Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Bu nedir hocam?

REKLAM ALANI

Sevigili patron, komtanım, olcanım ve diğer modarator abeylerim öncelikle söyleyeyim bu tutku meselesi nin motosohbete uygun olacağını düşündüğümden buraya açmış bulunmaktayım kusura bakmayın...

Bu ne hulen? bu nası tutku? bu nası aşk? bu ne bohem

Aşşağı yukarı son 6 ayı motosikletim olmadan tek bi motosikletin selesine oturmadan tek bi kişiye bile artçı olmadan geçirmiştim.. taa ki dün akşama kadar...

Hayat ne güzeldi unutuyodum motosikleti... Odamın duvarlarında motosiklet resimleri asılı afişler vs. bunlara rağmen alışıyodum motosikletsizliğe... Olcan yüzünden dün akşam bi buluşmaya gittim. Tabii kaskımıda alıp... Niyeti bozdum esasında birine artçı olacaktım Allah razı olsun neco baba yolunu uzatıp beni kapıma kadar bıraktı.. ama bırakmaz olaydı... bi başkasının arkasına binsem mesela muratın yada olcanın yada gürkanın şu an bunları yazıyo olmazdım... Bu saçma duygulara bi barış abi yüzünden yaşıyodum bide neco yüzünden yaşadım... İsyanım var ulen o ivmelenme hissinin, risk almanın güzelliğini, soğuk bile olsa rüzgarın gücünü ve o ardinal hormonunu nası özlemişim...

Bi kızı sevsen, unutursun yada bu kadar tutkuyla bağlanmassın... Bi şarkıyı sevsen bi enstürmanı sevsen yada inancını sevsen yoka bi bu kadar olmaz... Hepsine aşık olursun heves edersin ama bi uzak kaldınmı sallamassın dönüp yüzüne bile bakmassın deişler ya gözden ırak olan gönüldende ırak olur diye, en azından ben öyleyim... O yüzden bu motosiklet bi tutku ya... Yok abi düşünüyorum hiç bişeyle kıyaslayamıyorum... Açıkçası dün akşamki elemanların hepsini ayrı ayrı kıskandım Allah kazadan beladan korusun hepsini...

Bunları neden yazıyon len salakh diyecekseniz demeyin abi öyle böyle değil çok feci darlandım... Bi çıkış noktası bulmam lazım neyse işte...

Forumdan vs.'den de çok uzak kaldım işyerimdeki projeler yüzünden pek fırsat olmadı şimdi tekrar burdayım daha çok vaktim var... Ama burda takılmak istiyomuyum .. zor soru cevabı hayır.. çünkü dahada darlanıyorum, motosikletsiz adamın ne işi var buluşmalarda sağda solda sonra millete yük oluyoruz.. yük olmasak taksiyle peşlerinden koşturuyoruz... Buralarda oyalanma meselesinden kendime engel olabiliyomuyum gene hayır.. neyse zamanla çözülür herşey...

Okuduğunuz için gözünü başınızı şişirip saçmaladığım için kusruma bakmayın her ne akdar sürc-i lisan(mıydıki) eylediysek affola...

Kazasız belasız keyifli sürüşler, tekeriniz düz bassın!
    god is busy ! can i help you!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    durumun iyi değil

ilaçta kurtarmaz seni
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    GT650R
    Seni çok iyi anlıyorum kardeşim, ben motoru almadan bir hafta önce artık geceleri uyayamaz hale gelmiş, sabahları gözümü açınca motor diyordum ya, alınca geçiyor, ama şimdi çıkmam lazım, beni kimse tutamaz, motorun aşağıda beni bekliyor, sen gene darlanacan ama napalım, Takdir Allahındır.
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    exorcist bu durumun iki çıkış yolu var

1)Psikoloğa gitmek
    2) motosiklet almak

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster

1)Psikoloğa gitmek
    2) motosiklet almak
    1) piskoloğum aye
    2'yi bi süre kurcalamasam iyi oalcak

mortingen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sen ne diosun babaçii..
    uzun süreden beri ilk defa geçen sene motor almaya heves ettim..ama evlilik girdi bilmem ne girdi alamadım..içimde kor gittikçe büyüyor..
    belki 10 senedir değmemiştir kıçım motosiklet selesine.artçı olarak bile.. ama heer gün burdayım.her boş vaktim de burdayım.kah mesajları okuyorum kah motosiklet incelemelerini geziyorum kah donaldduck la amerika turuna çıkıyorum..( canım sıkıldıkça bob bergman ın dakar macerasını okurum..)

motosikletim yok, burası da beni daha da yakıyor diye girmemezlik etmiyorum..
    bence sen demirden bi atın olsa da olmasada burdan ayrılma
    viva de la penguena !

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    ELINT´isimli üyeden Alıntı

1)Psikoloğa gitmek
    2) motosiklet almak

Alıntı mortingen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...
    bence sen demirden bi atın olsa da olmasada burdan ayrılma
    buranın uzun zamandır üyesiyim kopmak zor ama... develt birilik düzeninde kardeş katli vacipdir

mortingen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı exorcist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buranın uzun zamandır üyesiyim kopmak zor ama... develt birilik düzeninde kardeş katli vacipdir
    kalmadı artık o düzen..
    viva de la penguena !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    evet sen kendini kaybetmişsin semihh
    ne kullandın olumm hap map kafan mı güzel

bizlerden eski olmana ragmen motosikleti unutmak istemen bir anlam veremiyorum
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Motosiklet alacaksın hayatın değişecek ruhun yerine gelie sen merak etme sen motor al bak ruh neler yapıyo sana

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kıç seleye değdimi iş bitmiştir.. o saatten sonra ne kadar para bulabilirim o paraya ne alabilirim başlar.. bu safha aslında dahada kötüdür.. uykusuz geceler , arkadaş ortamlarında her konudan uzak sadece motora odaklı düşünceler , sorulan sorulara verilen anlamsız cevaplar.

*baba bira alırmısın

- kaç cc
    *üstünde 500cc yazıyo ama
    -yok baba başlangıç için 500 fazla
    *
    -125 iyidirde viteslimi olsun vitessizmi (donuk bakışlar)
    *Ufak biramı diyon baba
    -aslında tek silindir bi 250 lide olsa olur
    * hade len

bu daha uzar gider ...ama sonuç değişmez..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    -
    gerek yok piskoloğa, 2. madde seni iyileştirir..

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kıç seleye değdimi iş bitmiştir.. o saatten sonra ne kadar para bulabilirim o paraya ne alabilirim başlar.. bu safha aslında dahada kötüdür.. uykusuz geceler , arkadaş ortamlarında her konudan uzak sadece motora odaklı düşünceler , sorulan sorulara verilen anlamsız cevaplar.

*baba bira alırmısın

- kaç cc
    *
    *Ufak biramı diyon baba:silent:
    * hade len

barış abi sen adamı öldürürsün

canavar_hk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok YaKıNDa GeliYooo !!!
    şimdi herkes bi sakin olsun....
    rahatlayın önce bi...
    motosiklet nedir ki...araba nasılsa motorda oyle bi araç...bak onla ugrasan durmadan bakım isticek..yazın bile üşütüyo adamı...ustunde ne sıgara içebilirsin ne baska bişey yapabilirsin..sadece yola odaklanıyosun...ne kadar kotu bişey dimi
    ne diyom ben beeeee
    semih sayende bende kafayı yedim
    harbiden dediğin gibi..kız olsa unutursun ne olursa olsun onu bi şekilde unutuyosun...ama bunu,hadi gelde unut bakalım...
    burda bi arkadasım motorla kaza yapmıstı..hastaneye gittik cocuk baygın halde yatıyodu...
    gözlerini açtı motorum nerde diye bagrıyodu resmen yaa...biz ya sen kendi kurtulduguna bak bosver motoru dedik ama oda bize hadiyin lann motorum nerde cok hasar var mı diyodu...
    kız arkadası hastalansa oyle demez valla
    [B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    içinde bulunduğun durumu çooook iyi anlıyorum , çünkü 3 ay kadar bende senin gibi olmuştum.motoru sattım 1 ay öyle geçti( nası geçtiğini sorma) 2.ay da dayanamadım gittim kuzenin motoruna el koydum 1 hafta geri vermedim sonra anladım ben artık iflah olmam.motorsuzluk kendi kendime eziyet olurdu ve bende gittim çektim krediyi aldım motoru sen sağ ben selamet.bu arada sattığım günden beri hep sitedeydim(mt)sürekli araştırıyodum zira motor almıyacağıma kendim bile inanmamıştım.
    dostum her şey gönlünce olsun.

Alıntı canavar_hk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi herkes bi sakin olsun....
    rahatlayın önce bi...
    motosiklet nedir ki...araba nasılsa motorda oyle bi araç...bak onla ugrasan durmadan bakım isticek..yazın bile üşütüyo adamı...ustunde ne sıgara içebilirsin ne baska bişey yapabilirsin..sadece yola odaklanıyosun...ne kadar kotu bişey dimi
    ne diyom ben beeeee
    semih sayende bende kafayı yedim
    harbiden dediğin gibi..kız olsa unutursun ne olursa olsun onu bi şekilde unutuyosun...ama bunu,hadi gelde unut bakalım...
    burda bi arkadasım motorla kaza yapmıstı..hastaneye gittik cocuk baygın halde yatıyodu...
    gözlerini açtı motorum nerde diye bagrıyodu resmen yaa...biz ya sen kendi kurtulduguna bak bosver motoru dedik ama oda bize hadiyin lann motorum nerde cok hasar var mı diyodu...
    kız arkadası hastalansa oyle demez valla
    sen hiç konuşma olum hiiç

Motosikleti
    as t1
    Alıntı exorcist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1) piskoloğum aye
    2'yi bi süre kurcalamasam iyi oalcak
    durumun çok vahim allah kurtarsın
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

*baba bira alırmısın

- kaç cc
    *
    *Ufak biramı diyon baba
    * hade len

Bu yazıyı okudugumdan beri gülme krizindeyim.Nedeni se benzer olayı benim yaşamış olmam

Mt'ye ilk üye oldugum zamanlar gece gündüz mt'deyim.

Eczanede çalışıyorum birgün reçete geldi. Hasta hastanede serum taktıracak ilaçlarının hızlı bir şekilde verilmesini istiyor. Bu olaydan 1-2 dk öncede ben mt'deyim.( yani beynin yarısı mt'de kaldı )Neyse efendim hastanın ilaçlarını hızlı bir şekilde hazırlamaya başladım.İlaçlardan sıra serum olana geldi.
    İlacın ismi 250cc %5 dekstroz. Reçeteye bakarak düşünüyorum Acaba hondamı diye. Tam hastaya soracagım biraz kısık bir sesle honnnnnn dedim aklım başıma geldi. " ulen ne yapıyorum ben "

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler