arkadaşlar yaklaşık 1ay önce ameliyat olup (kıl dönmesi) 13 gün hastanede yattım doktorum tespiti şu scooter kullanırken gidona daha yakın olmak için koltuğun ucuna oturduğumdan tüm ağırlık bir noktaya biniyor ve sonuç scootercileri uyarayım dedim
arkadaşlar yaklaşık 1ay önce ameliyat olup (kıl dönmesi) 13 gün hastanede yattım doktorum tespiti şu scooter kullanırken gidona daha yakın olmak için koltuğun ucuna oturduğumdan tüm ağırlık bir noktaya biniyor ve sonuç scootercileri uyarayım dedim
Bende oldum o ameliyattan.Ama başladığı sıralarda motorum bile yoktu Başka birşeyin ucuna da oturmadım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
uyarı için saol sadece scooter ıcın dııl bıde cok fazla pc basında da oturmayın bence ;)
ben gunde 16 saat pc basındayım hiç biyerim dönmedi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Yaw ne alakası var scooter la bunun şimdi Onun döneceği varmış.
yaw çoğunuz koca karı ilaçları gibi cevaplar vermişsiniz Kıl dönmesi tamamen doğuştan olan birşey. Yani sonradan olan birşey değil. İstediğiniz doktorlara sorun sonra burda yorum yapın
dönen döner abi uyarı için teşekkürler ama dönecek diye scootere binmemek çok mantıklı değil ona bakarsan bütün gün pc başındayım yani olacağı varsa burdada olur hayır scooter kullanıcıları için konu açman garip geldi
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Yaaaaa off dönüceksede scooterımın ustunde dönsüüün
dikkat etiysen orada racing veya chopper kullanlar demiyorum motosiklet sözcüğü de geçmiyor scooter ve yanlış oturma pozisyonu...
yani scooter kullananlar için konu açmam sana garip gelebiliyo ne diyebilirim ki olayı bitirmişsin biz buyuz işte öküz altında buzağı arayan bi milleti!
kıl öyle kolay kolay dönmez
döneceği varsa döner o ayrı bir sürü etken var ama en önemlisi kıl katsayısı ve anatomik şekil neresi olduğunu siz tahmin edin artık
geçmiş olsun kardeşim uyarın için sağolasın...
cok gecmıs olsun...bunuda ılk defa duydum...tekrardan gecmıs olsun
valla bende korkmaya basladım yakınımdakı bı kac kısıde oldu noluyo lan dedıgım oluyo aradaa
hyosung250gtr
geçmiş olsun kardeş bir kıl dönmeye karar verirse bir bahane bulur döner yanlış oturdun der döner masa başı der döner oturmadın çok gezdin der gene döner yeri geldiğinden herşey döner kıl neden dönmesin.
İki kişinin bindiği motor değildir.
scooter ler ucuzlar artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)