Herkese selam!
Motosikletle ilgilenmeye yeni başladım. Daha tecrübem yok. En büyük adımı ehliyet kursuna yazılarak attım. Kendime de ciddi olduğumu ispat etmiş oldum. Yeni ve farklı bir şeye başlamak zor olmuştur her zaman benim için.
Türk ve yabancı siteler dahil olmak üzere bir sürü makale, yazı okudum, yeni başlayanlar için motosiklet seçimi üzerine. Aşağı yukarı bir fikrim oluştu, başlangıç motosikletim hakkında.
İkinci el, Yamaha Virago 535, Honda Rebel 250, Suzuki Marauder 250 modelleri arasında gelgit yaşıyorum. Ufak tefek biri değilim ya da kendini kaptırıp otobana fırlayacak hemen. Motosiklet kullanmaktan çok daha sorumluluk ve özen gerektiren bir işim var üstelik.
Seçtiğim tarz motosikletle de yalnızca, hiç olmazsa acemilik geçene kadar yazlık civarlarında küçük geziler yapacağım.
Dediğim gibi hiç tecrübem yok. İzmir, Karşıyaka da oturuyorum. Motosiklet sürüş dersi verecek hiçbir yer bulamadım, kurs ya da bireysel olarak.(Ehliyet kursum sadece 3-4 saat ders vermeyi vaad etmişti ama daha tarihini bile açıklamadı.)
İzmir de oturup bana ders vermek isteyen varsa aranızda, benimle bağlantıya geçebilir mi acaba? Hiç olmazsa motosikletin sağını solunu gösterip, bir iki tur atmaya da razıyım. Belki hiçbir yeteneğim yok ya da seçtiğim tarz motosikletler bana göre değil. Yanlış bir yolda da olabilirim doğal olarak. Ama bir çok motosiklet kullanıcısından çok daha şey okudum, araştırdım, elimden bu kadarı geldiği için tabi.
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.Uygun bir ücret vermeye de hazırım.
losienta@mynet.com
mail atarak ulaşabilirsiniz.