Bu yaz staj yaparken ustanın biri idrar yollarından hastalanmıştı.Hergün motorla geliyordu işe motordan üşüttüğünü söyledi siz ne diyorsunuz ilerde çoluk çocuk sahibi olmak istiyorsak ne yapmalıyız.
Bu yaz staj yaparken ustanın biri idrar yollarından hastalanmıştı.Hergün motorla geliyordu işe motordan üşüttüğünü söyledi siz ne diyorsunuz ilerde çoluk çocuk sahibi olmak istiyorsak ne yapmalıyız.
yok kardeş... altına soba koysanda faydası ollmas..korumalı bir bellik takmakta fayda var.gerçi ben göbekten takamıyorum ama olsun. asıl insanı hasta eden motoru sürerken arkadan hava sirkülasyonu ile sırt ve bele gelen rüzgar.. böbrekler bu konuda çok hassaslar..ööle ince ince yoklar adamı.. sonrada büyük dertler açar başımıza valla....hava sıcak bile olsa neticede rüzgar peşinizden geliyo. korunmakta fayda var.yada '' RİDE LİKE THE WİND'' ki yetişemesin...
bellik yada böbrek koruma şart ayrıca kışın pantolon altı sıcak tutucak bir mazemede giymek lazım
ERASER WİLL COME BACK
Ya bana bi arkadaş göğsüne gazete koy demişti.Gazete rüzgarı geçirmiyomuş.Oturakla alakası yok ama ...yan bilgi işte
Benim en çok dizlerim üşüyor... Bacaklara örtülen örtülerden almak lazim sanirim...
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
seLamLar.Böbrekleri soguktan korumak için en güsel yöntem şu korumalı montlardan almak.Geçen REV'IT varka bir mont baktım -2 dereceye kadar soguk geçirmiyodu.Ama 250 euro dediler.
Arkadaşlar ben bu konuda çok güzel bir öneride bulunacağım. Termal iç kıyafetleri var kışın en soğuk havada kotla motora binilebiliyo süper bi icat. motorcuların çoğunda var sorarsanız. Bunlar asıl kayak malzemesi olarak üretilip motora da uyarlanmıştır.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Ante, dizliği taktınmıydı dizleri terliyo bile. ben bazen sadece soğuk için takıyorum dizlikeleri. çok güzel oluyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)