Adam birçok motosiklet modelinin seslerini çıkartıyor ağzıyla.Mübarek insan değil eksoz
http://www.izlesene.com/video/komik_...adam-mi/160703
Adam birçok motosiklet modelinin seslerini çıkartıyor ağzıyla.Mübarek insan değil eksoz
http://www.izlesene.com/video/komik_...adam-mi/160703
forumlarda en çok dönen videolardandır kendileri.
bilmeyen kalmamıştır sanırım.
ama hala güzel.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ben en cok yamaha ya bayıldım.paylaşım için teşekkürler
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
harleyi süper yapıyo ya
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
. suzukii çok güzelll
en az üç kere ben vermişimdirrr,hatta bu konuda bozulduğum zamanlarda olmuşturr
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bu ne ya motorla ucagın alakasını cozemedım
valla karıstırdım ama sonuc aynı kısıye gıdıo
2 sene önce ben bu başlığı açtığımda bana "çocukluğumuz bununla geçti" demişlerdi, hatta geçenlerde bu videoyu veren birine bunun aynısını gene yazmıştım
baba araçç önemli değil amaç önemlii,karışsında istersen parmağınla karıştır,bak aklıma bi fıkra geldii
adamın bi tane oğlu varmış acayip küfür edermişş,adam oğluna kız isteyecekmişş,oğlunu kenara çekmişş,oğlum bak sana bu akşam kız isteyeceğiiz,ne yaparsan yapp küfür etme orda tamammı demiş,oğlan tamam demiş ve istemeye gitmişler,oturuyolarken kız elinde tepsi ile çayları getirmişş,herkese dağıtmışş,yalnız herkesin bardağında kaşık varmışş,oğlanınkinde yokmuşş,oğlan sabırla bekliyomuşşş,herkes çayını içmiş oğlan halen elinde bardakla bekliyomuşş,kızın babası sormuşş,oğlum sen neden çayını içmiyorsunn,kaşığımız yokk ...........lemi karıştıracağız demiş
buda bi çözümmm ,yani karıştırmak içinn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Gültekin adlı üyeden alıntı
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)