CBF 150 elektronik ateşleme İptal :((
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
aynen kim demişse doğru söylemiş...ben artık makinamı tanıyamıyorum mesela...uçuyor resmen...bi zamanlar 100 ü geçmezdi...5-6000 den sonra koptu geldi valla...düzlük rüzgar demiyor 110-115-120 çok rahat görüyor...köprü çıkışı bir eğim var Kızıltoprağa giderken...orada..128 yaptım kesiciye girdi hemen...dişlimişli oynamasıda yok...biraz zaman tanı makinana...bi an gelicek bu makina olmuş diyeceksin emin ol...
Hayırlısı bakalım, sabredicem görücem. Zaten 80-90 gibi sonraki hızlarda benzin ibresinin indiğini gözlerimle görebiliyorum Ne gereği var da, işte bazen otobanda sağlıklı bir şekilde kamyon sollamak için gerekli oluo o yüzden
Reklamlar
-
cifi82 adlı üyeden alıntı
Hayırlısı bakalım, sabredicem görücem. Zaten 80-90 gibi sonraki hızlarda benzin ibresinin indiğini gözlerimle görebiliyorum
Ne gereği var da, işte bazen otobanda sağlıklı bir şekilde kamyon sollamak için gerekli oluo o yüzden
makina 3000 de...kökle kökleyebildiğin kadar...tüketim %20 artar sadece...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Metehan abi diğer motorsiklet forum sitesinde sana falkonla ilgili bir soru sormştum kankamda F650 var diye argus niki ile ben aynı kişiyim sanırım benide cbf çi yapacaksın ama ben biraz daha direnmek istiyorum bu sitede çok yeniyim forumları araştırdım ama cbf yan çantalarla ilgili bir mesaj bulamadım Eğer mumkunse yan çantalarla ilgili yardımcı olabilirmisiniz? yada yeni bir başlık altında cbf aksesuarları olarak yeni bir topik açmam mı daha uygun olur.
-
owljunior adlı üyeden alıntı
Metehan abi diğer motorsiklet forum sitesinde sana falkonla ilgili bir soru sormştum kankamda F650 var diye argus niki ile ben aynı kişiyim sanırım benide cbf çi yapacaksın ama ben biraz daha direnmek istiyorum bu sitede çok yeniyim forumları araştırdım ama cbf yan çantalarla ilgili bir mesaj bulamadım Eğer mumkunse yan çantalarla ilgili yardımcı olabilirmisiniz? yada yeni bir başlık altında cbf aksesuarları olarak yeni bir topik açmam mı daha uygun olur.
vay vay..nerden nereye...o mesajada üşenmemiştim ...bazen pozitif elektrik alırsam sorandan hiç yazarken üşenmem...
burdada devreye Ozzy kankam girer...arka çanta düşünmüyor ve makinadaki asalete bakarmısın...bu topiğe gir...şu an onlıne...cevap yazar sana...
yan çanta çok fazla tutmuyor...söylenen bana cüzi rakamlardı...çok işlevsel...şu makina çantalarla galiba 4000 gaymeydi...
ozzy73 adlı üyeden alıntı
link...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...a-nihayet.html
.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Abi üşenmediğin için çok teşekkür ederim emeğine sağlık diğer sitede inan aradığımı bulamadım tabi sadece ben seni geçerim sen beni geçemezsin muhabbetleri dışında. Gönderdiğin resim tam da aklımda olan şey Tekrar emeğine sağlık.
-
selam dostum bahsi geçen yan çantalar 120 euro honda bayisinde mevcut çantaları bulursun ama takılması için aparatlar gerekli iyisimi sen benim motorun resmini telefonuna kaydet git honda bayisine cbf alıcam bu yan çantaları da istiyorum de onlar halleder.saygılar.
-
Anladım peki bu soylediğin rakam içine o aparatlar dahilmi sadece aparatları alsak daha uygun fiyata başka çanta uydurabilirmiyiz üzerine, yoksa aparatlar çantayamı özel ikinci sorum sanırım 45 dk. kullanmışsın ama sürüşü motora inip binmeni vs. etkiledimi.
-
Anladım peki bu soylediğin rakam içine o aparatlar dahilmi sadece aparatları alsak daha uygun fiyata başka çanta uydurabilirmiyiz üzerine, yoksa aparatlar çantayamı özel ikinci sorum sanırım 45 dk. kullanmışsın ama sürüşü motora inip binmeni vs. etkiledimi.
evet aparatlar dahil .aparatları alabilirsin 100ytl di yanılmıyosam ama başka çanta zanettmem takamazsın o çantalara göre çünkü.
boyun uzunsa mesele yok ama kısa boyluysan binerken ayağını epey kaldırman gerekecek yolda giderken hiçmihiç bir etkisi yok hatta motoru yatırırsan(Allah korusun) o çantalar motoru da ayaklarınıda korur.
-
Abi üşenmediğin için çok teşekkür ederim emeğine sağlık diğer sitede inan aradığımı bulamadım tabi sadece ben seni geçerim sen beni geçemezsin muhabbetleri dışında.
Gönderdiğin resim tam da aklımda olan şey Tekrar emeğine sağlık.
diğer site SS cilerin İmparatorluğu...burası halkin sesi...ben halkim..
herşey içinde 4065 galiba...aparatlar orjinal değil muhtemelen...burda herkes kendi aparatını imal eder...ama çanta tabiki Kappa...İSTOÇ daki Honda baytisinden aldı Ozzy...
eğer o yan çantaları cartı curtu istemezsen benim bayimin fiyati 3650 plaka yan ayaklık koruma demiri içinde..aynı aparatları onlarda üretiyor...çanta 120 gayme kappa 35 lik..heç yan çanta varmı diye sormadım kendi bayime...
kısmet olursa burdan alır paşa paşa gidersin Bursaya...bu arada Bursada kanayan bir yaram vardır...neyse sonra konuşuruz...beni Mudanyaya Nilüfere gömünüz...ölürsem vasiyetimdir...
-
diğer site SS cilerin İmparatorluğu...burası halkin sesi...ben halkim..
herşey içinde 4065 galiba...aparatlar orjinal değil muhtemelen...burda herkes kendi aparatını imal eder...
ama çanta tabiki Kappa...İSTOÇ daki Honda baytisinden aldı Ozzy...
eğer o yan çantaları cartı curtu istemezsen benim bayimin fiyati 3650 plaka yan ayaklık koruma demiri içinde..aynı aparatları onlarda üretiyor...çanta 120 gayme kappa 35 lik..heç yan çanta varmı diye sormadım kendi bayime...
kısmet olursa burdan alır paşa paşa gidersin Bursaya...bu arada Bursada kanayan bir yaram vardır...neyse sonra konuşuruz...beni Mudanyaya Nilüfere gömünüz...ölürsem vasiyetimdir...
yan ayaklık koruma demiri plaka 3650 ytl ne iş moruk kampanyamı var.hani fiyatlar uçacak tı .biz ekstra para verdik plaka hariç o zaman.
-
Sağol ozzy73 emeğine sağlık teşekkürler. Kappa çanta bildiğim kadarıyla gerçekten kaliteli ve verdiğin paranın karşılığını alabileceğin bir ürün. İyi mal iyi para. Çanta Kullanmak nasip olmadı ama gördüğüm ve bir arkadaşımdan duyduğum, Allah korusun makinayı Makul hızlarda yatırsan duşursen bile çantalarda kırılma çatlama olmuyormuş. çizikler için üzerine ince bir macun sonra az bir boya yeni gibi devam yola.
-
Sağol ozzy73 emeğine sağlık teşekkürler. Kappa çanta bildiğim kadarıyla gerçekten kaliteli ve verdiğin paranın karşılığını alabileceğin bir ürün. İyi mal iyi para. Çanta Kullanmak nasip olmadı ama gördüğüm ve bir arkadaşımdan duyduğum, Allah korusun makinayı Makul hızlarda yatırsan duşursen bile çantalarda kırılma çatlama olmuyormuş. çizikler için üzerine ince bir macun sonra az bir boya yeni gibi devam yola.
sende saol dostum herşey gönlünce olsun.
-
Metehan abi allah korusun ölmek falan acele etmeyin daha yeni tanıştık tamam hepimiz öleceğiz ama benim hiç acelem yok. Hayatımdaki insanlarında acele etmesini istemem doğrusu Bu arada şunu soylemem gerekir tam doğru yere gelmişim demekki bende kendi aparatlarını ureten motorun bakımlarını yapan yetkisiz bir servisim kendi çapımda ve abicim sunu soyliim bu soylediğin fiyatlar 2 hafta sonra alehine delil olacaktır sanal aleme kaydoldu kıvıramazsın pazarlık dahada yapılacaktır haberin olsun. Birde tez vakit Vip bir bursa gezisimi düzenlesek diyorum gelirsen başımın ustunde yerin var.
-
ozzy73 adlı üyeden alıntı
yan ayaklık koruma demiri plaka 3650 ytl ne iş moruk kampanyamı var.hani fiyatlar uçacak tı .biz ekstra para verdik plaka hariç o zaman.
kanka ne kampanyası ben msnde aynı şeyi söylemiştim 3 ay önce ya...3650 peşin herşey dahil demiştim...sen çantalara 415 ytl ekstradan vermiş oldun...ama şimdide o çantalar 120 euro dedin...apart 100 gayme olsa...340 ytl tutar...sadece 65 gayme fazladan vermişdin...
kampanyada şöle...world axese 3000 ytl 8 vade farksız taksit...ayda 375 eder...kalanda 800 peşin...kampanya bu...
Metehan abi allah korusun ölmek falan acele etmeyin daha yeni tanıştık tamam hepimiz öleceğiz ama benim hiç acelem yok. Hayatımdaki insanlarında acele etmesini istemem doğrusu Bu arada şunu soylemem gerekir tam doğru yere gelmişim demekki bende kendi aparatlarını ureten motorun bakımlarını yapan yetkisiz bir servisim kendi çapımda ve abicim sunu soyliim bu soylediğin fiyatlar 2 hafta sonra alehine delil olacaktır sanal aleme kaydoldu kıvıramazsın
pazarlık dahada yapılacaktır haberin olsun. Birde tez vakit Vip bir bursa gezisimi düzenlesek diyorum gelirsen başımın ustunde yerin var.
fabrrika fiyatları yükseltmezse ben bu rakamlara kefilim...patron kankam daha ne olsun...bu 2 yan çanta işinide sorarım ona...ama yoksada...İstoçdan alırız...120 euroymuş...240 ytl...aparat zaten tüm bayilerde var...3650 herşey dahiilin altına imza atarım...
-
Tamamdır abi çok saol sanalda tanıştık kısmet gerçekte tanışmaya kaldı bakalım allah bi aksilik vermez se görüşürüz. Herşey için tekrar teşekkürler kafamdaki birçok soru işareti silindi ozzy73 sanada tekrar teşekkürler.
-
-
Arkadaşlar bendede CBF 150 var ve yan çanta arıyorum bu resimdekiler çok iyi olmuş nerede ve ne kadara yaptırabilirim ve nerede yaptırabilirim bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
-
Alla alla başlığı okuyunca noluyo dedim.CBF150'lere nazar değdi galiba.İlk defa cbf150 ile ilgili problem duyuyorum.Tabi ki far ampülünün patlaması ve kontağın bozulması dışında.Olsun binde bir böyle sorun çıkar.Hemen halledilir.Sen motoru fazla vurdurma.İyi değil diyolar.Bir kere vurdurup çalıştır.Sonra götür servise.Sonra başka problemler çıkmasın.
Bu arada ben bugün tekrar cbf150 aldım.CBF250'yi sattıktan sonra ne alayım derken gt250r alalım dedik.O da gümrükten geçemedi bi türlü.Ben de eski motorumla devam dedim.
-
yada benim gibi kappa 35 lik takacan dünya turuna çıkarken ne varsa alırsın yanına
-
yettim gari....çok basit marş rölesi gümlemiş...eğer kıvılcım namına ses yoksa sorun budur..bunu yapmazdı ama hayret...yıkamada belki basınclı su tutulmuşsa olabilir...dikket edelim...
he öksürüyorsa ama asla çalışmıyorsa cbf 150 lerde kronik bir sorun olan MARŞ MOTORUNUN içine toz kaçmasıdır...marş motorunun içine bi hava tutulur veya değişir sorun garant kapsamındqa çözülür...aman para falan vermeyin..isterlerse kaptırmayın mangırları...2 aylık cbfde olmayacak iş...şaştım kaldım valla...ama kul yapısı oluyo...
pardon unutmadan AKÜ de bir sorun olmasın...2 de vurdurararak bi deneyinde kendini şarj etsi...hani makina çok yattıysa...
Aynen senin dediğin gibi, merş rölesi kulağına toz kaçmıştır...
CİHAN adlı üyeden alıntı
yada benim gibi kappa 35 lik takacan dünya turuna çıkarken ne varsa alırsın yanına
Valla benim Esmeralda dan daha güzel duruyorlar
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)