Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

polise göstermem doğru olmuş mu(vicdanen rahatım)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Piaggio, (Beverly 300i.e alma aşamasında)
    @ mete_han,

Burjuvayim veya degilim bu kimseleri alakadar etmez ve benim param beni ilgillendirir sadece. Ama burjuva oldugumuda sanmiyorum belki sanal alemde satırlara yansıyan nuans bu olabilir. Edecek olursa bunun ismi "komplex" olur zaten. Neyse yine dokturmussun neticede

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pininfarina nikli üye mesajında hakaret unsuru içerdiği gerekçesiyle uyarılmıştır.. tekrarı halinde yaptırım uygulanacaktır.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" yanlış, çünkü o motorcular yılan değil, onlar da bizden. Kasksız gezmek sebebiyle 100-150 lira ceza yemek, bir musibetle bin nasihatten evla ders almak gelecekte hayatlarını kurtaracaktır belki.
    Katılamadım sana. Burada 300 bastım, ne ses çıkartıyorum diyenleride ispiyonlamak lazım bu durumda. Ben yapmam da, şimdi senin telefonu çeviriyor olman lazım

Şaka bir yana, bana göre bırak "yılan bin yaşasın"

okanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf 250
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kask takmak şarttır .. ama takmayan kendi bacağından asılır.. ayni kasksız kaza yaparsa kendi ve sevdikleri yanar .. ama alkollü kullanan öle değildir. kendi yanar etrafınıda yakar ..
    Bu söze hiç katılmıyorum. Unutmayın ki, kazalar her zaman tek araçla olmaz, ben araba veya motor kullanırken, kasksız bir motorcuyla, hiç hatam olmasa bile bir kazaya karışsam, o kendi bacağından asılırken, benim de hayatımı karartmış olur, buna hakkı yok. Demişsiniz ki, siz hiç mi kasksız kullanmadınız? Ben bir iki kere, otoparkın içinde motoru sağa sola çekerken kullanmışımdır, ama trafikte, kaskı deponun üstünde duruyorken takmamasını hiç anlamam.
    Okan Kılıç (Vreon)
    Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur

Motosikleti
    Yumurta tavuk, tavuk yumurta kısır dongusune donmesi an meselesi derim bu topic

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Konuyu çok fazla abartmamak gerekli.

Durum ispiyonculuk - motorlu bir genc ve kız arkadaşları odaklı.

Ve TR şartlarınıda unutmamak gerek.

Polis o çocuğu dikiz aynasından zaten görüyordu ( hep bakarlar biri bakmasa diğeri muhakkak bakar - helede ankarada )

Ceza ile eğitim bilindiği üzere pek tercih edilmemektedir özellikle de gelişmiş toplumlarda en son uygulanır.

Gelişmek üzere olan bir toplum olduğumuz için annesinin babasının yapmadığını bilinçli toplum bireyleri yapar.

Şikayet - ceza - ispiyon oldukca ayıp ve küçük düşürücüdür.

Helede kızarkadaşlarının yanında bu marifeti gösteren arkadaşında bir miktar eğitime ihtiyacı olduğunu düşünmekteyim.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ne yapacaksın, kırmızı da geçip ileride yavaşlayıp Fırat'la beni bekleyeceksin.
    Fıratda senin kafadan...aha birbirinizi bulmuşsunuz...%100 Nizami...

Alıntı pininfarina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ mete_han,

Burjuvayim veya degilim bu kimseleri alakadar etmez ama burjuva oldugumu sanmiyorum. Belki sanal alemde satırlara yansıyan nuans bu sekilde olabilir. Edecek olursa bunun ismi "komplex" olur zaten. Neyse yine dokturmussun neticede

haco boşver...bunlar fani dünya işleri...relax sakin ol...bak Barış abide fiziki açıdan uyardı dürttü...ama hiç suçun günahın yok biliyorum...Cinayet işlesen bile ağır tahrikden yırtardın...bizbizeyiz...işte Mt nin bu yanını seviyorum...şurda kafamıza göre takılıyoruz...kalp kırmadan...ama ben inceden takılıyorum hepinize...kızmayın...aradan kendimi sıyırıyorum...ama önemli olan tartışmanın alevini almakda...bak uyarıldın rahatladın...

peki fişekcibaşı Vasco de gama ve bay Komplex Syrıana niye ceza almadı ayrı mevzu...

harbitürk zaten ayrı bir cumhuriyet...ona boynumuz kıldan ince...

seviyorum ben sizi ya...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    çok doğru yapmışsın.. o kişileri ihbar etmenle onlara iyilik yapmış oldun.. tebrikler

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Alıntı deneme1918 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu gün s ankara altınpark karşısında ybr 125 üzerinde bir arkadaşımız hiç bir koruma olmadığı halde arkasına da iki bayan arkadaşını atmış yanımdan beni 50 cm mesafeden 60-70 km hızla geçti.3 kişiden birinin kask takması ayıp olacağıundan arkadaş depo üstüne kaskını koymuş gidiyordu(hepsi de yazlık ince kıyafetler giymişdi). 50 metre kadar sonra arkadaşın birden yavaşlayıp sağa geçtiğini görünce onları izlemeye devam ettim.
    arkadaşımız yaptığı hatanın farkına varmış idi çünki 10 -15 metre önlerinde bir ekip otosu gidiyordu.
    trafikte bu şekilde seyretmelerine gönlüm daha fazla el vermeyerek kornamla ve elimle arkayı göstererek polis arkadaşlara durumu gösterdim.
    ben giderken ekip otosu kenara çekiyordu muhtemelen bu 3 kişilik kamikaze ekibi de kenara çekmiştir.
    normalde:
    1.beni dinlerler mi bilmiyorum ama bu arkadaşları şahsen uyarmak isterdim.
    2.vaktim dardı ancak bu arkadaşın yanındaki bayanlar varken benim uyarıma ters cevap verme ihtimali çok yüksekti.
    not:
    bu arada bu konun çok fazla polemiğe neden olacağını düşündüğümden,ve ankarada az çok bir kaç tanıyan arkadaş olduğundan,bu arkadaşların yüksek bir trafik cezasına çarptırılma ihtimalleri olduğundan gerçek nick ile bu konuyu açmamın uygun olmayacağını düşündüm(bilin bakalım ben kim mişim deermişim).
    siz olsaydınız ve vaktiniz olmasa bu arkadaşlara aynını yaparmıydınız yoksa bana ne der geçermiydiniz?
    doğru yada yanlış, yapılmış bir şey var ve bu vakitten sonra irdelemeye çok lüzum yok aslında..
    ben olsam yapar mıydım? bilmiyorum belki yapardım, belki arkadaşın ruhunu okşayacak şekilde kendisinden korumaya önem vermesi konusunda bir ricada bulunurdum..

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burada ahkam kesen sayın arkadaşlar.. hanginiz kasksız motor kullanmadı.. hanginiz kural çiğnemedi kırmızıda geçmedi veya ters yöne girmedi.. varmı bi tek ben hiç bir kural ihlali yapmadım diyebilecek delikanlı..

Başlığı açan arkadaşımız ne yapmış .. ispiyonculuk .. aranızda yatılı okuyanlar varsa bilir ispiyonun cezası ağırdır... öle bir dışlanırsınki azınla kuş tutsan araya almazlar seni..

kask takmayan arkadaşın yanındaki hatunları kıskanmış olmayasın sakın..

kask takmak şarttır .. ama takmayan kendi bacağından asılır.. ayni kasksız kaza yaparsa kendi ve sevdikleri yanar .. ama alkollü kullanan öle değildir. kendi yanar etrafınıda yakar ..

Yanlış yapmışsın arkadaşım ruhunda motorcu ruhu yok .. bence hiçde olmayacak
    ben size katılmıyorum. insan her ne yapıyorsa, yaptığı işi elinden geldiğince düzgün yapmalı derim.
    kimse kimseye pisliğini bulaştırmamalı. kızlardan birisi motosikletin dengesini bozsa ve bu arkadaş motosikleti ile bir araça çarpsa.. üç kişiden bir veya ikisinin kafası gözü patlasa.. araç sürücüsünün ne suçu var? yazık değil mi?

evet ben hiç kural ihlali yapmadım. ama bu bir senelik bir motosiklet kullanıcısı olduğum için de, karakterim sebebi ile de olabilir.

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki fişekcibaşı Vasco de gama ve bay Komplex Syrıana niye ceza almadı ayrı mevzu... seviyorum ben sizi ya...
    İşte burada koptum resmen! "fişekcibaşı Vasco de gama ve bay Komplex Syrıana" :

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Bak terbiyesizze

2 tane kız hem de.Ayıp kardeşim

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    şimdi kim hatırlamıyorum ama..
    bi arkadaşımızın imzası vardı kızlar hakkında.. benim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun der gibi bişiydi
    o geldi aklıma
    arkadaş bu topiği görmüşse, artık hakkını kimin yediğini nasıl yediğini görmüş olacaktır

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Valaa böylelerine motor yasaklanmalı kardeşimm

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    değil mi? ne o öyle ikişer ikişer

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Aferim alican...Çok iyi yapmışssın alkışlamak lazım seni....

Acaba şikayet ettikten sonra hemen ordan uzaklaştın mı yoksa durup bekledin mi?..... Keşke bekleseydin.... Şikayetinin sonuca ulaşıp ulaşmadığını görürdün...

Yoksa arkadaşın tepkisinden mi çekindin?....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Acaba şikayet ettikten sonra hemen ordan uzaklaştın mı yoksa durup bekledin mi?..... Keşke bekleseydin.... Şikayetinin sonuca ulaşıp ulaşmadığını görürdün...

Bence "b" şıkkı; arkadasın tepkisinden cekinmis olma olasılıgı yuksek gibi

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    bence şikayet edilen kişiden daha çok, başka şeylerden çekinmeli.. ne demişler etme bulma dünyası yada kozmik adalet, karma vb diyerekten geyiği uzatabiliriz de

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence şikayet edilen kişiden daha çok, başka şeylerden çekinmeli.. ne demişler etme bulma dünyası yada kozmik adalet, karma vb diyerekten geyiği uzatabiliriz de
    Ahanda bu da doğrucu davut olmuş......

İlk gördüğümde anlamıştım zaten.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    900 RR
    Ben olsam mutlaka arkadaşın yanına gider amman dikkat ilerde ekip var derim yani motorcuya polisi ispiyonlarım diğer hiç birşeyde umrumda olmaz kıskançlıkmı yaptın yoksa ? ben tek geziyom şunun yaptığına bak seni bi ispiyonlıyayımda sen gör

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı pininfarina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili @mete_han,

Bu forumda kimin ne oldugu bazılarının belli, bazılarının degil. Oncelikle bunu iyi kavramak gerek. Bulent'in bana taktıgı yok sadece "kendince bana takmıs sanıyor" o kadar. Suan burada olmayan biri hakkında pc basında atıp-tutarak sanal ortamda durduk yerde konuyu alevlendirmenin manası yok. Yalnız surası bir gercek ki, ben ne kadar bu heriften uzak dursamda amcam sermet erkin'in şapkasından çıkan tavşan misali hortlayıp cıkıyor karsıma ve inadına bulaşıyor

Mesela forumda @Harbiturk isimli bir arkadas var. Bu arkadas zamanında çevrem hakkımda sınırı asan ve hoş olmayan kişisel msj'lar yazmaktaydı. Birgun ozelden msj gonderdim ve benimle mumkunse bu tarz msj'lar ile bir daha muhattab olmamasını ve yorum yapmamasını rica ettim. O'da bu ricamı kırmadı ve o gun, bu gundur benimle bir daha hic bir sekilde, hiç bir yerde muhattab olmadı.

Buradan cıkan sonuc, @Harbiturk'un "kıl oldugu bir adam dahi olsa bazı seyleri kawrayabilmesi, anlayabilmesi ve KARSISINDAKİ İLE LAUBALİ OLMAYAN, DURMASI GEREKTİGİ YERİ BİLEN biri oldugu." Simdi aynı seyi bulent'ten rica etsem herif bin turlu abuk-sabuk cumle, laf, soylem vs ile karsıma cıkacak ve laubali olmaya devam edecek buyuk ihtimal

Yani bu arkadas ben muhattab olmak istemedikce INADINA LABUALİ OLUYOR benimle. Son olarak kendisini bugun gerek forumdan gerekse ozel msj ile davet ettim yuzyuze gorusmeye sohbete, belki var olan yanlıs anlasılmaları telafiye, tanısmaya, dostluga vs. En azından el sıkısmak icin zeytin dalı uzatan taraf ben oldum ancak yanaşmadı ve kendince birseyler yazarak bekledigim tarz ve usluplerine devam ederek gorusme talebimi reddetti kendileri.

Neyse, basınızı agrıttım konu bu olmamasına ragmen gerekli/gereksiz seylerle. Laf acıldı yazdım kusura bakmayın...
    Bülent'i hepimiz çok çok uzun zamandır tanır ve severiz.. Bi saygısızlığını görmüşte değiliz..
    Bu sebeple onun hakkında topice alenen bişeyler yazarken dikkat etmenizi rica ederiz.. Biz onun dostlarıyız ve kullandığınız terimlerden rahatsızlık duyuyoruz..
    Sorununuzu bu terimlerle bize duyurmanız ne kadar, ne denli doğru???????

Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi kim hatırlamıyorum ama..
    bi arkadaşımızın imzası vardı kızlar hakkında.. benim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun der gibi bişiydi
    o geldi aklıma
    arkadaş bu topiği görmüşse, artık hakkını kimin yediğini nasıl yediğini görmüş olacaktır
    RoLa şahsiyetinin imzasıydı o Benim hakkımı kim yiyorsa boğazında kalsın, haram zıkkım olsun diyordu
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Aynı şeyi soracaktım, benden uzun yaşayacaksın Alper abi..
    Büyük ihtimalle motorcu arkadaşımız bi daha olmazlarla geçiştirmeye çalıştı, 20-30 ytl harcandı ve yola aynı şekilde devam edildi..
    Çözüm bu değildir.. Eğer durup beklese ve ceza kesilseydi, bir daha kasksız trafiğe çıkmak konusunda caydırıcı bi eylem olmuş olabilirdi..
    En fazla 20-30 ytl düşüncesi belki caydırıcı olamıyordur ve bu manzaralarla karşılaşmamıza sebep oluyordur deilmi??
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)