Benzin ve Kredi Kartına Kampanyalar hak.
Reklamlar
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
bakarsın motosiklet hediye ederler
Puanlı hediyelerde motosiklet yok ama onunda bi yolunu bulurum ben
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
hafta sonu direk alpete gidicem otobüs kaldıysa otobüs alıcam
vasco telefonu hangisi veriyormuş yanaştıralım kamyonu
100 Ytl akaryakıt alacan bide 15 ytl verip otübüs alacan heralde öleidi kampanya ben aldım otübüs yaramaz
-
tahtakalede ayni otobus 10 ytl, benzin almana da gerek yok
Metin Koca
Istanbul
R1200GS ADV '08
-
Benzinden bana bıkkınlık geldi benim motor 2 zamanlı çok yakıyor. HİBRİD motor yapmayı düşünüyorum 1 kere denedik pistonlar motora yapışmıştı umarım bu seferde böyle olmaz
KARABÜĞÜN YOLLARI TAŞAN BWS NİN MOTORU KAYADAN :queen::queen::bounce:
-
LTF06 adlı üyeden alıntı
100 Ytl akaryakıt alacan bide 15 ytl verip otübüs alacan heralde öleidi kampanya ben aldım otübüs yaramaz
yok lütfü yada latif kardeşim 15 yetaleyi bayılınca veriyorlarmış ama ben otobüsü yakından görmedim nasıl bişey bilmiyorum sabece fb olanı alıjam varsa
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
yok lütfü yada latif kardeşim 15 yetaleyi bayılınca veriyorlarmış ama ben otobüsü yakından görmedim nasıl bişey bilmiyorum sabece fb olanı alıjam varsa
sadece 15 ytl etmez...şimdi otübüs çıktı daha ne cıkaracak bakaım alpet
-
bir ara petrol ofisi puan veriyordu o puanlarla ütü, şarjlı süpürge,kettle falan veriyordu sonra şifreli kart vermeye başladı sms gönderirsen okadar şansın artıyormuş laptop dağıtıcaklardı tam 35 tane yolladım ama birtanesinede tutmadı
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler