Gilera Runner Vxr 200 mü Cbr 125 r mi?
Reklamlar
-
Görkem, ben hayatımda bir kere vitesli kullandım.O da ilk motosiklete binişimdi ve de düştüm daha da binmedim.Sürücü kursunda da öğretmediler.Zaten çok az insan vardı ve hemen hemen hepsinin motosikleti vardı.Dandik bir scooterla sınav günü 2 saat ileri geri sağ sol sekiz çizme yaptım.Bütün tecrübem odur.Bu arada direksiyon sınavında en yüksek notu da bana vermişlerdi bunu da paylaşmak istedim
Reklamlar
-
-
Runerin bagajını sormussun, bagaj tam kask buyukluğunde full kaskı alır ama baska bişey koyacaksan kaskın içine koyacaksın.
-
Honda Dylan da göz önünde tutabilirsin..Gücü Runner ve cbr arasındadır, cbr dan hızlı, runnerdan biraz yavaştır..Runnerla yan yana kalktığımızda bir süre burun buruna, sonra runner 2-3 boy mesafe açmaya başlıyor 100km/h ye kadar..Kalite, yedek parça, yakıt tasarrufu avantajı da var runner a göre..şehir içi ortalama 100km/3lt yakıyor..uzun yolda yavaş gidilirse 3lt nin altına iner..Teker çapı runnera göre büyüktür,..
Cbr bir kere denedim..Dylan daha seri ama cbr yakıt tüketimi daha ekonomik olmalı, yedek parçaları pahallı diyorlar ama dylan da pahallı. vitesli kullanamk ama ayrı birşey..viteslerin verdiği keyif bambaşka..Ama ben şehir içi kullanıyorum..dur kalk dur kalk..otomatik çok rahat..
-
Akıllıca düşünürsek runner ama scooter istemem diyorsan cbr alma yzf r 125 al :D
-
Yakıt durumu:Cbr
Periyodik masraflar:Cbr (örneğin runner ın 12000 bakımı 300ytl civarı yetkili serviste)
Her ikisininde abartılı sorunlar çıkartacağını sanmıyorum.
Kolay sürüş konusunda Runner
Hız Runner=)
Hırsızlar konusunda cbr eski kasa runner a göre daha alımlı
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
kesinlikle runner öneririm. şehiriçinde vitesli motosikletin sıkıntıları çok fazla.
-
ne almaya karar verdın sımdı
-
prolixin adlı üyeden alıntı
Honda Dylan da göz önünde tutabilirsin..Gücü Runner ve cbr arasındadır, cbr dan hızlı, runnerdan biraz yavaştır..Runnerla yan yana kalktığımızda bir süre burun buruna, sonra runner 2-3 boy mesafe açmaya başlıyor 100km/h ye kadar..Kalite, yedek parça, yakıt tasarrufu avantajı da var runner a göre..şehir içi ortalama 100km/3lt yakıyor..uzun yolda yavaş gidilirse 3lt nin altına iner..Teker çapı runnera göre büyüktür,..
Cbr bir kere denedim..Dylan daha seri ama cbr yakıt tüketimi daha ekonomik olmalı, yedek parçaları pahallı diyorlar ama dylan da pahallı. vitesli kullanamk ama ayrı birşey..viteslerin verdiği keyif bambaşka..Ama ben şehir içi kullanıyorum..dur kalk dur kalk..otomatik çok rahat..
Honda dylan'ı da incelerim ama bu ikisi çok hoşuma gidiyor.Birinden biri olacak illaki
BWSTÜRK adlı üyeden alıntı
Akıllıca düşünürsek runner ama scooter istemem diyorsan cbr alma yzf r 125 al :D
Yzf ne oluyor yaa
banistercaq adlı üyeden alıntı
Yakıt durumu:Cbr
Periyodik masraflar:Cbr (
örneğin runner ın 12000 bakımı 300ytl civarı yetkili serviste)
Her ikisininde abartılı sorunlar çıkartacağını sanmıyorum.
Kolay sürüş konusunda Runner
Hız Runner=)
Hırsızlar konusunda cbr eski kasa runner a göre daha alımlı
Bak bunu bilmiyordum
İki motorun da bakımları kaçar km'den sonra oluyor ve de fiyatlandırması nasıl yazabilir misiniz??
ByPaTr10 adlı üyeden alıntı
ne almaya karar verdın sımdı
Sanki böyle %60 gönlüm runner'dan yana gibi geliyorOnun da bakımları çok paraymış yahu
Bir de şu kafamdaki hırsız modellemesini, alsam ne yaparsam yapayım çalınır düşüncesini atamıyorum ki
-
runner ın bakımı 6000km de bir
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)