Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Bu nedir hocam?

REKLAM ALANI
    shule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja250r-600RR-gs650
    bukadar zaman bu havayı koklayıp nasıl durabıldın bilmembu tutku ıcıne gırınce ıflah olmuyo ınsan..uzun zamandır rüyalarımda..süreklı vites atıyormusum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Alıntı exorcist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi başkasının arkasına binsem mesela muratın yada olcanın yada gürkanın şu an bunları yazıyo olmazdım... Bu saçma duygulara bi barış abi yüzünden yaşıyodum bide neco yüzünden yaşadım...
    iltifat mı ettin laf mı soktun anlamadım ben

18. Yöneticiler her yazilan mesaji yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karsilastiginizda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz. Forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek uyarisiz sistemden uzaklastirilma nedenidir.

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yazıyı okudugumdan beri gülme krizindeyim.Nedeni se benzer olayı benim yaşamış olmam

Mt'ye ilk üye oldugum zamanlar gece gündüz mt'deyim.

Eczanede çalışıyorum birgün reçete geldi. Hasta hastanede serum taktıracak ilaçlarının hızlı bir şekilde verilmesini istiyor. Bu olaydan 1-2 dk öncede ben mt'deyim.( yani beynin yarısı mt'de kaldı )Neyse efendim hastanın ilaçlarını hızlı bir şekilde hazırlamaya başladım.İlaçlardan sıra serum olana geldi.
    İlacın ismi 250cc %5 dekstroz. Reçeteye bakarak düşünüyorum Acaba hondamı diye. Tam hastaya soracagım biraz kısık bir sesle honnnnnn dedim aklım başıma geldi. " ulen ne yapıyorum ben "
    başka böyle anısı olan yokmu gökhann keyfim yerine geldi

Alıntı komtan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iltifat mı ettin laf mı soktun anlamadım ben
    murat için iltifat oluyo modaratörler için hakaret oluyo zannımca

kural maddeleri okuyarak beni korkutamassın komtan akilli ol çizeirm feyzırının deposunu depolarla ilgili takıntın vardı dimi senin sağlammı bari feysır..:D
    god is busy ! can i help you!

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı mortingen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kalmadı artık o düzen..
    zor ne kelıme yaa 5 gun gelıboluya gıttım etlerım seğerıyordu ama bugun ıtıbarıyle kavusmus bulundum nikotin gibi bısey yaa bu gunde en az mutlaka 1-2 saat almam lazım
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Şaşkınlık Bir yandan da çok değil 2 sene önce bende öyleydim diyorum. Neden bekliyosun motosikletini almak için. Mesleğinde varmış işte. Ciklet satar gibi satıyolar nasılsa.
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şaşkınlık Bir yandan da çok değil 2 sene önce bende öyleydim diyorum. Neden bekliyosun motosikletini almak için. Mesleğinde varmış işte. Ciklet satar gibi satıyolar nasılsa.
    aldınmı ciklet gibi ödenmiyo o ama tubiş hanım iyi bi makina için dişimi sıkmam lazım yoksa gene ihtiyar japonlarla, çançinçon tayfasıyla uğraşıcaz..

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Bende 2 senedir o diş sıkma dönemindeyim. Sıka sıka diş kalmadı.
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    vah kardeşim bendede aynı sorun var üç beş haftada bir doz alıyorum geçiyo biraz
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vah kardeşim bendede aynı sorun var üç beş haftada bir doz alıyorum geçiyo biraz
    yok tarkanım doz alınca azıyo

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    senin adın semihmiydi
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin adın semihmiydi
    hayırdır bilader bi poroplemmi var

hem sen ne ayaksın bu gun garipsel sorular soruyon bi dyno da bi burda

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    semih kardeşim kendine gel 250cc ustune artcı olma sen sslerden uzak dur bisure cin motor servislerinde dolas gercekle karsılas gecmişi hatırla ozune don
    true love..

Drift Religion

Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    semih kardeşim kendine gel 250cc ustune artcı olma sen sslerden uzak dur bisure cin motor servislerinde dolas gercekle karsılas gecmişi hatırla ozune don
    muro sana bi dalarım avutmayacam olum kendimi ..

budertle yaşamaktansa
    kafama sıkar gideirm

durumun vahım gozukuo .

block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malaguti Specte 125 GP
    Alıntı exorcist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevigili patron, komtanım, olcanım ve diğer modarator abeylerim öncelikle söyleyeyim bu tutku meselesi nin motosohbete uygun olacağını düşündüğümden buraya açmış bulunmaktayım kusura bakmayın...

Bu ne hulen? bu nası tutku? bu nası aşk? bu ne bohem

Aşşağı yukarı son 6 ayı motosikletim olmadan tek bi motosikletin selesine oturmadan tek bi kişiye bile artçı olmadan geçirmiştim.. taa ki dün akşama kadar...

Hayat ne güzeldi unutuyodum motosikleti... Odamın duvarlarında motosiklet resimleri asılı afişler vs. bunlara rağmen alışıyodum motosikletsizliğe... Olcan yüzünden dün akşam bi buluşmaya gittim. Tabii kaskımıda alıp... Niyeti bozdum esasında birine artçı olacaktım Allah razı olsun neco baba yolunu uzatıp beni kapıma kadar bıraktı.. ama bırakmaz olaydı... bi başkasının arkasına binsem mesela muratın yada olcanın yada gürkanın şu an bunları yazıyo olmazdım... Bu saçma duygulara bi barış abi yüzünden yaşıyodum bide neco yüzünden yaşadım... İsyanım var ulen o ivmelenme hissinin, risk almanın güzelliğini, soğuk bile olsa rüzgarın gücünü ve o ardinal hormonunu nası özlemişim...

Bi kızı sevsen, unutursun yada bu kadar tutkuyla bağlanmassın... Bi şarkıyı sevsen bi enstürmanı sevsen yada inancını sevsen yoka bi bu kadar olmaz... Hepsine aşık olursun heves edersin ama bi uzak kaldınmı sallamassın dönüp yüzüne bile bakmassın deişler ya gözden ırak olan gönüldende ırak olur diye, en azından ben öyleyim... O yüzden bu motosiklet bi tutku ya... Yok abi düşünüyorum hiç bişeyle kıyaslayamıyorum... Açıkçası dün akşamki elemanların hepsini ayrı ayrı kıskandım Allah kazadan beladan korusun hepsini...

Bunları neden yazıyon len salakh diyecekseniz demeyin abi öyle böyle değil çok feci darlandım... Bi çıkış noktası bulmam lazım neyse işte...

Forumdan vs.'den de çok uzak kaldım işyerimdeki projeler yüzünden pek fırsat olmadı şimdi tekrar burdayım daha çok vaktim var... Ama burda takılmak istiyomuyum .. zor soru cevabı hayır.. çünkü dahada darlanıyorum, motosikletsiz adamın ne işi var buluşmalarda sağda solda sonra millete yük oluyoruz.. yük olmasak taksiyle peşlerinden koşturuyoruz... Buralarda oyalanma meselesinden kendime engel olabiliyomuyum gene hayır.. neyse zamanla çözülür herşey...

Okuduğunuz için gözünü başınızı şişirip saçmaladığım için kusruma bakmayın her ne akdar sürc-i lisan(mıydıki) eylediysek affola...

Kazasız belasız keyifli sürüşler, tekeriniz düz bassın!

adaş işin çok zor ne kadar sabredeceksin bilemem ama benimde senden farkım yok aslında her şey hazır ama bi bir ay daha beklemem lazım .. yoksa korumalar hazır para neredeyse tamam ..
    en son geçirdiğim(motor kazası değil ; kendi mallığım sonucu ev kazası diyelim) kazada hastaneye giderken aklımdan hem motor geçiyordu harbiden yalanım yok bi tane kırmızı siyah çizgili 125 lik bi cbr gördüm hayal meyal ama üstüne bi binsem şöyle falan diyorum ondan sonra dedim ne motoru kelimeyi şahadet getirdim harbiden yaa yalan yok
    yani vahim durumum ama yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi beni ..
    sende üzülme diye yazdım .. bide sen iyi makinelere biniyorsun ben biraz daha sakinlere bunuda belirtemek istedim adaş .. iyi bak kendine
    yalnız deilsin ..

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Vah canım abim biraz üzüldüm biraz tebessüm ettim.İnşallah bir şekildegerek motosiklet sahibi olarak gerek başka bir yolla sıkıntını giderirsin.Vallahi ben de rüyamda da ybr kullanırken gördüm kendimi hakkaten de kullanıyorum ama vites geçişleri falan.Daha nice rüyalarım var da kafa ütülemeyeyim.Bir bulaştı mı bu meret tamam iş bitti.
    Saygılar.

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Semih bu ne hal olm senin motorlara ne oldu kanuni vardı sanırım bide gtr olmuştu falan
    Yeni nickte yapmışsın kendine bende diyorum bu elemanı biyerden çıkarcam ama nerden
    Sıkma kendini ya al bitane ybr ( en sonunda bende öyle yapıcamda )
    Ben çok sıkıyorum ama bişey olmuyo yine hurdalarla uğraşıyoruz ne iştir anşamadım gitti
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Geçmiş olsun Semih, "full face" bir huni alalım ilk etapta sana

Umarım en kısa sürede kavuşursun rüyalarına...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Semih yalnız değilsin

Bak artık sol tarafta "motosikleti" bölümü dolu mu?... Duvarımdaki posterlere de bakmıyorum artık. Bugün aradılar satalım mı motorunu diye... satın dedim... satıldı... oysa ki ben daha ne hayaller kuruyordum onunla.
    Hani sevdiğin bir kızdan ayrılmak istemezsin , ama ayrılman gereklidir ya, öyle birşey...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

olum harbiden ilginçtirki ilk defa böyle rüya görüyorum rüyamda 600f almışım ama kazıklamış alçak herifler beni problem vardı

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler