp milletin kafasını bulandırmaz..

Bekleyip göreceğiz..Fotolarını istedik..Bakalım makbuzda ceza ne şekilde..Aslında makbuz diye birşeyde ortada yok ama..

İşte laf olsun torbam dolsun diye sitede dolanmanın zararları..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    O ŞİMDİ ANILARDA YAŞIYOR...
    eğitim ve bilinçli olmak vatandaş olarak görevimiz..
    derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
    Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tr.davutak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğitim ve bilinçli olmak vatandaş olarak görevimiz..Bu bilinci de ancak dürüst eğitimcilerden alabiliriz..

aferdesin abi haddim olmayarak soruyorum ceza kesen arkadaşlara egitimcilermi rüşvet alın diyor

anlayamadım bir acıklarmısın ?
    @trdavutak: dostum hayır benim anlattığım başka bir olay üzerine sitemi murat abininki. eğitimcilerin rüşvet alın demesi gibi bir konu kesinlikle değil. yani umarım öyledir =)

ben polis in rüşvet aldıgını ispatlarsam kamera gibi mesala diger polis arkadaşlar benim peşime düşmezlermi benim bütün bilgilerimi diger polis arkadaşa vermezlermi yada o şikayet ettigim polis zaten bewnim bilgime ulaşamazmı ben kimseyi suçlamıyorum hatta polisin elinden eskisine nazaran yetkilerinin alındıgını düşünen bir vatandaş olarak demek istedigim sadace kısaca şudur sistem budur polis rüşveti alır alıyoda sen almıyosun digeri alıyor her yerde her memlekette veriyoruz eksigimiz var ama sen egiticiye benim cocugum ögretmenini cok seviyor diye onlarda bunu yapıyor diye suçlayamazsın türkiyede adamı olan konuşur adamı olmayan susar ve cezasını öder lütfen bize iyi poliscilik oynama herkesin bir kusuru vardır.

lütfen konuyu kişileştirmeyelim ben polisimi ve askerimi cok seven bir vatandaşım .

aferdesin abi haddim olmayarak soruyorum ceza kesen arkadaşlara egitimcilermi rüşvet alın diyor

anlayamadım bir acıklarmısın ?
    İyi polis kötü polis olmak gibi bir tavır takındığıma nasıl kanâat getirdiğini sormak
    isterdim kardeşim.. Yazdığımız mesajların kurallar çerçevesinde olması gerektiğini her birey bilirse zaten şuanki ortamlar yaşanmayacaktır sitede..

Rüşvet alma konusunda ise şuana kadar öyle bir ortamın içerisinde olmadım..Net bir düşüncem yok..

Dikkatli okursan yazdıklarımı cevabı zaten mesajlarımın içerisinde yazılı..Ama tekrarlamak gerekirse..

Rüşvet almakta suç vermekte suç...

Öyle bir soru sormuşsun ki...Ne diyebilirim ki...

Hani bir söz varya...
    Çatıdan atla desem atlarmısın...?..

anlayamadım bir acıklarmısın?

Eğitimciler veriyor diye bir kelime kullanmadım..

Ben yazdıklarımdan sorumluyum..

Motosikleti
    yirmibeş karakter(25)..............
    derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,

RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    Alıntı D C R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harbiden fıkra gibi ya
    Bi daha kaskını takmadan dışarı çıkmaz heralde
    bence kaskını takmadan tuvalete bile gitmez
    Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!

Drift Religion

Eeeee...

İşte benim herzaman (şuana kadar)anlattığım konuda bu....

Kişi sorumluluğunun bilincinde olmalı..

Vatandaş olarak hak ve hukukumuzu bilmeyince işte vahim olan vakalar heran
    bizleri suç işleme yönlendirecektir..

Herkes kendi vicdanının polisidir..Polis vicdanı olmayanın karşısındadır..

Burdan ben birey harici hiçbir kurum yada kuruluşun görevlisini rencide edecek sözler sarf etmem..
    Ve sanal alemde yazılan her mesajınızında sizi sorumluluk altına aldığını bilmenizi isterim..

Lütfen kırıcı ve kişilik haklarına saldırıcı mesajlar yazmayalım..

Bu sitede bulunmamızın bir tek sebebi varsa oda Motosiklet Tutkunu olmamızdandır..

Motorcu ince ruhlu ve kendinden emin ,kullandığı makinanın hazını alan, rüzgarı seven biri olmalıdır..

Motosikleti
    rüzgarın bol tekerlerin düz bassın.ii sabahlar dilerim.

Konu içerisine yazılan mesajlarda; suç unsuru teşkil edebilecek olan kısımları ben silecem...

Herkese bol rüzgarlı sürüşler ve muhabeti sağlam dostluklar....

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben de dil sürçmesi, yanlış anlaşılacak sözler sarfettiysem konuya alakadar herkesten özür dilerim. burada hiç birimizin herhangi bir grubu veya zümreyi kötülemek, yermek amaçlı bulunduğunu zannetmiyorum.

bu tür olaylar karşısında kanun gereğini yapmaya devam etmeli, aksini savunanları da biz uyarmaya devam edelim.

tekerleriniz sağlam bassın, iyi geceler dilerim.

murat abi çocuklarınıza da sevgiler, eminim onların benden çok daha iyi tecrübeli ve bilinçli eğitmenleri vardır, tekrar özür =)

Sj's....Onur kardeşim.....

pm' ni aldım...Sizleri sevdiğimi her zaman dile getirir..dostluğumuzun başlama noktası olan
    motosiklet aşkının tüm bedeninizi sarması dileklerimle, mesajına karşılık veririm..

İyi sabahlar....

Dipnot: Pm kutum tıkabasa dolu...

Onur teşekkür edrim...
    Görevim bitipte eve gidince senin yerine öpecem benim kerataları..

Mesajlarımızı silme konusunda da..Dikkat edin..Belli bir değiştirme sayısından sonra

mesajlarınızdaki değiştir butonu işlemez...Şuan benim ki gibi yani...

bu sayı kaç değişiklikten sonra oluyor derseniz..Kısa sürede 5-6 tane tıkladıktan sonra kilitleniyor..Sitemizin bir kuralıdır..

Anlatilan hikaye bana mantiksiz geldi. Bir cezadan sonra polisin gorevi o sucun tekrar islenmesini onlemek. Ikinci ceza yerine uyarmasi gerekir. Umarim kuzenine iyi ders olur.

Rusvet konusunda ise.... Sanki eskisine gore rusvet olayi azaldi toplumumuzda, yada benim cevremdeki insanlar bu konulari anlatmiyor. Ama genel kural olarak, polisleri ve icisleri bakanligini rusvetcilik ile suclamak olmaz, rusvet her alanda olabilecek bir olay. Tabi ki olmamasi gerekiyor, ama egitim sektorunde de olabilir, guvenlik sektorunde de, insaat sektorunde de.

Biraz politik olacak ama, benim nesilden olanlara Ozal cocugu derler, "benim memurum isini bilir" neslinden geliyoruz. 80lerin ve 90larin gecis periodunu gecirdik ve insanlar eskisine gore daha bilincli sanki. Bilmiyorum, belki de benim safligim.

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    Ben böyle polisi yerim be adam işini severek yapıyor, helal olsun Polis abime.

Osmaniye İl Temsilcisi
    Motosikleti
    YAMAHA WR 426 F - SUZUKI GN 125
    Alıntı ByPaTr10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bıraz hiç inandırıcı gelmedı nedense
    Sıkı cümle.................
    YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Tam olarak süresini hatırlamamakla beraber ,yarım saat yada 45 dakika içinde mükerrer trafik cezası kesilemez,bakın farklı suçlara kesilir,ama aynı suça kesilemezz yani ,kuzeninin kasktan cezayı yediği doğrudur üstüne bide park cezası yediği oda doğrudur fakat kasktan 2. ceza bence doğru değill ama yinede sana bişey demek istemiyorum yanlış anlaşılmış yada anlatılmış olabilir
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    azıcık kaldı:)
    size birşey anlatayım bi murat abim var alanya'da sivil narkotik polis ha polis oldukları kimi çevrelerce biliniyor görevli olmadığı geceler dışarı çıkarız restaurant, bar, pastane farketmez gittiğimiz her yerde aynı olay.
    kalkarız
    murat: borcumuz ne?
    işletmeci: tamam abi
    murat: olmaz
    işletmeci: yok abi ayıp ediiyorsun
    sonuç: 10 ytl birşey de yemiş olsak murat abi önlerine 20 ytl bırakır çıkarız ve bu hep böyledir trafikçiye, asayişçiye, zabıtaya bi yaltaklanma var şimdi sizce suç kimde?

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı over_dose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    size birşey anlatayım bi murat abim var alanya'da sivil narkotik polis ha polis oldukları kimi çevrelerce biliniyor görevli olmadığı geceler dışarı çıkarız restaurant, bar, pastane farketmez gittiğimiz her yerde aynı olay.
    kalkarız
    murat: borcumuz ne?
    işletmeci: tamam abi
    murat: olmaz
    işletmeci: yok abi ayıp ediiyorsun
    sonuç: 10 ytl birşey de yemiş olsak murat abi önlerine 20 ytl bırakır çıkarız ve bu hep böyledir trafikçiye, asayişçiye, zabıtaya bi yaltaklanma var şimdi sizce suç kimde?
    BEnde işletmeciyimm,ama işlettiğim yere poliste dahil hiçbir görevli giremezzTurizm belgesi denilen nimetin faydaları çokkk
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    azıcık kaldı:)
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BEnde işletmeciyimm,ama işlettiğim yere poliste dahil hiçbir görevli giremezzTurizm belgesi denilen nimetin faydaları çokkk
    o da bi seçenek ama alanya esnafı polisten çok korkuyo
    ayrıca orada kasksız motosklet kullanmak imkansız
    bu yüzden şanlıurfaya geldiğimde büyük bi şok geçirmiştim kasksız sürücüler trafik araçlarının sağından geçip gidiyolar
    hindistan trafiği buradan iyidin

chopper-delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti
    ne talihsiz kuzenin varmış beeeh :(

DeNNiS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 F \ Peugeot 207
    yok iyi yapmışta, yok akıllanmıştırda diyen arkadaşlar, en fazla 1 ceza kesersin gidersin, anlayamadınız galiba, arkadaş evinden bakkala girerken ceza kesiliyor çıkarken gene kesiliyor, kaskı almaya gidiyor geliyor ve çekici götürüyor, buna kusura bakmayında terbiyemin müsade etmiyceği bi çok şey denir ki ben bu adi pislik herife herşeyi yakıştırırım, gitsin magandalarla suçlularla uğraşsın, adam evinden bi balık ekmek almaya çıkıyo hadi peki gıcıksın madem ders vericeksin aklınca 1 kere kes cezAnı, be şerefsiz para kolay mı kazanılıyo 100 kere cezalar kesip 300 milyonlar ödetiyosun, kira ödeyen var o paraya, varda var, şerefsiz.

bu sömürücü devlet, bu kaskları özellikle yazlık küçük yerlerde bahane ediyor para toplamak için, yazlık bir yerde egede bi polisin bi kiralamacıya abi emir yukardan geliyo bize her ay en az şu kadar ceza kesiceksin para getireceksin diyorlar diyor.
    [SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)