Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

150 cc lik çin malıyla ege turu :)

REKLAM ALANI

öneriler ve yardımlar için çok teşekkürler arkadaşlar.

harita ölçeğği için de sağol. dediğin gibi ara yolları öğrenmem gerekiyo. ama heralde gittiğim yerlerde sorarsam bi şekilde yardımcı olurlar. fethiyeye kadaar gitmeyi planlıyorum. umarım iyi geçer.
    [B][I][COLOR="Red"] fuck the system[/COLOR][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sılwes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadasım öncelıkle sımdıden...hayırlı yolculuklar hıc kafana takma bal gıbıde gıdersın...bence yanına gıdeceğin yerlerın ayrıntılı bir haritasını al ki...keyfın kacmasın...Allaha emanet olun...
    Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.

Motosikleti
    chopper
    arkadasık kusadasında olursan ugra benim yanıma cay iceriz...

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    keske benımde bole zamanım olsa ahhh ahhhhhh haftada 7 gün ve günde 18 saat calısıyorum ve gene var elde sıfır
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

sılwes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keske benımde bole zamanım olsa ahhh ahhhhhh haftada 7 gün ve günde 18 saat calısıyorum ve gene var elde sıfır
    vasco ne iş yapıyorsun merak ettım?
    Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    arkadaşım dediğin gibi yanına kayış buji ve istersen birtane de lastik al. patlak onarmak istersen levye takımları,pompa, yapıştırıcılar yamalar vs. vs. işte

ben her pazar (eskişehirliler bilir) kendi kendime "her pazar bir ilçe" kampanyası başlattım bakalım bu pazar nereye gitcez

Alıntı murat_190 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim gezi amacım yok ama merak ettim uzun yol için ancak 125lik Çin malına güven olurmu yol 400kmlik bir yol.

125uag
    bas gaza yağını değiştir bujiye bak doldur depoyu git üstelik vitesli.

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nereye koyuyon o kadar parayı hacı kasa yaptırdınmı duvarın içine

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne parası hacı, internet cafe sektörü taaaaaaa içine edeyim, saat 11 dukkandayım dahala ve 1 kişi bile yok,! kaçıcam birazdan!
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    mondial zat150,daelim s2,hyosung gt650r,suzuki gsr
    kornelyus usta
    abim gecen sene bizle birlikte mondi zat 150 ile 9 gun 2300 km yol yaptı
    ege ve akdeniz sahil şeritini
    gunluk ortalama 255km yol yaptık
    temmuz 1 sıcagında
    tek yapman gereken lastık degiştir dişli lastık tak bir nevi kışlık tarz gibi
    yollar cok stabilize
    katış balat vs baktır
    1lt yag al yanına

axoyum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya / As 200 Gy-2 yok artık
    daha önce forumda böyle bir konu açıldığında tüm arkadaşlar çin malı ile çıkma yola felan demişlerdi buna karşılık bir abimizin söylediği laf çok hoşuma gitmişti
    "değil çin malı bana mobiletle bile türkiye turu yaparım"
    BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA

arkadaşım şunu açık sölim çok rahat gidersin yeter ki motoru fazla zorlama.
    bende tam bi yıl önce bu zamanlarda buraya benzer bi konuyu açmıştım.bende 150 cc lik dandik çin keeway imle çıktım yola arkamda artçıyola hemde yanımda motoru sökmem için tek bir anahtar bile yoktu.mersinden bodruma 3 günde vardım geze geze. ama yanında kafa dengi bi adam olmazsa 100 km gitmeden geri dönersin. bence bu işlerde en önemli unsur yanındaki kişinin kafa dengi olması gezmeyi bilmesi.
    arkadaş ne güzel demiş mobiletle bile türkiye turu yaparım diye!!!!!!!
    motoru dinlendirdiğin zaman hiç bi şey olmaz.
    ama 100 km de bir dinlendirmek bana göre çok.
    bence motor her 50 km de bir dinlendirilmeli. zaten bende öyle yapmıştım yapmaya da devam ediyorum.

stunt_rider_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K 1200 R
    Arkadasım yolculuga cıkacagın zaman ne olur omaz yanına al sen alet cantasını bu bütün tasıtlar için gecerli. motoru cok zorlama rahat rahat geze geze git gezmenin tadı öyle cıkar zaten arada dur biyerlerde motor relantide calıssın bi sorun cıkacagını sanmıyorum

komando,, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    arkadaşım adamlar bisikletle dünyayı geziyorlar sen niye gidemeyesinki mühüm olan başlamak ve azmetmek gerisi hikaye
    Vatan toprağı mukaddestir kaderine terk edilemez. Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    GT650R
    Takıl kafana göre kardeşim, Allahın izniyle hiç bişey olmaz, takdir tabiki de Allahındır.
    Mutluluk ulaşılacak bir nokta değildir, mutluluk o noktaya giden yoldadır, sende yolda mutlu olacaksın, notkada olsaydı 403 le giderdin demi ama.
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

shadow_1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 CBF 600SA
    Yolun açık olsun abi , çok rahat gidersin merak etme sen..

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Tabii ki gidilebilir. Çok ta zevkli olur. Şişme konusunu fazla dert etme. Çekişinin azaldığını hissedersen hızını azalt, motoru rahatlat, ama yapmaman gereken şey kenara çekip motoru istop etmen...
    Üç boyoz bir kola

kentacdis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    coming soon
    Alıntı kornelyus13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motora yayıldın mı pek bi ağrı hissetmiyosun. bi yerden sonra kendime baktığımda choopper kulanıyomuşum gibi hissediyorum

hava soğutmalı motorlarda soğutmayı hızlandırmak için ya da ısınmayı yavaşlatmak için hız kontrolü hariç ne yapabiliriz? bunun bi püf noktası var mı?
    arkadasim
    bendede ayni motorun asya olani var, oncellikle kazasızbelasız yolcukuklar
    soruya gelince
    dikkat edersen hız gostergesine hızlarin yaninda renkler var misal (emin degilm degsk olabilr)
    0-70e kadar olan bolum yesil renk!
    70-90 sari
    90uzeri kırmızı renk! bunu en ekonomik kacla gidecegini hesap etmek icin yapmislar, en ekonomik 70km/s ile gidiliyor bu motorda (renklerin sınırından tam emin degilim 90da olabilir en eko.)
    kendi motorunda bakıncada gorebilirsin
    soruyla alakasına gelince
    en konomik gidecegin hız motorun zorlanmadan en rahat gittigi hızlardan biridir!
    buyuzden motorun en az harareti yesil renk ile isaretli hızda yapar

kendi gostergeni kontrol et onda renkler yoksa bir asya ya bak olmadi yarin bakar kesin durumu yazarim eger istersen...

bunun disinda sogutma-ısınma meselesi icin
    fazla yuklemiycen luzumsuz agirlik tabikide hava filtreni ve yag filtrenin temiz oldugundan emin ol zorlanmasın rahat gitsin aklıma birsey gelmiyor bakımlı olacak
    ha lastik basınclari dogru olacak.. ben 28 veriyorum metzeller 110/90takılı...

rahatlık meselesinde kesinlikle haklısın bu motor mutis rahat!
    surucunun ayaklari ileriye dogru uzatabilicegi yerler var cok guzel

molaları herkes baska birsey yazmis ama benim bildigim havasogutmalı motor 100km de bir 15-30dk civarında sogutulur kesinlikle rolantide beklemeden stop edilerek.

yanına birde yeni buji anahtarı, yag, yedek az bir benzin alsan iyi olur
    buyun bunlari koyucak zaten kocaman bagaj lazım

tekrar iyi yolculuklar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    gidersin yanlız hazırlıklı çıkman lazın yola..ben geçen hafta kanuni caracal ile 300'km hiç durmadan yol yaptım.kontak kapamadan.gidiş geliş 600 km.çıkmadan önce bir bakımdan geçirmelisin motorunu bu çok önemli bir detay.şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.

Motosikleti
    DORADO SANDOR 250
    gerekli bakımları yaptır,hiç korkmadan bas gaza motoru fazla sıkıştırma,kısmet olursa bende bu sene bi ege turu yapıcam sana hayırlı yolculuklar

UnSpokeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    valla bencede çok rahat gidersin bende 125 lik bianchi falcon vardı hiç bi sorun yaşamadan kilometrelerce yol gittim hep artçıyla hemde.
    eğer motorunun dilinden anlıyorsan kullanırken sıkmıyorsan ve maksat gezip görüp huzur bulmaksa bence hiç korkma arkadaşım
    farında açık olsun yolunda
    kazasız belasız git gez gör inşallah
    İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line

Motosikleti
    ASYA T-I
    hayırlı yolculuklar kardeşim, bi git gel hayırlısıyla da ben de haziran sonu istanbuldan ayvalığa bir gezi düzenlemek istiyorum. Buarada bence yanına alman gereken en önemli şey bir gezi rehberi. Servislerin numaralarından tut da çekicilerin tellerine kadar yazılı olan, motosiklet tamircilerinden lastikçilere kadar yazılı olan gezi rehberleri var ben geçen sene bi kitapçıdan 4 ytl ye aldım, çok memnunum. istanbuldan bodruma yol rehberiydi adı galiba. Bence sen de bir tane edin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)