uzun yola çıkmadan önce yanımıza motor yağı almak ne işe yarar?
uzun yola çıkmadan önce yanımıza motor yağı almak ne işe yarar?
Arkadaşım ben 150 cclik çin malı ile bu hafta bahsettiğin gibi bir Ege turu yaptım, İzmir'den çıkıp Selçuk, Aydın, Muğla,Gökova,Marmaris oradan Köyceğiz, Dalyan. 1 gün Dalyanda kalıp diğer gün geriye Yatağan, Milas, Bodrum. Oradan Bafa, Söke, Kuşadası tekrar izmir. Motorda çıt yok. 150km de bir 15 dakika mola verip ihtiyaçlarımı giderdim. Alet çantasını 1 kez bile açmadım.
not: ha bu arada artçım ve yüklerimiz de cabası. Çadır, uyku tulumlarımız ve kişisel eşyalarımız. Alet çantası.
Sibop ayarı:mrgreen:
gidilebilir arkadaşım problem olmaz ama yanına ne olur ne olmaz diye önemli malzemelerin yedeğini al bence yoksa bakımlı bir 150 lik ile her yere gidilebilir.bende de 150 lik scooter var çan çin çon hergün 70 km yol yapıyorum iş için hemde 130-140 sbt hızla (yani gösterge ööle gösteriyo gerçekte kaç bilemiyorum TEM de gidiyorum bi gün tık demedi.endişen olmasın bence
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
gidersin dostum hiç takma kafana aleet edevat olsun yeter valla bu yaz bende gidicem ama henuz belli değil zamanı .. belki birileri eşlik eder azizim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
kentactis dediğim gibi adını tam hatırlamıyorum ama sanırım İstanbul'dan Bodruma yol/gezi rehberi olması lazım. Sen de İstanbulda oturuyormuşsun eğer anadolu yakasındaysan yerini söyleyeyim, kadıköyde Akmar pasajının akasındaki kitapçılardan birinden aldım. Baya detaylı, hem her yörenin gezilip görülesi yerleri (mesela 60-70 km de bir nerede ne var neyiyle ünlü vs.) hem de dediğim gibi çok güzel servis ve yol yardım bilgileri sağlıyor. Mesela (tam hatırlamıyorum sallıyorum) yalova - ayvalık yolu 15. km de sağda Lastikçi var. Veya izmir yolu- gişeler çıkışı 34. km solda Shell var gibi. Ben çok beğenmiştim.
oo çok iyiymis
akmarı bilmemmi bilirim
akmarın tam olarak neresinde?
nezih kitap evi tarafımı yoksa diger tarafmı? alt katmı ust katmı?
sen yerini soylesene kitap guzelmis
http://www.ideefixe.com/kitap/tanim....5A04M3YVGH327U
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)