memleketindeki motorcuyu bul
Reklamlar
-
bir fikir; diyorum ki foruma alt başlık ekleyelim ve o başlık altında da tüm illerin adlarını yazalım kim nerdense kendini kaydetsin.örneğin benim çevremdeki illerde kim var bilir arada toplanıp faaliyet yapma olanağı buluruz.bizim gibi büyük şehirlerin dışında yaşayanlar için birbirini bulmak baya zor oluyor.millet arada toplanıp bişiler yapıyor biz bakıyoruz. forum yöneticisi arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz.
Reklamlar
-
-
katılıyorummmm
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
moting kardeşim çok doğru söylüyosun ,ufak kasabalardaki motorcularda hiç faaliyet yok biz istanbuldan çevre illere kasabalara gittiğimizde bizlere hep ağızları sulanarak bakıyorlarne güzel toplu geziyorlar diye ufak kasabadaki arkadaşların ya işleri çok var yada çok gevşekler aslında en güzel dostluk motorcu dostluğudur
-
hem bizde nerde kim var biliriz, yolumuz düşünce ziyaret ederiz
-
bu forumu çekip çevirenlerden bi yardım gelir illaki dimi?
-
Destekliyorummm..
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
-
e herkes maillistlerindeki tüm kullanıcılara sitenin adresini , forum başlığıyla yollasın, ne duruyosunuz :
-
Güzel fikir ama sonrasında organize olamazsanız ziyan olur.
Heriki şekildede destekliyorum
-
vallahi bencede çok iyi.hem yeniler için daha destek verici görsel bilgiler olur , hemde her ilde organize olunur.istanbulda motorları fark edindiye bir organizasyon kurulduyda tüm illerde aynı ses duyurulmaya çalışılır.
-
eyvallah!;)
ama önce sitenin adını cidden duyurmak lazım sağa sola, gerisi onlara kalmış, dimi ama!
-
,Millet ben yolladım herkese , sizde bitiremediniz herlade yolla yolla, !!! nedir bu yahu, nerdesiniz?
-
Comfirmation Bias
-
motig, arkadaşım çok güzel bir temaya dikkat çekmişsin bu konuda seni sonuka dar destekliyorum Doğru lafa ne hacet bitsin artık bu cehalet
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
-
bence haklısınız ama alt yapıyı oluşturmadan önce araştırma yapın mesela üye olup kaçan çok kişi var
ben mesela Sidedeyim diğer arkadaşlar Antalyada bana 1 saat mesafedeler ama msn yapımız sağlam birimizin başına ne gelse hepimiz biliyoruz yada faliyetlerde hep beraberiz
biz bunu nasıl sağladık foruma üye Antalyaylıları arayarak yada yeni üye olduysa hemen msn yada mail yazarak
zaten on-line üye sayısı ve kişiler belli
-
Comfirmation Bias
-
-
Comfirmation Bias
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler