150 cc lik çin malıyla ege turu :)
Reklamlar
-
öneriler ve yardımlar için çok teşekkürler arkadaşlar.
harita ölçeğği için de sağol. dediğin gibi ara yolları öğrenmem gerekiyo. ama heralde gittiğim yerlerde sorarsam bi şekilde yardımcı olurlar. fethiyeye kadaar gitmeyi planlıyorum. umarım iyi geçer.
[B][I][COLOR="Red"] fuck the system[/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
-
arkadasım öncelıkle sımdıden...hayırlı yolculuklar hıc kafana takma bal gıbıde gıdersın...bence yanına gıdeceğin yerlerın ayrıntılı bir haritasını al ki...keyfın kacmasın...Allaha emanet olun...
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
-
arkadasık kusadasında olursan ugra benim yanıma cay iceriz...
-
keske benımde bole zamanım olsa ahhh ahhhhhh haftada 7 gün ve günde 18 saat calısıyorum ve gene var elde sıfır
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
keske benımde bole zamanım olsa ahhh ahhhhhh haftada 7 gün ve günde 18 saat calısıyorum
ve gene var elde sıfır
vasco ne iş yapıyorsun merak ettım?
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
-
-
ne parası hacı, internet cafe sektörü taaaaaaa içine edeyim, saat 11 dukkandayım dahala ve 1 kişi bile yok,! kaçıcam birazdan!
-
kornelyus usta
abim gecen sene bizle birlikte mondi zat 150 ile 9 gun 2300 km yol yaptı
ege ve akdeniz sahil şeritini
gunluk ortalama 255km yol yaptık
temmuz 1 sıcagında
tek yapman gereken lastık degiştir dişli lastık tak bir nevi kışlık tarz gibi
yollar cok stabilize
katış balat vs baktır
1lt yag al yanına
-
daha önce forumda böyle bir konu açıldığında tüm arkadaşlar çin malı ile çıkma yola felan demişlerdi buna karşılık bir abimizin söylediği laf çok hoşuma gitmişti
"değil çin malı bana mobiletle bile türkiye turu yaparım"
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
-
arkadaşım şunu açık sölim çok rahat gidersin yeter ki motoru fazla zorlama.
bende tam bi yıl önce bu zamanlarda buraya benzer bi konuyu açmıştım.bende 150 cc lik dandik çin keeway imle çıktım yola arkamda artçıyola hemde yanımda motoru sökmem için tek bir anahtar bile yoktu.mersinden bodruma 3 günde vardım geze geze. ama yanında kafa dengi bi adam olmazsa 100 km gitmeden geri dönersin. bence bu işlerde en önemli unsur yanındaki kişinin kafa dengi olması gezmeyi bilmesi.
arkadaş ne güzel demiş mobiletle bile türkiye turu yaparım diye!!!!!!!
motoru dinlendirdiğin zaman hiç bi şey olmaz.
ama 100 km de bir dinlendirmek bana göre çok.
bence motor her 50 km de bir dinlendirilmeli. zaten bende öyle yapmıştım yapmaya da devam ediyorum.
-
Arkadasım yolculuga cıkacagın zaman ne olur omaz yanına al sen alet cantasını bu bütün tasıtlar için gecerli. motoru cok zorlama rahat rahat geze geze git gezmenin tadı öyle cıkar zaten arada dur biyerlerde motor relantide calıssın bi sorun cıkacagını sanmıyorum
-
arkadaşım adamlar bisikletle dünyayı geziyorlar sen niye gidemeyesinki mühüm olan başlamak ve azmetmek gerisi hikaye
Vatan toprağı mukaddestir kaderine terk edilemez. Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Takıl kafana göre kardeşim, Allahın izniyle hiç bişey olmaz, takdir tabiki de Allahındır.
Mutluluk ulaşılacak bir nokta değildir, mutluluk o noktaya giden yoldadır, sende yolda mutlu olacaksın, notkada olsaydı 403 le giderdin demi ama.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
Yolun açık olsun abi , çok rahat gidersin merak etme sen..
-
Tabii ki gidilebilir. Çok ta zevkli olur. Şişme konusunu fazla dert etme. Çekişinin azaldığını hissedersen hızını azalt, motoru rahatlat, ama yapmaman gereken şey kenara çekip motoru istop etmen...
Üç boyoz bir kola
-
-
gidersin yanlız hazırlıklı çıkman lazın yola..ben geçen hafta kanuni caracal ile 300'km hiç durmadan yol yaptım.kontak kapamadan.gidiş geliş 600 km.çıkmadan önce bir bakımdan geçirmelisin motorunu bu çok önemli bir detay.şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.
-
gerekli bakımları yaptır,hiç korkmadan bas gaza motoru fazla sıkıştırma,kısmet olursa bende bu sene bi ege turu yapıcam sana hayırlı yolculuklar
-
valla bencede çok rahat gidersin bende 125 lik bianchi falcon vardı hiç bi sorun yaşamadan kilometrelerce yol gittim hep artçıyla hemde.
eğer motorunun dilinden anlıyorsan kullanırken sıkmıyorsan ve maksat gezip görüp huzur bulmaksa bence hiç korkma arkadaşım
farında açık olsun yolunda
kazasız belasız git gez gör inşallah
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
-
hayırlı yolculuklar kardeşim, bi git gel hayırlısıyla da ben de haziran sonu istanbuldan ayvalığa bir gezi düzenlemek istiyorum. Buarada bence yanına alman gereken en önemli şey bir gezi rehberi. Servislerin numaralarından tut da çekicilerin tellerine kadar yazılı olan, motosiklet tamircilerinden lastikçilere kadar yazılı olan gezi rehberleri var ben geçen sene bi kitapçıdan 4 ytl ye aldım, çok memnunum. istanbuldan bodruma yol rehberiydi adı galiba. Bence sen de bir tane edin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)