abiiiiiiii
yazamıyorummmmm
kolum çıktı yaa
tek elle bu kadar
GKN MOTORS
Sadece başlığa bakarak yorum yapmamak lazımmış....
Polise göstermem ... (vicdanım rahat)
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
ya deneme1918 denen sahış kimki tek bi msj atıp boyle bir polemik yaratıo
yada arkadas sırf bu msjını yazabilmek için yeni uyelikmi almıs bekli ispiyonladıgı bizden biridir bunu dusunebilmiş!!!
o arkadas eger aksama kadar 10taneden az kasksız motorcu goruyosa bnde adam diilim bukadar acık soyluyorum sırf onun arkasında 2tane kız var die gitmiş ispiyonlamıs burdada ii bişey yaptıgını duymak istio vicdanını rahatlatmak için!!!
ayrıca bzm evde 2 bilg var yani bn smd fake bi uyelk alsam aynı anda giremezmiyim!!
son olarak pininfarina arkadasım nasıl oluyorda arkadasın yazdıgı tek msjdan snr butun msjlara cvp verme istegi dogmus sende ve konuya bukdr net hakim olarak cvplar verebiliyosun
true love..
Drift Religion
Pininfarina arkadaşım;
Topicte açtığın konudan rahatsızlığımın, bize bunu lanse etmenin yanlış olduğundan ve uslûbunun yerinde olmayışından kaynaklandığını belirttim..
Pm ile cevabı tercih etmişsin ve benim terimlerimin yerinde olmadığını yine beğenmediğim bi uslûpla dile getirmişsin..
Benim Bülent'in ya da senin mesajlarını incelemek gibi bi uğraşım olamaz.. Ben okuduğum mesajdaki hakaret içeren kelimelerin kişiye yönelik (ki bu kişi benim dostumdur) olmasından dolayı rahatsızlığımı, lanse edişinin doğru olmamasını savunarak dile getirdim.. Olay hakkında bilgim ya da yorumum yoktur, konuyu saptırmadan sadece okuduğunuzu anlamanızı rica ederim...
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Bunu burda topicte kişiye, arkadaşımıza hakaret içeren terimleri yakıştırarak lanse etmen yanlıştır..
Kimle ne sorunun olduğu, kimin sana ne yaptığı beni ilgilendirmez... Yorumda yapmam..
Ama bunu herkesin okuyacağı şekilde ve hakaretvari kelimelerle yapmamalısın, bundan rahatsız oluyorum, oluyoruz diyorum..
Okuduğunu anlamanı rica etmiştim ama görüyorumki bu konuda pek yetenekli deilsin..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
konuyu açabilmek için yeni hesap açmamın ne kadar doğru olduğunu aldığım cevaplardan görüyorum.
konunun geyik ve ikili polemiklere dönüşmesi beni cidden üzdü.sırf sizin sendin bendim,şu bana şunu dedi muhabbetiniz yüzünden bu konu silinir yada kapatılırsa kahrımdan çatlayacağım.
üstelik hala döndün baktın mı durdun mu diye soruyorsunuz arkadaşlar.bakın vaktim yoktu diyorum,saatinde gitmem gereken bir yer vardı.üstelik trafikte hiç tanımadığın bir insanı nasıl uyarabilirsin ki?ki uyarıyla akıllanacak biri olsa zaten 3 kişi o halde olmazlardı.acaba kızlara asılıyorum diye düşünmezmiydi ya.
ama ben de cidden düşüp kaza yapmalarını istemedim.aynı yerden her gün önüme bir otomobil kırar ben yavaşlar yol veririm.
3 kişi bu hali ile 70 km hızla kızlara hava atarken birden polisi görünce uyyy ben ne ettim tüh be yakalanmak var şimdi edasını hissettiğim anda bunların durup olayı sıvıştırmak,yada polisi atlatıp bir şey olmamış gibi devam etmeleri bir daha aynı şeyi yapmamaları gerektiğini öğrenmeleri hissini doğurdu içimde.
arkadaşlar adına ne derseniz diyin başlıktaki yazıyla da dalga geçin ben vicdanen rahatım.
ben:
1.arkada kız vardı yoktu diye rahatsız olmadım.motosiklet en fazla 2 kişiliktir(hatta bazı racinglerde artcı yeri olmaz.)
2.isterlerse bir motora 25 kişi binsinler.ama bunu kapı önünde yapsınlar.trafikle şaka olmaz.hele büyük şehirde bu asla olmaz.
3.şimdi motora binenler 3 kişi ortalama 60 ar kilodan 180 kilo eder.130 da motor 310 kilo eder.şimdi siz köy yerinden tarlaya boş yolda gitmiyorsunuz.burası ankara.insanlar otobüs arasından geçerken önünüze atlıyor.bu arkadaş önüne atlayan bir yayaya vurmamak için o 310 kiloyu 20 km hızda bile dik tutamaz.
4.bazı arkadaşlar kıyafet vardı yoktu için şikayet ettim sanmış.arkanda 2 kişi var ve deponun üstüne kaskını öylece koymuşsun.kask sabit değil yani.bir anlık dalgınlıkla o kask ordan kaysa daha mı iyi olacaktı.düşen kaskı tutmaya mı çalışacaktın yoksa arkadan geleni tehlikeye mi atacaktın.kardeşim madem kendin takmıycan bari ver arkadakilerden biri taksın ya.
4.ispiyonculuğu anlamamışsınız arkadaşlar.ispiyonculuk ufak tefek hususlarda tanıdığını yada akıllanıp aynı hatayı yapma ihtimali bulunmayanları ele vermektir.ispiyonculuk kendince doğru saydığı bir şeyi bir amaç yada dava adına yapanları ele vermektir.ispiyonculuk düzeltilebilecek yada düzelmiş bir hatayı ele vermektir.
ispiyonculuk bir insanın iyiliğini düşünmek değildir.
lütfen sizden son kez rica ediyorum:
konuyu çarpıtmayınız.kendi kısır döngülerinizi özel mesajlarınızla hallediniz.
hoca sende sanki Dünyanın sırrını çözdün ha...duyanda MAGMA ya ekip indirdin Yerkürenin tüm sırlarını ortaya çıkarıp İnsanlık tarihine geçtin sanır...hayatın içinde bir nüansı alıp doğrumu yaptım acaba diye kuyuya taşı atıp ortalıktan tüymüşsün...bence kaçamak dövüşme...3 yıldır üyeyim...feyk üyelik alıp yaşadığım bir şeyi sizle paylaşmak aklıma gelmedi...bence kendi kimliğinle yaz bunları...neden tırsıyorsan artık...ben seni bu hareketinden dolayı kınıyorum....yürekli ol...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kesinlikle en doğru olanı yapmışsın zira hareketinde kötü bi amaç yok
Ankaralı ASIM senmisin len yoksa...haco bak ağır yazdım son mesajı...elma dersem çık armutt dersemm çıkmaaa...sen isen söyle daha sert yazıcam çünkü günün ilerleyen saatlerinde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tahmin:
deneme1918 nickli fake arkadaş büyük ihtimalle pininfarina denilen kişi üslup birebir aynı desem yeri var. Üsluptan ziyade topic klasik bir pininfarina topiği. Değişik bir tarz, bilenler bilir. Gerek edebi gerek duygusallığıyla bu arkadaş benim gönlümde taht kurmuştur, hayranıyım, ailecek severek izliyoruz. Çok ilginçtir ki son cevaplara baktığımız zaman bu arkadaş kendi kendisiyle yapay bir tartışmaya bürünmüştür, amaç "deneme1918" in kendisi olduğu izlenimini kafalarımızdan silmektir. Gayet açık ve net bir "tatlısu kurnazlığı". Heyecanla izliyorum. Ayrıca hackerlık ta var sanırım. iyice ilginçleşiyo.
Sibop ayarı:mrgreen:
İP'sinden buluyummu dostum bu amcayı hemen?
İzmire geldigimde seninle birlikte bir net-cafeye gideriz arkadasım biz arada tanısıp seninle sohbeti koyulaştirirken ote yandan topigi acan arkadasın msj'larinida dort gozle "heyecanla" izleriz istersen uyarsa?
Bak bunu çok güzel düşünmüşsün. Sohbetimizin sandığındanda koyu olucağına eminim. Hele ki heyecan dersen anlatamam. Seninle tanışmak güzel olucak. Hani bi başlık açmıştın geçen; "unutulamayan anlarda duygusal imzalar" mı ne o tarz garip bi duygusal kumkuma. Umarım sana güzel bi imza yaşatırım. ne diyim başka.
Sibop ayarı:mrgreen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)