bukadar zaman bu havayı koklayıp nasıl durabıldın bilmembu tutku ıcıne gırınce ıflah olmuyo ınsan..uzun zamandır rüyalarımda..süreklı vites atıyormusum..
bukadar zaman bu havayı koklayıp nasıl durabıldın bilmembu tutku ıcıne gırınce ıflah olmuyo ınsan..uzun zamandır rüyalarımda..süreklı vites atıyormusum..
iltifat mı ettin laf mı soktun anlamadım ben
18. Yöneticiler her yazilan mesaji yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karsilastiginizda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz. Forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek uyarisiz sistemden uzaklastirilma nedenidir.
başka böyle anısı olan yokmu gökhann keyfim yerine geldi
murat için iltifat oluyo modaratörler için hakaret oluyo zannımca
kural maddeleri okuyarak beni korkutamassın komtan akilli ol çizeirm feyzırının deposunu depolarla ilgili takıntın vardı dimi senin sağlammı bari feysır..:D
god is busy ! can i help you!
Şaşkınlık Bir yandan da çok değil 2 sene önce bende öyleydim diyorum. Neden bekliyosun motosikletini almak için. Mesleğinde varmış işte. Ciklet satar gibi satıyolar nasılsa.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bende 2 senedir o diş sıkma dönemindeyim. Sıka sıka diş kalmadı.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
vah kardeşim bendede aynı sorun var üç beş haftada bir doz alıyorum geçiyo biraz
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
senin adın semihmiydi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
semih kardeşim kendine gel 250cc ustune artcı olma sen sslerden uzak dur bisure cin motor servislerinde dolas gercekle karsılas gecmişi hatırla ozune don
true love..
Drift Religion
durumun vahım gozukuo .
adaş işin çok zor ne kadar sabredeceksin bilemem ama benimde senden farkım yok aslında her şey hazır ama bi bir ay daha beklemem lazım .. yoksa korumalar hazır para neredeyse tamam ..
en son geçirdiğim(motor kazası değil ; kendi mallığım sonucu ev kazası diyelim) kazada hastaneye giderken aklımdan hem motor geçiyordu harbiden yalanım yok bi tane kırmızı siyah çizgili 125 lik bi cbr gördüm hayal meyal ama üstüne bi binsem şöyle falan diyorum ondan sonra dedim ne motoru kelimeyi şahadet getirdim harbiden yaa yalan yok
yani vahim durumum ama yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi beni ..
sende üzülme diye yazdım .. bide sen iyi makinelere biniyorsun ben biraz daha sakinlere bunuda belirtemek istedim adaş .. iyi bak kendine
yalnız deilsin ..
Vah canım abim biraz üzüldüm biraz tebessüm ettim.İnşallah bir şekildegerek motosiklet sahibi olarak gerek başka bir yolla sıkıntını giderirsin.Vallahi ben de rüyamda da ybr kullanırken gördüm kendimi hakkaten de kullanıyorum ama vites geçişleri falan.Daha nice rüyalarım var da kafa ütülemeyeyim.Bir bulaştı mı bu meret tamam iş bitti.
Saygılar.
Semih bu ne hal olm senin motorlara ne oldu kanuni vardı sanırım bide gtr olmuştu falan
Yeni nickte yapmışsın kendine bende diyorum bu elemanı biyerden çıkarcam ama nerden
Sıkma kendini ya al bitane ybr ( en sonunda bende öyle yapıcamda )
Ben çok sıkıyorum ama bişey olmuyo yine hurdalarla uğraşıyoruz ne iştir anşamadım gitti
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Geçmiş olsun Semih, "full face" bir huni alalım ilk etapta sana
Umarım en kısa sürede kavuşursun rüyalarına...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Semih yalnız değilsin
Bak artık sol tarafta "motosikleti" bölümü dolu mu?... Duvarımdaki posterlere de bakmıyorum artık. Bugün aradılar satalım mı motorunu diye... satın dedim... satıldı... oysa ki ben daha ne hayaller kuruyordum onunla.
Hani sevdiğin bir kızdan ayrılmak istemezsin , ama ayrılman gereklidir ya, öyle birşey...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
olum harbiden ilginçtirki ilk defa böyle rüya görüyorum rüyamda 600f almışım ama kazıklamış alçak herifler beni problem vardı
god is busy ! can i help you!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)