Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gilera Runner Vxr 200 mü Cbr 125 r mi?

REKLAM ALANI
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Görkem, ben hayatımda bir kere vitesli kullandım.O da ilk motosiklete binişimdi ve de düştüm daha da binmedim.Sürücü kursunda da öğretmediler.Zaten çok az insan vardı ve hemen hemen hepsinin motosikleti vardı.Dandik bir scooterla sınav günü 2 saat ileri geri sağ sol sekiz çizme yaptım.Bütün tecrübem odur.Bu arada direksiyon sınavında en yüksek notu da bana vermişlerdi bunu da paylaşmak istedim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    cbr konusunda gorkeme katılıyorum bencede sorun yaşamayacağın bi alet bende bi depoyla (tepesine kadar elımle doldurdum!) 305 km gittim (hatta ne kadar gidecek diye bakmamdan dolayı yolda kaldım ) ayrıca lastiğinin ince olması hiç önemli değil motoruna alışan çok rahatlıkla her viraja istediği gibi girebilir max km olarakda bende 125-130 km arası yapıyodum düzde yokuş aşağı gorkemın dediği gibi allah ne verdiyse gidersen baya yapıyo bende 7000 km km civarı yaptım hiç bi sıkıntım olmadı sadece yağ, hava filtresi, balata, vs.. onlarda 7000 km de toplam 140-150 lira falan.. bence memnum olacağın bi alet

yanlış anlaşılma olmasın ben runner'a kötü demiyorum hatta şöyle söyleyeyim runner hakkında bi bilgim yok ama sadece cbr hakkında kendi bilgilerimi iletmek istedim.. saygılar..
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250
    Runerin bagajını sormussun, bagaj tam kask buyukluğunde full kaskı alır ama baska bişey koyacaksan kaskın içine koyacaksın.

prolixin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Honda Dylan da göz önünde tutabilirsin..Gücü Runner ve cbr arasındadır, cbr dan hızlı, runnerdan biraz yavaştır..Runnerla yan yana kalktığımızda bir süre burun buruna, sonra runner 2-3 boy mesafe açmaya başlıyor 100km/h ye kadar..Kalite, yedek parça, yakıt tasarrufu avantajı da var runner a göre..şehir içi ortalama 100km/3lt yakıyor..uzun yolda yavaş gidilirse 3lt nin altına iner..Teker çapı runnera göre büyüktür,..
    Cbr bir kere denedim..Dylan daha seri ama cbr yakıt tüketimi daha ekonomik olmalı, yedek parçaları pahallı diyorlar ama dylan da pahallı. vitesli kullanamk ama ayrı birşey..viteslerin verdiği keyif bambaşka..Ama ben şehir içi kullanıyorum..dur kalk dur kalk..otomatik çok rahat..

BWSTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Bws
    Akıllıca düşünürsek runner ama scooter istemem diyorsan cbr alma yzf r 125 al :D
    Yamahaşk 😍

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Yakıt durumu:Cbr
    Periyodik masraflar:Cbr (örneğin runner ın 12000 bakımı 300ytl civarı yetkili serviste)
    Her ikisininde abartılı sorunlar çıkartacağını sanmıyorum.
    Kolay sürüş konusunda Runner
    Hız Runner=)
    Hırsızlar konusunda cbr eski kasa runner a göre daha alımlı
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kesinlikle runner öneririm. şehiriçinde vitesli motosikletin sıkıntıları çok fazla.

ne almaya karar verdın sımdı

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı prolixin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Dylan da göz önünde tutabilirsin..Gücü Runner ve cbr arasındadır, cbr dan hızlı, runnerdan biraz yavaştır..Runnerla yan yana kalktığımızda bir süre burun buruna, sonra runner 2-3 boy mesafe açmaya başlıyor 100km/h ye kadar..Kalite, yedek parça, yakıt tasarrufu avantajı da var runner a göre..şehir içi ortalama 100km/3lt yakıyor..uzun yolda yavaş gidilirse 3lt nin altına iner..Teker çapı runnera göre büyüktür,..
    Cbr bir kere denedim..Dylan daha seri ama cbr yakıt tüketimi daha ekonomik olmalı, yedek parçaları pahallı diyorlar ama dylan da pahallı. vitesli kullanamk ama ayrı birşey..viteslerin verdiği keyif bambaşka..Ama ben şehir içi kullanıyorum..dur kalk dur kalk..otomatik çok rahat..
    Honda dylan'ı da incelerim ama bu ikisi çok hoşuma gidiyor.Birinden biri olacak illaki

Alıntı BWSTÜRK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akıllıca düşünürsek runner ama scooter istemem diyorsan cbr alma yzf r 125 al :D
    Yzf ne oluyor yaa

Alıntı banistercaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakıt durumu:Cbr
    Periyodik masraflar:Cbr (örneğin runner ın 12000 bakımı 300ytl civarı yetkili serviste)
    Her ikisininde abartılı sorunlar çıkartacağını sanmıyorum.
    Kolay sürüş konusunda Runner
    Hız Runner=)
    Hırsızlar konusunda cbr eski kasa runner a göre daha alımlı
    Bak bunu bilmiyordum

İki motorun da bakımları kaçar km'den sonra oluyor ve de fiyatlandırması nasıl yazabilir misiniz??

Alıntı ByPaTr10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne almaya karar verdın sımdı
    Sanki böyle %60 gönlüm runner'dan yana gibi geliyorOnun da bakımları çok paraymış yahu

Bir de şu kafamdaki hırsız modellemesini, alsam ne yaparsam yapayım çalınır düşüncesini atamıyorum ki

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    runner ın bakımı 6000km de bir
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)