Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

polise göstermem doğru olmuş mu(vicdanen rahatım)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Piaggio, (Beverly 300i.e alma aşamasında)
    Alıntı nebi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak bunu çok güzel düşünmüşsün. Sohbetimizin sandığındanda koyu olucağına eminim. Hele ki heyecan dersen anlatamam. Seninle tanışmak güzel olucak. Hani bi başlık açmıştın geçen; "unutulamayan anlarda duygusal imzalar" mı ne o tarz garip bi duygusal kumkuma. Umarım sana güzel bi imza yaşatırım. ne diyim başka.
    Sen daha çok şeyi umacaksın...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı pininfarina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İP'sinden buluyummu dostum bu amcayı hemen?

İzmire geldigimde seninle birlikte bir net-cafeye gideriz arkadasım biz arada tanısıp seninle sohbeti koyulaştirirken ote yandan topigi acan arkadasın msj'larinida dort gozle "heyecanla" izleriz istersen uyarsa?
    modlarda bulurda delil yok muhtemelen...iyi birileride böyle feyk üyelik alıp anamıza sövmüyor he...sanal ortam çok karışık valla...

tarz garip bi duygusal kumkuma.

buna gülerim işte...Pazartesi sabahı neşe kaynağımsınız...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    @mete_han

Gunaydın dostum bu arada cay demlendi tavsan kanı kaç seker?

Motosikleti
    Ramzey 150 cross
    Tehdit, şantaj, duygu fırtınası, ispiyon, komedi, tutku, nefret, aşk....
    "Yalan Rüzgarı" gibisin arkadaşım.
    Sibop ayarı:mrgreen:

Motosikleti
    Tehdit, şantaj, duygu fırtınası, ispiyon, komedi, tutku, nefret, aşk....
    "Yalan Rüzgarı" gibisin arkadaşım.
    Hala pm'den "kazı çevirmeden" ulaşmanı dört gözle bekleyen pininfarina onemle anımsatır. Sen anladın onu ...

yaşarcbf150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    bizim arkadaş bence en iyisini yapmış helal olsun sana belki uslanır yahu bu adamların canın hiçmi kıymeti yok? yoksa hayatı ile dalga geçmenin cezasını sadece polislerin keseceği takribi 50-70 arasındaki caza ile ödeyeceğinimi sanıyor hayret ediyorum ve kınıyorum ben böyle kişileri
    hayat 3,5 ile 4 arasındadır ya 3,5 atarsın yada 4-4lük yaşarsın

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    ankaradaki arkadaş belliki kız arkadaşlarını bi yere bırakacaktı. o halde şehir turu yapacak halleri yokya.
    yaptığı yanlış orası ayrı. iki sefer yapsa daha iyi olurdu.
    onu gören arkadaşında polise şikayet etmesi yanlış bana göre. her gördüğü kasksız korumasız motosikletçiyide plakasını alıp ihpar ediyormu acaba?

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Nasrettin Hocaya komşusu bir gün koşarak gelmiş "Hocam sizin eve biri giriyordu" demiş. Nasrettin hoca da "bana ne " diye cevap vermiş.
    Adam demişki " Ama elinde bir tepsi baklava vardı"
    Nasrettin Hoca da cevapı yapıştırmış "SANA NE".

Topiği açan arkadaş ısrarla vicdanım rahat demiş.
    Vicdanın rahatsa niye bu topiği açtın. Git evine yat yatağına tatlı rüyalara dal.
    Bu topiği açmış çünkü yaptığı işin doğruluğundan şüphe ediyor ve kendine destek arıyor. Desteğide kısmen bulmuş durumda zaten.
    Şahsi fikrime gelince ispiyonculuğun her türüne karşıyım. Yapılan hareketide doğru bulmam mümkün değil. Herkes kendi işini yapsın üstüne vazife olmayan işlere karışmasın. Bir suçluyu ihbar etmekle bir kusur işlemiş birini ihbar etmek arasında fark var.

Motosikleti
    XL 700 Transalp
    konuyu açan arkadaş son mesajında kendisini bayağı haklı olarak göstermiş, doğru yaptığına da kesin olarak hükmetmiş.

Biz şimdi ne yapıyoruz? bence anket düzenlesin forumu iyi kullanmayı bilen arkadaşlar. Siz olsanız bu durumda ne yaprdınız?

a) basıp geçerdim.
    b) arkadaşı bizzat kendim uyarırdım.
    c) polise şikayet ederdim.

başka şıklar da eklenebilir.

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    İyi yapmışsın, eğer o adamlar motorla kaza yapıp hayatlarını kaybetseler, dahamı iyi olurdu ? Bence davranışın örnek vatandaşlıktır. Onlara verilen ceza belkide bir daha aynı hatayı yapmamalarına sebep olacak.
    "Motosiklet Özgürlüktür."

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    modlarda bulurda delil yok muhtemelen...iyi birileride böyle feyk üyelik alıp anamıza sövmüyor he...sanal ortam çok karışık valla...
    kuzen zor değil. modemi kapatıyorsun 5 saniye beklıyorsun ve ip adresin değişiyor.. ama benim ip statik yani sabit adres gibi ip den devlet donuma kadar araştırıyor anladın. bu deneme denen arkadaşta bunu bilen birisi fark yapmaz.. ben değilim diyede dolanır sitede. DELİKANLI adam benim der. fake nick arkasına saklanmaz..
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    haco sende iyi fişekledin beni he...ama körükörüne düşmanlığı sevmem...bizim Kıro Biloda taktı sana...aranızdaki mevzular ben karışmam...ama herkes birbirinden nedne nefret ettiğini önce bir kavrayacak...
    Forumun geyik kralı neyin ne olduğunu bilmeden iki yazıyla milleti lafmı sokuyosun. Geçmişte ne olduğunu bilmeden sanal aleminde insanları asıp kesme konusunda üstüne yok zaten. Gündüzleri okuyabiliyormusun forumu. Öyle akşamları geyiğine her topiğe 5-10 mesaj atmakla olmuyo bu işler. Boş konuşmakta üstüne yok. İlk önce söylersin sonrada tükürdüğünü yalarsın. Sana tavsiyem bilip bilmediğin şeylere burnunu sokma. Benim adımıda zikretme sanal ortamda. Sen sanalın bu forumun hastalıklı insanının o yüzden seni burda muhatap almıyorum sende beni alma yoksa 5 senelik sohbetimizde son bulur....

bay Komplex Syrıana niye ceza almadı ayrı mevzu...
    Bu lafından sonra benimle selamını sabahını kes canım kardeşim. Allaha yakın bana uzak ol tamammı biraderim. Hadi git şimdi kendi parkında oyna.

Alıntı pininfarina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili @mete_han,

Bu forumda kimin ne oldugu bazılarının belli, bazılarının degil. Oncelikle bunu iyi kavramak gerek. Bulent'in bana taktıgı yok sadece "kendince bana takmıs sanıyor" o kadar. Suan burada olmayan biri hakkında pc basında atıp-tutarak sanal ortamda durduk yerde konuyu alevlendirmenin manası yok. Yalnız surası bir gercek ki, ben ne kadar bu heriften uzak dursamda amcam sermet erkin'in şapkasından çıkan tavşan misali hortlayıp cıkıyor karsıma ve inadına bulaşıyor

Mesela forumda @Harbiturk isimli bir arkadas var. Bu arkadas zamanında çevrem hakkımda sınırı asan ve hoş olmayan kişisel msj'lar yazmaktaydı. Birgun ozelden msj gonderdim ve benimle mumkunse bu tarz msj'lar ile bir daha muhattab olmamasını ve yorum yapmamasını rica ettim. O'da bu ricamı kırmadı ve o gun, bu gundur benimle bir daha hic bir sekilde, hiç bir yerde muhattab olmadı.

Buradan cıkan sonuc, @Harbiturk'un "kıl oldugu bir adam dahi olsa bazı seyleri kawrayabilmesi, anlayabilmesi ve KARSISINDAKİ İLE LAUBALİ OLMAYAN, DURMASI GEREKTİGİ YERİ BİLEN biri oldugu." Simdi aynı seyi bulent'ten rica etsem herif bin turlu abuk-sabuk cumle, laf, soylem vs ile karsıma cıkacak ve laubali olmaya devam edecek buyuk ihtimal

Yani bu arkadas ben muhattab olmak istemedikce INADINA LABUALİ OLUYOR benimle. Son olarak kendisini bugun gerek forumdan gerekse ozel msj ile davet ettim yuzyuze gorusmeye sohbete, belki var olan yanlıs anlasılmaları telafiye, tanısmaya, dostluga vs. En azından el sıkısmak icin zeytin dalı uzatan taraf ben oldum ancak yanaşmadı ve kendince birseyler yazarak bekledigim tarz ve usluplerine devam ederek gorusme talebimi reddetti kendileri.

Neyse, basınızı agrıttım konu bu olmamasına ragmen gerekli/gereksiz seylerle. Laf acıldı yazdım kusura bakmayın...

Arkadaşım sana taktım niyemi:

Çünkü bilmediğin tanımadığın insanlar hakkında kafanca birşeyler kurarak hüküm veriyorsun. Kimin ne olduğunu bilmeden sanaldan 3-5 mesajla insanları değerlendiriyosun. Yukarıda yazdıklarından da tanımadığında ve öylesine boş bir mesaj yazılmış olduğu belli. Seninle tanışmak istemedim çünkü pekde sabırlı ve sakin bir insan değilim. Ben sana sen bana bir iki istenmeyen laf etsek sonunda birbirimizin kafasını kırarız bu belli. Yani en azından ben sinirlerime hakim olacağımı sanmıyorum. Şunuda bilmeni isterimki senden önce 3 senedir bu forumda kimseye böyle takmamıştım.

Bilmiyosun, öğrenmek istiyosun bunu anlayışla karşılıyorum. Ama sana bilgi vermek isteyen veya yılların tecrübesiyle seni uyarmak isteyen insanlara karşıda ukalaca davranıyosun. İnsanları yüz yüze tanımadan kendinden itiyosun. Bu hiç hoş birşey değil. Bizde zamanında hiçbirşey bilmiyoduk ama dinleyek insanların tecrübesine saygı duyarak öğrendik bu işi. Senin gibi ukalalık yaparak değil. Scooter ve vitesli motor başlığındaki mesajlarıını hatırlatırım sana. Beni tanımış olsan hiçde laubali bir adam olmadığımı anlamış olurdun ama tanımadan 40 senedir tanıyormuşçasına yorumlarda bulundun. Bunlarda senin cahilliğini gösterir. Dikkat ettiysen seninle o tartışmamızdan sonra bende hiçbir mesajına cevap atmadım taaki vitesli motorla ilgili başlık açana kadar. Bunada tepki vereceğimi önceden belirtmiştim. Çünkü daha önceden çok sert ihtamlarda bulunmuştun vitesli motorlarla ilgili. Yani bir nevi tükürdüğünü yaladın.

Yaş kaç olursa olsun insanların yeni öğreneceği şeyler vardır. Aynı şekilde seninde var. Forumda yenisin ve heyecanlısın. O yüzden seni kendi haline bırakıyorum artık.

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pininfarina nikli üye mesajında hakaret unsuru içerdiği gerekçesiyle uyarılmıştır.. tekrarı halinde yaptırım uygulanacaktır.
    Barış abi çok şükür yetiştin. Şu forumda 10 tane mod admin var ama bunları okumaya vakitleri yok sanırım.
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    @Syriana,

Cidden tesekkur ederim sana Bu sekilde davranman ikimiz icinde en hayırlısı olacak cunku.

Goruyorum ki, hala yok cahildi, yok kafa kırmaktı bilmem neydi tahrik edici kelimeler kullanıyorsun. Takılmıssın bir seye aynı seyleri ısıtıp ısıtıp surekli koyuyorsun onumuze. Gerek yok artık bunlara çünkü sen bu sekilde yaklastıkca karsındakini dahada tahrik ederek aynı sekilde onunda sana öyle yaklaşmasına sebeb olursun. YIKICI DEGİL YAPICI OLMAK LAZIM.

İnsanların fikirleri, begenileri, ihtiyacları, zevkleri vs degiskenlik gosterebilir zamanla. Dusunceler sabit degildir ve bu kadar "saplanıp kalmak" dogru degil bazı seylere. Zamanında vitessiz motoru seven bir insan bir zaman sonra pekala vitesli bir motorda sevebilir. Bu cok garip veya uzerinde satırlarca yazı yazılacak birsey degil insanoglunun dogasında var olan bir sey sadece "kesfetme tutkusu"..

Trafikte iki tekerin, iki tekerliden başka dostu yok. Hepimiz aynı tutkunun esiriyiz burada..

Aldigin karara saygı duyuyor kazasız, belasız nice km'lere...

Motosikleti
    GT650R
    Hırsızlık, gasp, soygun ihbar etmiyon bilader, kasksız ve yanında belki annesi ve kardeşi olan birini ihbar ediyorsun..
    Herkes belki kaza yapacak iyi yapmışsın diyor, belki yapmayacak yiyeceği cezayı sizmi ödeyeceksiniz,
    Her kasksızı ihbar ediyor musun ?
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kuzen zor değil. modemi kapatıyorsun 5 saniye beklıyorsun ve ip adresin değişiyor.. ama benim ip statik yani sabit adres gibi ip den devlet donuma kadar araştırıyor anladın. bu deneme denen arkadaşta bunu bilen birisi fark yapmaz.. ben değilim diyede dolanır sitede. DELİKANLI adam benim der. fake nick arkasına saklanmaz..
    abi ben bilmiyom o haltları valla...işte böyle feyk üyeliklerle millet derdini anlatıyor...birde linc ediyoruz bizde az değiliz bu arada...

Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumun geyik kralı neyin ne olduğunu bilmeden iki yazıyla milleti lafmı sokuyosun. Geçmişte ne olduğunu bilmeden sanal aleminde insanları asıp kesme konusunda üstüne yok zaten. Gündüzleri okuyabiliyormusun forumu. Öyle akşamları geyiğine her topiğe 5-10 mesaj atmakla olmuyo bu işler. Boş konuşmakta üstüne yok. İlk önce söylersin sonrada tükürdüğünü yalarsın. Sana tavsiyem bilip bilmediğin şeylere burnunu sokma. Benim adımıda zikretme sanal ortamda. Sen sanalın bu forumun hastalıklı insanının o yüzden seni burda muhatap almıyorum sende beni alma yoksa 5 senelik sohbetimizde son bulur....

Bu lafından sonra benimle selamını sabahını kes canım kardeşim. Allaha yakın bana uzak ol tamammı biraderim. Hadi git şimdi kendi parkında oyna.

Arkadaşım sana taktım niyemi:

Çünkü bilmediğin tanımadığın insanlar hakkında kafanca birşeyler kurarak hüküm veriyorsun. Kimin ne olduğunu bilmeden sanaldan 3-5 mesajla insanları değerlendiriyosun. Yukarıda yazdıklarından da tanımadığında ve öylesine boş bir mesaj yazılmış olduğu belli. Seninle tanışmak istemedim çünkü pekde sabırlı ve sakin bir insan değilim. Ben sana sen bana bir iki istenmeyen laf etsek sonunda birbirimizin kafasını kırarız bu belli. Yani en azından ben sinirlerime hakim olacağımı sanmıyorum. Şunuda bilmeni isterimki senden önce 3 senedir bu forumda kimseye böyle takmamıştım.

Bilmiyosun, öğrenmek istiyosun bunu anlayışla karşılıyorum. Ama sana bilgi vermek isteyen veya yılların tecrübesiyle seni uyarmak isteyen insanlara karşıda ukalaca davranıyosun. İnsanları yüz yüze tanımadan kendinden itiyosun. Bu hiç hoş birşey değil. Bizde zamanında hiçbirşey bilmiyoduk ama dinleyek insanların tecrübesine saygı duyarak öğrendik bu işi. Senin gibi ukalalık yaparak değil. Scooter ve vitesli motor başlığındaki mesajlarıını hatırlatırım sana. Beni tanımış olsan hiçde laubali bir adam olmadığımı anlamış olurdun ama tanımadan 40 senedir tanıyormuşçasına yorumlarda bulundun. Bunlarda senin cahilliğini gösterir. Dikkat ettiysen seninle o tartışmamızdan sonra bende hiçbir mesajına cevap atmadım taaki vitesli motorla ilgili başlık açana kadar. Bunada tepki vereceğimi önceden belirtmiştim. Çünkü daha önceden çok sert ihtamlarda bulunmuştun vitesli motorlarla ilgili. Yani bir nevi tükürdüğünü yaladın.

Yaş kaç olursa olsun insanların yeni öğreneceği şeyler vardır. Aynı şekilde seninde var. Forumda yenisin ve heyecanlısın. O yüzden seni kendi haline bırakıyorum artık.

Barış abi çok şükür yetiştin. Şu forumda 10 tane mod admin var ama bunları okumaya vakitleri yok sanırım.
    Bülent kızdırma lan beni...harbi oynarım senle bak...daha benden dayak yemedin...çizerim akıllı uslu çocuk ol...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

dalyanoner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konu ne olursa olsun aslinda ispiyonculuk hic iyi birsey deyil. :(

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    KV 250 AGUİLİA
    deneme... nickli üye bir deneme yapmış anlaşılan... Ama iyi muhabbet konusu olmuş haa..

Valla, benim bildiğim "kişi yaptığından utanırsa gizlenir". Sen de kendini gizleyip bu topiği açmışsan, yaptığından utanmışsın demektir. "Vicdanen rahatım" diyerek kendini kandırıyorsun gibi geldi bana.
    ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!

kalyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS ADV ( Flagello di Dio )
    Hemde 2 Kız Bence ceza bundan kesiLmeLi :p
    yahu kaska o kadar odakLAnmışız ki.. kask ta kask kask ta kask
    3 kişiLEr yaa motorda..
    koca 3 insan oLsun kask yok, kask oLsun 4 kişi binsinLer 10 kişi binsinLEr kask varmı hea o zaman motorcu iyi motorcu örnek motorcu
    bence arkadaş süper yapmış; ben tebrik ederim hareketi ve hareketLenmeyi sağLayan cesaretinden ötürü.. Zor iştir bir başkasının yanLışını söyLemek..
    koLay oLan sebebini anLamak ve yardım etmektir yeri geLdiğinde ama kim koLay oLanı seçer ki eLbetteki zor oLanı yapacak..
    Kafa FLY
    Görüntü FLU
    Hayat FREE

beyler sakin olun ya maşallah nası hararetli gidiyor konu birbirimizi kırmaya incitmeye gerek yok hepimiz kardeşiz
    :bounce:

Motosikleti
    Domalınan moturlardan.Rayzink
    ii pok yapmışsın...vicdanın rahat olsun...cok kulakların cınlamıstır ama...

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)