Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

polise göstermem doğru olmuş mu(vicdanen rahatım)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Piaggio, (Beverly 300i.e alma aşamasında)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraderim bak yaptığın bir itham...bildiğin birşey varsa buyur paylaş...ama yoksa tükürdüğünü yalar özür dilersin...buyur hodri meydan...babamın oğlu değil tanımam etmem...senide forum ortamında rezil etmem ama böyle laga lugalara gelemem...
    @mete_han;

Forumun yuce divani, tek adaleti, demir yumrugu!
    Uzat alnını opucem arkadasım ve defalara yazdım tekrar yazıyorum "seni seviyorum dostum"

Bazıları her gordugunu dedesi zannediyor galiba ama en azından ozrunu diledi arkadas medeni bir sekilde. Takdire şayan bir davranıs tebrikler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    [QUOTE=VaScO1925;1050679]ben sana kımsın hemen soyleyım pininfarina

konu ıcınde tek bir cumleyi kalın olarak yazan tek sen varsın bu sıtede.[/QUOTE]

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın o arkadaş deil ön yargı hoş deil tabi özür dileriz ben lafımın arkasındayım bütün günde burdayım
    bana biri bu ithamda bulunsa ağır yazarım...altından kalkamaz kimse...sonu kavga gürültü...olayı fişeklemek için değil tarzım bu...pc başında olmayla ne alakası var haco...iddianı ispatlamazsan gözümde değerin düşer...madem bildiğin bişey var paylaş...konu içinde bir cümleyi kalın bende yazarım...bu tezinde çürüdü...yazmakla olmuyor kanka...temeli olcak bu düşmanlığın...öle uyuz oluyorum yok...

fena çuvalladın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    yaa bugün aynısını gördüm be aptal arkasında kız 2 sındede kask yok cocuk basa basa gıdıyo kıza acıdım ben yaa yazık yazık...

Motosikleti
    Alıntı pininfarina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @mete_han;

Forumun yuce divani, tek adaleti, demir yumrugu!
    Uzat alnını opucem arkadasım ve defalara yazdım tekrar yazıyorum "seni seviyorum dostum"

Bazıları her gordugunu dedesi zannediyor galiba ama en azından ozrunu diledi arkadas medeni bir sekilde. Takdire şayan bir davranıs tebrikler...
    haco sende iyi fişekledin beni he...ama körükörüne düşmanlığı sevmem...bizim Kıro Biloda taktı sana...aranızdaki mevzular ben karışmam...ama herkes birbirinden nedne nefret ettiğini önce bir kavrayacak...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kimse kimseden nefret etmio yaa ben abimden etmemişim sanaldamı edicem
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru olanı yapmışsın
    Başlığı görünce çok şaşırdımdedimm nolluyooo
    polise göstermem doğru olmuş mu(vicdanen rahatım)
    peki neyini göstermiş onuda acıklıcakmı..

meçhul şahıs pininfarina olmayabilir çünkü şuan 2 si de online..

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aslında bu tür cahil cesaretli arkadaşlarla uzun uzun konuşmak lazım. 'Bana, taşıdığım insana birşey olmaz' düşüncesinden sıyrılmaları için hem konuşmak hem de bol bol kaza videoları izletmek lazım.

Sende doğrusunu yapmışsın, tepki değil teşekkür beklemen lazım.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Piaggio, (Beverly 300i.e alma aşamasında)
    Sevgili @mete_han,

Bu forumda kimin ne oldugu bazılarının belli, bazılarının degil. Oncelikle bunu iyi kavramak gerek. Bulent'in bana taktıgı yok sadece "kendince bana takmıs sanıyor" o kadar. Suan burada olmayan biri hakkında pc basında atıp-tutarak sanal ortamda durduk yerde konuyu alevlendirmenin manası yok. Yalnız surası bir gercek ki, ben ne kadar bu heriften uzak dursamda amcam sermet erkin'in şapkasından çıkan tavşan misali hortlayıp cıkıyor karsıma ve inadına bulaşıyor

Mesela forumda @Harbiturk isimli bir arkadas var. Bu arkadas zamanında çevrem hakkımda sınırı asan ve hoş olmayan kişisel msj'lar yazmaktaydı. Birgun ozelden msj gonderdim ve benimle mumkunse bu tarz msj'lar ile bir daha muhattab olmamasını ve yorum yapmamasını rica ettim. O'da bu ricamı kırmadı ve o gun, bu gundur benimle bir daha hic bir sekilde, hiç bir yerde muhattab olmadı.

Buradan cıkan sonuc, @Harbiturk'un "kıl oldugu bir adam dahi olsa bazı seyleri kawrayabilmesi, anlayabilmesi ve KARSISINDAKİ İLE LAUBALİ OLMAYAN, DURMASI GEREKTİGİ YERİ BİLEN biri oldugu." Simdi aynı seyi bulent'ten rica etsem herif bin turlu abuk-sabuk cumle, laf, soylem vs ile karsıma cıkacak ve laubali olmaya devam edecek buyuk ihtimal

Yani bu arkadas ben muhattab olmak istemedikce INADINA LABUALİ OLUYOR benimle. Son olarak kendisini bugun gerek forumdan gerekse ozel msj ile davet ettim yuzyuze gorusmeye sohbete, belki var olan yanlıs anlasılmaları telafiye, tanısmaya, dostluga vs. En azından el sıkısmak icin zeytin dalı uzatan taraf ben oldum ancak yanaşmadı ve kendince birseyler yazarak bekledigim tarz ve usluplerine devam ederek gorusme talebimi reddetti kendileri.

Neyse, basınızı agrıttım konu bu olmamasına ragmen gerekli/gereksiz seylerle. Laf acıldı yazdım kusura bakmayın...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    burada ahkam kesen sayın arkadaşlar.. hanginiz kasksız motor kullanmadı.. hanginiz kural çiğnemedi kırmızıda geçmedi veya ters yöne girmedi.. varmı bi tek ben hiç bir kural ihlali yapmadım diyebilecek delikanlı..

Başlığı açan arkadaşımız ne yapmış .. ispiyonculuk .. aranızda yatılı okuyanlar varsa bilir ispiyonun cezası ağırdır... öle bir dışlanırsınki azınla kuş tutsan araya almazlar seni..

kask takmayan arkadaşın yanındaki hatunları kıskanmış olmayasın sakın..

kask takmak şarttır .. ama takmayan kendi bacağından asılır.. ayni kasksız kaza yaparsa kendi ve sevdikleri yanar .. ama alkollü kullanan öle değildir. kendi yanar etrafınıda yakar ..

Yanlış yapmışsın arkadaşım ruhunda motorcu ruhu yok .. bence hiçde olmayacak
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

yaptıkları yanlış olabilir belki ama yeni bir kullanıcı adıyla konuyu açan her kim şahsiyetse bana çekememizlik yapmış gibi geldi.arkada erkek olsaydıda aynını yaparmıydınız merak ettim doğrusu.çünkü yüzlercesini yollarda her gün görüyoruz..
    özkan

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    barışım kankam sanada hak veriyorum biz herzaman çuvaldızı başkasına batırmayı seviyoruz hep başkalarının açığını ayıbını zafiyetini ararız,ama bize yaptıkları zaman kıyametleri koparırız onun için önce kendimizi düzeltelim, bizi düzgün görenlerde zaten yamukluğun kendinde olduğunu görünce bişeyler yapma çabası sarfedecektir.Hepinizi seviyorum

Vay adaş sert girdin olaya, ben kasksız motosiklet hiç kullanmadım. Kırmızı da hayatta geçmedim, geçeceğimi de sanmıyorum. Bilmeden ters yöne girmişliğim olabilir yolu öğrenince onu da bir daha yapmadım. Şerit değiştirirken ıssız yerlerde bile sinyal düğmesini çekmek artık refleks oldu zaten. Daha birkaç saat önce köprü girişinde kgs kartımı almak için durdum, durduğum gişede kalmamış motoru bırakıp yan gişeye yürüyüp kartımı alıp öyle geçtim. Kurallara uymak sadece canını düşünmek değil, örnek olmak şu kötü serseri motorcu düşüncelerini kafalardan silmek içinde çok gerekli diye düşünüyorum.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burada ahkam kesen sayın arkadaşlar.. hanginiz kasksız motor kullanmadı.. hanginiz kural çiğnemedi kırmızıda geçmedi veya ters yöne girmedi.. varmı bi tek ben hiç bir kural ihlali yapmadım diyebilecek delikanlı..

Başlığı açan arkadaşımız ne yapmış .. ispiyonculuk .. aranızda yatılı okuyanlar varsa bilir ispiyonun cezası ağırdır... öle bir dışlanırsınki azınla kuş tutsan araya almazlar seni..

kask takmak şarttır .. ama takmayan kendi bacağından asılır.. ayni kasksız kaza yaparsa kendi ve sevdikleri yanar .. ama alkollü kullanan öle değildir. kendi yanar etrafınıda yakar ..

Açıkcası katılmamak elde değil dediğiniz cümlelere.Bu işde çekememezlik hat safada gibi.Kötü olmuş karşı tarafın ders aldığını sanmıyorum.Elbet herkes herzaman full korumalı gezmiyor.İstisna bir durum olabilir.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Herkes kuralları çiğner. Yok öle mükemmelim ben demek.

Sana zararı yoksa bırak ne yaparsa yapsın. Zararı olacaksa herşey mübah.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayır dese bana baktım arkadaş alkollü polise dedim diyecem aferin hayatını kurtarmışsın belki .. ama o napmış iki kızla kasksız biniyo .. aman hemen polise ispiyonla sapığı... olmamış şık değil..

motorcu muhakemesi kuvvetli olandır. burada muhakeme yapılmamış

bu arada bıyıklı barış sen motor kullanırken her şerit değiştiğinde sinyal veriyonmu.. zannetmiyom .. moytorla şöle bi emniyet şeridine girip 500 - 1000 araç tokatlamıyonmu onuda zannetmiyom
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    hayır dese bana baktım arkadaş alkollü polise dedim diyecem aferin hayatını kurtarmışsın belki .. ama o napmış iki kızla kasksız biniyo .. aman hemen polise ispiyonla sapığı... olmamış şık değil..

bu arada bıyıklı barış sen motor kullanırken her şerit değiştiğinde sinyal veriyonmu.. zannetmiyom .. moytorla şöle bi emniyet şeridine girip 500 - 1000 araç tokatlamıyonmu onuda zannetmiyom
    Barış abi, eğer polise şikayet ederek o iki kişinin onbeş dakika sonra yapacakları bir kazada kafalarını vurup ölmelerini engellediyse bu arkadaş, bence son derece haklı. Mont, eldiven, dizlik vs. kask kadar önemli değil, ama kaskın değerini benim gibi bir çömezden çok çok daha iyi biliyorsun, eminim.

"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" yanlış, çünkü o motorcular yılan değil, onlar da bizden. Kasksız gezmek sebebiyle 100-150 lira ceza yemek, bir musibetle bin nasihatten evla ders almak gelecekte hayatlarını kurtaracaktır belki.

kanunun yaptırımları sadece caze olmasaydı motoruna oaracıkta el koysalardı o da öle gezmezdi ve ben olsam ewt şikayet ederdim ama yakında bi polis varsa yoksa allahından bulsun der bırakırdım. ne yapmaya çalışıyo o arkadaşa hiç mi hiç anladım ama yazıklar olsun.
    motor aşkı bana büyükdedemden kalma...
    1949 650cc 6T Triumph Thunderbird

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kim olduğu önemli değil en doğrusunu yapmıs, bende şikayet ediyorum egzossus ve kasksız motor kullanıp sesi ile insanları rahatsız eden serserileri. Ve bunun icin polis bana teşekkür ediyor bu tür olayların %80 i vatandasın ihbarı sayesinde cezalarını bulduklarını söyledi bana.Vicdanende rahatım.
    arkadasım yuksek cc motorlarda mutlaka ses vardır bu serseri olayı benım pek hosuma gitmedi lafın nereye gidecegini bilip bilmeden yazmayın adam kırmızıı ısıkta gecıyorsa ıhbar edın vb. seylerde bu sekıldemı mt birligi oluyor sizi kınıyorum vicdanınız da rahat olmasın bence
    gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )

Motosikleti
    Alıntı pininfarina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili @mete_han,

Bu forumda kimin ne oldugu bazılarının belli, bazılarının degil. Oncelikle bunu iyi kavramak gerek. Bulent'in bana taktıgı yok sadece "kendince bana takmıs sanıyor" o kadar. Suan burada olmayan biri hakkında pc basında atıp-tutarak sanal ortamda durduk yerde konuyu alevlendirmenin manası yok. Yalnız surası bir gercek ki, ben ne kadar bu heriften uzak dursamda amcam sermet erkin'in şapkasından çıkan tavşan misali hortlayıp cıkıyor karsıma ve inadına bulaşıyor

Mesela forumda @Harbiturk isimli bir arkadas var. Bu arkadas zamanında çevrem hakkımda sınırı asan ve hoş olmayan kişisel msj'lar yazmaktaydı. Birgun ozelden msj gonderdim ve benimle mumkunse bu tarz msj'lar ile bir daha muhattab olmamasını ve yorum yapmamasını rica ettim. O'da bu ricamı kırmadı ve o gun, bu gundur benimle bir daha hic bir sekilde, hiç bir yerde muhattab olmadı.

Buradan cıkan sonuc, @Harbiturk'un "kıl oldugu bir adam dahi olsa bazı seyleri kawrayabilmesi, anlayabilmesi ve KARSISINDAKİ İLE LAUBALİ OLMAYAN, DURMASI GEREKTİGİ YERİ BİLEN biri oldugu." Simdi aynı seyi bulent'ten rica etsem herif bin turlu abuk-sabuk cumle, laf, soylem vs ile karsıma cıkacak ve laubali olmaya devam edecek buyuk ihtimal

Yani bu arkadas ben muhattab olmak istemedikce INADINA LABUALİ OLUYOR benimle. Son olarak kendisini bugun gerek forumdan gerekse ozel msj ile davet ettim yuzyuze gorusmeye sohbete, belki var olan yanlıs anlasılmaları telafiye, tanısmaya, dostluga vs. En azından el sıkısmak icin zeytin dalı uzatan taraf ben oldum ancak yanaşmadı ve kendince birseyler yazarak bekledigim tarz ve usluplerine devam ederek gorusme talebimi reddetti kendileri.

Neyse, basınızı agrıttım konu bu olmamasına ragmen gerekli/gereksiz seylerle. Laf acıldı yazdım kusura bakmayın...

aslında hepimiz hatalıyız...kişisel şeyler buralara taşıyoruz...aslında yapmamız gerekir ama oluyor işte...insanız sonucta...

harbitürk demişsin...onu zaten salla...o tam Bakırköylük...kendini kaybedebiliyor...ama özünde kötü adam değil...kendini bu şekilde lanse etmeyi seviyor...zevk alıyor nefret edilemekten...he de geç...çünkü benide kızdırıyo bazen...napim uğraşılmıyoki her dakka...

herif dediğind ebenim kankam olur biraz...Bilo iyidir ama sende burjuva bir hava var...ona uyuz olmuş olabilir...ilk imajın bu bizdeki...bendekide diyebilirim...

oda polemiği sevmez ama işte takıntıları olabilir...seninde benimde hepimizinde...herkes aklı sıra birbirine haddini bildircek ya...

AAAaaa burda moderatör varmış...abi bu kişisel mevzular konusunda bişey yapmıycakmısın...ben ortamı biraz fişekliyorum ama...

Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay adaş sert girdin olaya, ben kasksız motosiklet hiç kullanmadım. Kırmızı da hayatta geçmedim, geçeceğimi de sanmıyorum. Bilmeden ters yöne girmişliğim olabilir yolu öğrenince onu da bir daha yapmadım. Şerit değiştirirken ıssız yerlerde bile sinyal düğmesini çekmek artık refleks oldu zaten. Daha birkaç saat önce köprü girişinde kgs kartımı almak için durdum, durduğum gişede kalmamış motoru bırakıp yan gişeye yürüyüp kartımı alıp öyle geçtim. Kurallara uymak sadece canını düşünmek değil, örnek olmak şu kötü serseri motorcu düşüncelerini kafalardan silmek içinde çok gerekli diye düşünüyorum.

senle biz gezilerde napıcaz paşam...

Evet her şeritte veriyorum, emniyet şeridini ise karıştırma o motosiklet kullanmanın ödülü, yapmamaya çalışıyorum fakat İstanbul trafiğinde olmuyor. Yazlık eldiveni henüz alamadım diye vicdanım rahat değil sen ne diyorsun!

Motosiklet sürücüsü örnek olmalı çevresine, arkaya iki kızı atıp dıpdızlak sürmek marifet mi? Düşseler iki kız ölse bu ispiyonlanan hayatta kalsa keşke biri beni şikayet etseydi de hayatım boyunca vicdan azabı çekmeseydim demez mi?

Hayat benim, 'kask takarsam sağ kalırım kalmazsam kime ne?' mantığı yanlış. Birinin ölümü tüm toplumu etkiler, kurallara uymamakla her görene yanlış örnek olmak cabası!

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senle biz gezilerde napıcaz paşam...
    Ne yapacaksın, kırmızı da geçip ileride yavaşlayıp Fırat'la beni bekleyeceksin.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)