başlık oldukca ilginç olmuşş görünce şasırdım :-) ama aslını okuyunca durum anlaşıldı.rahat ol dememe1918 bende olsam aynı şeyi yapardım.hatta göstermez.polisleri direk durdururdum..
başlık oldukca ilginç olmuşş görünce şasırdım :-) ama aslını okuyunca durum anlaşıldı.rahat ol dememe1918 bende olsam aynı şeyi yapardım.hatta göstermez.polisleri direk durdururdum..
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
İster kızları kıskansın ister kasksızlar diye gıcık olmuş olsun, ister de hayatlarını kurtarmak istemiş olsun, her ne sebeple "ispiyonlamış" olursa olsun deneme1918 doğru bir şey yapmıştır.
Bunun yapılmasını yanlış olarak değerlendirmek şunlara sebep verebilir:
- yeni motorcular böyle bir sahne gördüklerinde "kasksız da motor kullanılabilir" diye düşünebilir. ben çok yeniyken etrafımda kasksız arkadaşlarımdan cesaret alarak çok sürdüm ilk zamanlar.
- hatalı motosiklet sürücülerini uyarmamak veya polise ihbar etmemek ileri vadede bize geri döner. bize daha fazla kıl olan araç sürücüleri, motosikletliler aleyhine daha fazla trafik kanunu, vs vs..
ben haftanın 3-4 günü kız arkadaşımla bir yerlere gidip geliyorum. kendisi kaskı da hiç sevmez zorla da olsa taktırırım. bazen 100 mtlik mesafede bir yere yürümeyelim diye motorla gitmek istediğimizde de "bari bu sefer takmayayım şu kaskı yeter saçlarım arapsaçı oluyor" dediğinde bile müsade etmiyorum. ben iki kez öyle kısa mesafe sürüşünde ufak kazalar yaptım, ikisinde de kasklı olduğum için dizlerim ve kollarım (korumalar yoktu) haricinde hiç bir yara almadım.
araç üzerinde güvenliğin saati, zamanı şartı olmaz. her an herşey olabilir ne zaman başınıza ne geleceği de bilinmez.
arkadaşar bende itiraf etmek istiyorum artık, belki motorculuğa sığmıycak ancak dün araba yoktu ve belediyeyi(FENERİ)desteklemek için olimpiyat stadına üçkişi 1 motorla gittik ayak koyma yerine bi kişi çömelerek ,gerçekten hiç yapmıycağım birşey ancak bikere oldu işte rezillikti yani şakayla makayla gittik ancak sonra düşününce
arkadaşım çok doğru bir şey yapmışsın bence. tebrik ediyorum seni. Bir daha motosiklete bineceği zaman aklına gelir bu olay o arkadaşımızın. yaptığın şeyin ispiyonculukla da yakından uzaktan alakası yok. belkide ordaki insanların hayatını kurtardın, belki de o adam 1 saat sonra yine kasksız binecekti motoruna ve ölecekti. senin gidip kask tak demenle de olmaz bu iş, polis amcalarının çizdiği karizmayı bi süre unutamaz o .bence kendini saklamana da gerek yok , sen doğru olanı yapmışsın .o insanın adına teşekkür ediyorum sana.
şimdi okudum da : bir arkadaşımızın dediği gibi 3 kişi motosiklete binmeleri ne kadar doğru. herkes kaska odaklanmış, adamlar 3 kişi motorun üstünde.belkide arkadaşımız ihbar etmeseydi az ilerde küçük bir çocuğun hayatını kaybetmesine neden olacaktı ? BBRR nıckı mod bile ne yazmış, pes valla bişe demiyorum.
Çok güzel yapmışsın sen söylesen sanane L..... deme ihtimali çok yüksek birisidir o şahıs.Motorun üzerinde üç işi ve kask yok kesin ehliyette yoktur adamda.O ve Onun gibiler yüzünden trafikte onlarla aynı kefeye koyuyorlar bizleride (kurallara uyanlar).Bende olsam aynısı yapardım.Hatta daha kötüsünüde yapabilirdim yanımdan öyle geçene.
bazı üyeler çok cahilce cevaplar vermiş ya . çocuk oyuncağımı bu arkadaşlar . ispiyoncu yapmışsınız adamı resmen . ne alakası var ispiyonla . ilginçsiniz valla .
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)