95.000 EUROOO luk Ödül almış Stage 2 nin yapımı
Reklamlar
-
300 lük arka lastik 225 bg motosikleti var 2030 cc
yapan AYKUT TATAROĞLU
http://www.truveo.com/AT-American-Cy.../id/1970509409
Almanya'da kendi yaptığı 95 bin euro değerindeki motoruyla Türkiye'ye gelen Türk vatandaşı Aykut Tataroğlu motoruyla Bodrum'u geziyor. Almanya'dan tatil için 3 hafta önce Türkiye'ye gelen Tataroğlu, 95 bin euro değerinde olduğunu söylediği motosikletiyle ilgi topluyor. 42 yıldır Almanya'da yaşadığını ve burada motor imalatı ile tamiratı yaptığını anlatan Tataroğlu, 11 ayda bin 850 saat çalışarak yaptığı motosikletinin yüzde 65'ini kendisinin yaptığını söyledi. 2 metrelik sactan yapılan yakıt deposu, direksiyon, tekerlek göbekleri, çamurlukları tamamen kendi imalatı olan motosikletin 55 beygir gücündeki motorunu 225 beygire çıkardığını belirten Tataroğlu, Avrupa'da katıldığı çeşitli yarışmalarda birincilikler aldığını söyledi. En büyük hayalinin İstanbul Boğazı'nı kendi motosikletiyle gezmek olduğunu ve bu nedenle Türkiye'ye geldiğini belirten Tataroğlu, Türkiye'ye gelir gelmez bu hayalini gerçekleştirdiğini belirtti. Önümüzdeki yıl yeni bir motosiklet üreteceğini ve bu motosikletin üstün özelliklere sahip olacağını ifade eden Tataroğlu 'Yurtdışında çeşitli fuarlara katılıyorum. Şimdiye kadar İtalya, Almanya, Fransa ve Avusturya gibi ülkelerde fuarlara katıldım' dedi.
Reklamlar
-
Helal be adama.Keşke bide yolda çekilen videosu olsaymış.
Paylaşım için sağol
-
Aman Türkiyeye gelme; geleceksende bi kaç varil benzin al gel hocam yoksa gezerken motorun yarısı benzin parası verirsin mazallah
-
Turkler her zaman yapacagını yapar bence
Makıne dehset olmus....
-
adam buraya gelsede tt custom choppers gurubuna katılsa adımızı dünyaya duyururuz artık türkiyeden yurtdışına motosiklet ihrac ederiz..
-
Benzin de arttı. Çok yakar yaa...
-
acaba beni yanına çırak olaraktan alır mı?
-
gokhan_307 adlı üyeden alıntı
Helal be adama.Keşke bide yolda çekilen videosu olsaymış.
Paylaşım için sağol
önemli değilll kesşke
ibo_07 adlı üyeden alıntı
Aman Türkiyeye gelme; geleceksende bi kaç varil benzin al gel hocam yoksa gezerken motorun yarısı benzin parası verirsin mazallah
çok yakar abiii demi yani
Mariner-M adlı üyeden alıntı
Turkler her zaman yapacagını yapar bence
Makıne dehset olmus....
türkleri beğenmediğimden değil 2 mz li motosiklet gerçekten berbattı
06bluedragger adlı üyeden alıntı
adam buraya gelsede tt custom choppers gurubuna katılsa adımızı dünyaya duyururuz artık türkiyeden yurtdışına motosiklet ihrac ederiz..
hayal bile edemiorum
viper_1 adlı üyeden alıntı
Benzin de arttı. Çok yakar yaa...
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
acaba beni yanına çırak olaraktan alır mı?
motora bakarken iş yapamazsın k i
-
ibo_07 adlı üyeden alıntı
yorum süper.motoru sınıra kadar üzerinde getirsin
sınırı geçince bi kasalı bulup öyle dolaştırsın abi
daha ucuza kapatma ihtimali çok yüksek
ayrıca adam böyle motoru yapmış insan şunun çalışır halini videoya çekmez mi ya
sesini nasıl merak ettim anlatamam
uyuyamıcam bu gece
-
Demek buraya, bodruma gelmiş haa..
Kaç gündür denkgelmedi ama inşallah gitmeden görürüz şu motoru..Sesi nasıl merak ettim.
-
yeterki iki teker olsun bence bayaaaa iyiii
-
hayaller olmasa yasamanın ne anlamı kaldıki..
-
2 teker olsun benim olsun.ister 2000cc olsun ister 10,000cc olsun,istersede 39,5 cc olsun ama yinede benim olsun
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
parasını ödersen playboy istersen titanic senin olur puhahahhahahaaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)