Sevigili patron, komtanım, olcanım ve diğer modarator abeylerim öncelikle söyleyeyim bu tutku meselesi nin motosohbete uygun olacağını düşündüğümden buraya açmış bulunmaktayım kusura bakmayın...
Bu ne hulen? bu nası tutku? bu nası aşk? bu ne bohem
Aşşağı yukarı son 6 ayı motosikletim olmadan tek bi motosikletin selesine oturmadan tek bi kişiye bile artçı olmadan geçirmiştim.. taa ki dün akşama kadar...
Hayat ne güzeldi unutuyodum motosikleti... Odamın duvarlarında motosiklet resimleri asılı afişler vs. bunlara rağmen alışıyodum motosikletsizliğe... Olcan yüzünden dün akşam bi buluşmaya gittim. Tabii kaskımıda alıp... Niyeti bozdum esasında birine artçı olacaktım Allah razı olsun neco baba yolunu uzatıp beni kapıma kadar bıraktı.. ama bırakmaz olaydı... bi başkasının arkasına binsem mesela muratın yada olcanın yada gürkanın şu an bunları yazıyo olmazdım... Bu saçma duygulara bi barış abi yüzünden yaşıyodum bide neco yüzünden yaşadım... İsyanım var ulen o ivmelenme hissinin, risk almanın güzelliğini, soğuk bile olsa rüzgarın gücünü ve o ardinal hormonunu nası özlemişim...
Bi kızı sevsen, unutursun yada bu kadar tutkuyla bağlanmassın... Bi şarkıyı sevsen bi enstürmanı sevsen yada inancını sevsen yoka bi bu kadar olmaz... Hepsine aşık olursun heves edersin ama bi uzak kaldınmı sallamassın dönüp yüzüne bile bakmassın deişler ya gözden ırak olan gönüldende ırak olur diye, en azından ben öyleyim... O yüzden bu motosiklet bi tutku ya... Yok abi düşünüyorum hiç bişeyle kıyaslayamıyorum... Açıkçası dün akşamki elemanların hepsini ayrı ayrı kıskandım Allah kazadan beladan korusun hepsini...
Bunları neden yazıyon len salakh diyecekseniz demeyin abi öyle böyle değil çok feci darlandım... Bi çıkış noktası bulmam lazım neyse işte...
Forumdan vs.'den de çok uzak kaldım işyerimdeki projeler yüzünden pek fırsat olmadı şimdi tekrar burdayım daha çok vaktim var... Ama burda takılmak istiyomuyum .. zor soru cevabı hayır.. çünkü dahada darlanıyorum, motosikletsiz adamın ne işi var buluşmalarda sağda solda sonra millete yük oluyoruz.. yük olmasak taksiyle peşlerinden koşturuyoruz... Buralarda oyalanma meselesinden kendime engel olabiliyomuyum gene hayır.. neyse zamanla çözülür herşey...
Okuduğunuz için gözünü başınızı şişirip saçmaladığım için kusruma bakmayın her ne akdar sürc-i lisan(mıydıki) eylediysek affola...
Kazasız belasız keyifli sürüşler, tekeriniz düz bassın!