geçmiş olsun cok vahım bır durum basına gelmeyınce anlamıyor ınsan umarım bunlarda atlatılır yardım sever arkadaşlara duyrulur 1 ay motorla gezmeyıp parası eryaman ablaya verelım derım
geçmiş olsun cok vahım bır durum basına gelmeyınce anlamıyor ınsan umarım bunlarda atlatılır yardım sever arkadaşlara duyrulur 1 ay motorla gezmeyıp parası eryaman ablaya verelım derım
allah bir an once sifasini versin
GÖKMEN KARDEŞİM yanında olamasakta DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun umarım sağlığına kavuşursun,birlikte bir doğum günü kutlarız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Güncell....................................
nice mutlu yıllar gökmen kardeşim yanında olmasakda gönlümüz hep sizinle,allah acik şifalar versin
Sağlığına kavuşman dileğiyle nice yıllara.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
GÜLPERİ ANNE HOŞGELDİN.....Gökmen'e de acil şifalar diliyorum.APV 41 yazdı ama çok öncelerde duyurduğumuz hesap numaralarını bir kez daha yazarsan diğer üyelerimiz de hassasiyetlerini göstereceklerdir.Sevgili GÖKMEN doğumgünün kutlu olsun nice nice senelere....
Daha önceden yapılan yardımlarda arkadaşlarımıza fizik tedaviye başlanacağını duyurmuştuk...
SAğolsun arkadaşlarımız ellerinden gelen yardımı yapmışlardı.... Yeni bir haber alana kadar beklemenizi rica ederiz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
güncell....... ahdi gökmen abi dualarımız seninle
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Allah acil şifalar versin gerçekten üzücü bir durum..elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız..
Gülperi Anne ALLAH c.c senin ve oğlunun yardımcısı olsun Ben inanıyorumki
bu sitenin üyeleri bu topic i okuyan herkez oğluna dua ediyor dua insanın en büyük manevi yardımcısır. Bütün dualarımız oğlun için Biz ALLAH c.c yardım isteyelim elbetteki ALLAH c.c Dualarımıza iştirak edecek Çünki ALLAH bana dua edinki duanıza iştirak edeyim buyuruyor . ALLAHım Gökmen kardeşimizi sağlığına kavuştur. ALLAhım Gülperi annenin de yüzünü güldür Yardımını onlardan eksik etme (Amin)
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Ben inanıyorumki ALLAH c.c Oğlunu gülperi anneye bağışlıyacak inşallah
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Allah yardımcı olsun inşallah herşey düzelir.
merhaba gülperi hanım,
size şimdiye kadar elimden geldiğince ay başlarında yardım etmiştim, bundan sonra da etmeye devam edicem.
umarım gökmen kısa sürede gücünü toplar ve eski sağlığına kavuşur.sizin ve gökmen'in azmi sayesinde bunun mümkün olması çok muhtemel bence.
Size acil şifalar dilerim...
kendinize çok dikkat edin...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)