ben iyibir tecrübe sahibi olucam diyosan çin malı al
yok ben yetenekli olucam diyorsan honda al
ben iyibir tecrübe sahibi olucam diyosan çin malı al
yok ben yetenekli olucam diyorsan honda al
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
kavasaki ER-6N yada ER-6F bunlar tam sizin istediğiniz gibi motorlar hem seri hemde arka lastiği kalın :D
arka tekerin kalin olmasi şartmi kalin olunca ne olcak madalya mi vercekler
al bi ybr arka lastigi kalinlaştirirsin ama seri olurmu bilmem
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
git kazak ör ne işin var motorlan
ya konu başlığına güldüm motor alıcam ne alim? canım sıkıldı acaba ne yapsam gibi bişey olmuş
KORUMASIZ MOTOR SÜRMEK BİR MUZ KABUĞUDUR BASTIMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR
benim yaptığım gibi dorado corvus la başlayabilirsin,2.elini uygun fiyatlara veriyolar
Nurcuk bence sana şu an en çok uyacak tecrübe de edineceğin motor tarzı
Hyosung 250 gt Comet derim ben 2. elleride uygun hem tipi de sana uyar bir bak istersen.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
senin çözümün bence oturma pozisyonu itibariyle hem touring hem de supersport sınıfına giren Kawasaki ninja 250 r. Türkiyeye bu ay geldi ve çok popüler olacak yakında. ayrıca sınıfındaki en kalın tekerli düşük cc sportbike kendisi
Bu arada sıfır fiyatı 11.000 ytl bunların
san onerecehım motor huyosunk gv 250 olabılır curuzur ıstıyorsanıkıncı eklerı 5bın ytl falan vıragoda yag sogutma falan yok huyo yag sogutmalı arkadasım mersınden ıstanbula gıttı geldı sorun yok nakınada
bede kullandın cok raha bır makına hız olarakta ıyı yakıt olarakta cok ıyı
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
gel 5000 ytl ye hyosungu al bin güle güle kullan
Şöyle bir beş cm daha uzun olsan benim motosikletimi tavsiye edeceğim sana ama.
http://www.hyosung.com.tr/?urundetay=14
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
bende diyorum sayfaya bu ne ilgi alaka!! konuyu açan bayanmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)