polise göstermem doğru olmuş mu(vicdanen rahatım)
Reklamlar
-
arkadaşlar bu gün s ankara altınpark karşısında ybr 125 üzerinde bir arkadaşımız hiç bir koruma olmadığı halde arkasına da iki bayan arkadaşını atmış yanımdan beni 50 cm mesafeden 60-70 km hızla geçti.3 kişiden birinin kask takması ayıp olacağıundan arkadaş depo üstüne kaskını koymuş gidiyordu(hepsi de yazlık ince kıyafetler giymişdi). 50 metre kadar sonra arkadaşın birden yavaşlayıp sağa geçtiğini görünce onları izlemeye devam ettim.
arkadaşımız yaptığı hatanın farkına varmış idi çünki 10 -15 metre önlerinde bir ekip otosu gidiyordu.
trafikte bu şekilde seyretmelerine gönlüm daha fazla el vermeyerek kornamla ve elimle arkayı göstererek polis arkadaşlara durumu gösterdim.
ben giderken ekip otosu kenara çekiyordu muhtemelen bu 3 kişilik kamikaze ekibi de kenara çekmiştir.
normalde:
1.beni dinlerler mi bilmiyorum ama bu arkadaşları şahsen uyarmak isterdim.
2.vaktim dardı ancak bu arkadaşın yanındaki bayanlar varken benim uyarıma ters cevap verme ihtimali çok yüksekti.
not:
bu arada bu konun çok fazla polemiğe neden olacağını düşündüğümden,ve ankarada az çok bir kaç tanıyan arkadaş olduğundan,bu arkadaşların yüksek bir trafik cezasına çarptırılma ihtimalleri olduğundan gerçek nick ile bu konuyu açmamın uygun olmayacağını düşündüm(bilin bakalım ben kim mişim deermişim).
siz olsaydınız ve vaktiniz olmasa bu arkadaşlara aynını yaparmıydınız yoksa bana ne der geçermiydiniz?
Reklamlar
-
-
DELİKANLI motosikletçi Fake nick arkasına saklanmazz
-
Vicdanın sorgusu-suali, tartışması olmaz tamamen kişinin kendi insiyatifidir ve o an sen onu dogru bulmussun yapmıssın. Bir baskası dogru bulmayabilir belki yapmazdı. Senin vicdanın içindeki adalet ölçündür her zaman aktiftir VE BUNLAR TAMAMEN SANA OZEL SEYLERDİR.
Sürekli doğru olanı yapma dürtüsü üreten bu mekanizma kişisel ve içsel hesaplaşmalari baskaları ile kıyaslarsan bu sende birtakım huzursuzluklara neden olabilir. Bu tarz seyleri sana tavsiyem buralarda bir daha paylasmaman olacaktır. Zira gereksiz bircok insanın gereksiz bircok dusuncesi "sinek birsey degil, sesi insanı rahatsız ediyor" tarzında ugrasmak zorunda kalabilirsin...
-
Kim olduğu önemli değil en doğrusunu yapmıs, bende şikayet ediyorum egzossus ve kasksız motor kullanıp sesi ile insanları rahatsız eden serserileri. Ve bunun icin polis bana teşekkür ediyor bu tür olayların %80 i vatandasın ihbarı sayesinde cezalarını bulduklarını söyledi bana.Vicdanende rahatım.
-
Kınayacam seni dur sen bi konsantre olayım,
Öncelikle
1- Utanıyorum senden pis ispiyoncu, gammazcı motorcu,
2- Utanıyorum senden korkak pis ispiyoncu, gammazcı motorcu,
Yav üzüldüm adama yanında kızlarda varmış, karizmayı fena çizdirmiştir şimdi varya,
3- Utanıyorum senden ispiyoncu, onlara niye öyle yardımı seçtin, kaskını montunu verebilirdin, yana yanındaki bir kişiyi de sen alabilirdin ama demi,
4- Polislere motorcuyu göstereceğine, arkadaşına polisleri gösterecektin, teknik bi hata yapmışın,
5- Neyse bana biri böyle bi yamuk yapsa çok küfredim ha.
Şaka bir tarafa arkadaşım hiç bir şey değişmeyecek arkadaşımız yediği ceza ile kalacak ve kaskını takacak, ben olsam motorcuya kaskını tak yoksa polislere söylerim derdim..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
pronun bu olaya el atmasını istiyorum yönetici olarak onun çözeceği bi olay bu
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ben sana kımsın hemen soyleyım pininfarina
konu ıcınde tek bir cumleyi kalın olarak yazan tek sen varsın bu sıtede.
dedektif gibisin vallahi nasılda buldun adamı
asıl konuya gelince, bence doğrusunu yapmışsın, korumasız binmesin kimse kardeşim..
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
-
deneme1918 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu gün s ankara altınpark karşısında ybr 125 üzerinde bir arkadaşımız hiç bir koruma olmadığı halde arkasına da iki bayan arkadaşını atmış yanımdan beni 50 cm mesafeden 60-70 km hızla geçti.3 kişiden birinin kask takması ayıp olacağıundan arkadaş depo üstüne kaskını koymuş gidiyordu(hepsi de yazlık ince kıyafetler giymişdi). 50 metre kadar sonra arkadaşın birden yavaşlayıp sağa geçtiğini görünce onları izlemeye devam ettim.
arkadaşımız yaptığı hatanın farkına varmış idi çünki 10 -15 metre önlerinde bir ekip otosu gidiyordu.
trafikte bu şekilde seyretmelerine gönlüm daha fazla el vermeyerek kornamla ve elimle arkayı göstererek polis arkadaşlara durumu gösterdim.
ben giderken ekip otosu kenara çekiyordu muhtemelen bu 3 kişilik kamikaze ekibi de kenara çekmiştir.
normalde:
1.beni dinlerler mi bilmiyorum ama bu arkadaşları şahsen uyarmak isterdim.
2.vaktim dardı ancak bu arkadaşın yanındaki bayanlar varken benim uyarıma ters cevap verme ihtimali çok yüksekti.
not:
bu arada bu konun çok fazla polemiğe neden olacağını düşündüğümden,ve ankarada az çok bir kaç tanıyan arkadaş olduğundan,bu arkadaşların yüksek bir trafik cezasına çarptırılma ihtimalleri olduğundan gerçek nick ile bu konuyu açmamın uygun olmayacağını düşündüm(bilin bakalım ben kim mişim deermişim).
siz olsaydınız ve vaktiniz olmasa bu arkadaşlara aynını yaparmıydınız yoksa bana ne der geçermiydiniz?
ben şiddetsever bir insanım...manitası eşi falan demem direkt tepkimi sert veriririm...küfür veya darpla...yeterki benim canıma kastedmesin...kendi geberirse ona karışmam tabi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Bencede dogru yapmıssın.Olaya bı de su acıdan bakalım belkı o arkadas 5 dk sonra kaza yapacaktı ve yaralanacaktı...Bunu kim bılebılır....
-
HRC adlı üyeden alıntı
dedektif gibisin vallahi nasılda buldun adamı
asıl konuya gelince, bence doğrusunu yapmışsın, korumasız binmesin kimse kardeşim..
Delinin biri kuyuya bir taş attı cıkarmaya çalısır durur durur artık 40 akıllı
-
-
ben sana kımsın hemen soyleyım pininfarina
konu ıcınde tek bir cumleyi kalın olarak yazan tek sen varsın bu sıtede.
haco adam Ankara diyor...sizin harbiden ruh sağlığınız bozulmuş...taktınız adama...sen 1 Syrıana 2...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
en doğrusunu yapmışın hiç üzülme onlarda bir daha zaten öle gezmezler polis korkusundan
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
mete_han adlı üyeden alıntı
ben şiddetsever bir insanım...manitası eşi falan demem direkt tepkimi sert veriririm...küfür veya darpla...yeterki benim canıma kastedmesin...kendi geberirse ona karışmam tabi...
Dostum yine damardan girdin olaya attin imzani ciktin
-
haco adam Ankara diyor...sizin harbiden ruh sağlığınız bozulmuş...taktınız adama...sen 1 Syrıana 2...
adam bugun 1 saatte 250 km yaptı abi ankaraya gitmiştir hehralde dedim
-
Bendeniz nedense hiçbir zaman Başkasına Şikayetçi Kişi olmadım, olabileni de eleştirmedim. Trafikte tek başına kasksız korumasız gezenlere dahi fırsatını bulduğumda uyarı yaparım, ''Sizin Yüzünüzden Bizim de Adımız Kötüye Çıkıyor'' diyorum oralı olmadığı zaman. Arabalarlada çok papaz oluyorum elbette. Ancak, cahilce başkalarının da hayatını riske atan kişiye ne yapılsa yeridir. Büyük ihtimalle motorundaki diğer kişiler bu işin ciddiyetini bilmiyorlardı, ama bir motorcunun bilmemesi olanaksızdır.
Poturdak
-
adam bugun 1 saatte 250 km yaptı abi ankaraya gitmiştir hehralde dedim
biraderim bak yaptığın bir itham...bildiğin birşey varsa buyur paylaş...ama yoksa tükürdüğünü yalar özür dilersin...buyur hodri meydan...babamın oğlu değil tanımam etmem...senide forum ortamında rezil etmem ama böyle laga lugalara gelemem...
-
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
-
biraderim bak yaptığın bir itham...bildiğin birşey varsa buyur paylaş...ama yoksa tükürdüğünü yalar özür dilersin...buyur hodri meydan...babamın oğlu değil tanımam etmem...senide forum ortamında rezil etmem ama böyle laga lugalara gelemem...
haklısın o arkadaş deil ön yargı hoş deil tabi özür dileriz ben lafımın arkasındayım bütün günde burdayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)