MUJDE... KIM NEYE BINIYOR! Geldi ...
Reklamlar
-
Donald amcanizin sevgili dostlari....
Evet, ne zamandir muhtelif ortamlarda konustugumuz, ihtiyacini derinden hissettigimiz informasyon, basvuru, arama, birbirimizi en efektif sekilde bulma ortami basta dostum Pink olmak uzere pek cok Ikiteker, Motordelisi, Motosiklet TR, HOG TR, OMM, Supereva uyelerinin sagladigi bilgilerin derlenmesi ile ve naciz orkestrasyonumla hazir hale geldi.
KIM NEYE BINIYOR !
Bu Cumartesi yada Cuma aksami linkini burada bildirecegim herkes kaydini yapabilecek. Tabii ki ucretsiz... :wink:
Herkes topladigimiz, yarattigim, yuzlerce avatardan bir tane sececek, (bu arada sitelerde mevcut-kullandiginiz avatarlar yine sizin olabilecek. Hepinizi taniyorum) cani istediginde degitirecek.
Bir degismez nickname sececek, isterse diger sahsi bilgilerini de girebilecek. Kan grubu da istege bagli olarak belirtilebiliyor. Ve sidilik uc motosiklete kadar motosiklet(ler)inizi marka-model- yil vb bilgilerini derledigimiz data base den seciyorsunuz. Yani birisi Vstorm 650, oburu DL 650, digeri VS DL650 vs. yazma karisikligi olmayacak. Tabii ki e-mail adresiniz olacak haberlesme icin.
Daha sonra bu listeyi istediginiz gibi "sort" edebileceksiniz, istediginiz ozellige gore yani. Ornegin Adiyaman da oturanlar diye, kan grubu B olanlar diye, motorun model yilina gore...nasil isterseniz.
Sonra yildirim gibi bir search engine- arama kaabiliyeti koyduk. Oyleki
ozel mesaj icin (imza da diyebiliriz) ayirdigimiz koseye yazilanlari dahi arayip buluyor.
Ilk "beta" surumu hafta sonu. Daha sonra, Ingilizce, Almanca ve Fransizca sayfalari da geliyor. Butun dunyada kimin neye bindigi listesi olmaya dogru adim atiyoruz yani...Diyelim CBR 1000RR nizde bir ses varsa bunu ABD de aytni motru kullanan Joe ya sorabileceksiniz.
Surum beta dir diye cekinmeyin, ilerki versiyonlar da ayni database i kullanacak. Ve surekli yedeklenen bir serverda toplaniyor bilgiler.
TR de ve yurt disindaki web site ve forumlariyla gorusup bunlara birer link koymalarini rica edecegim...buyudukce ise yarayan nefis bir basvuru sayfasi olacagindan eminim.
Bu is icin takdir edersiniz ki epey emek harcandi ve takim ruhu ile okyanus asiri koordiasyonla birbirini omrunde gormemis insanlar bunu becerdi...Katilan herkese sonsuz tesekkur ediyorum.
Saygilar, sevgiler...
Cok heyecanliyim dogrusu :D
DD
Reklamlar
-
aaa çok enteresan bişi ama bayağı ilgmi çekti süper bişi olur heralde
-
Bence muhteşem bir olay. Walla henüz göremedik ama sölediğniz kadarıyla çok güzel olacağa benziyor. MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ kuruluyo ha!
emeği gecen herkesin ellerine sağlık
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
-
oncedende boyle birşey vardı,
ama yeniden yapılması hoş
-
invent adlı üyeden alıntı
oncedende boyle birşey vardı,
ama yeniden yapılması hoş
Onceden ne vardi cok merak ettim aslinda...ama benimkini mi hatirliyorsun acaba?
1995-97 yillarinda iki arkadasimla "Mobike-One Wheel Drive" diye bir web sayfasi yapmistik, o sayfada vardi, ayni isim altinda.
Tabii yazilmak isteyenler bize email atiyordu, biz yaziyorduk filan oldukca ilkel bir sistemdi. Sort etmek de mumkun degildi. Bu tamamen bambaska bir sistem oldu. Insallah cok ise yarayacak.
-
abi harika olur kim nerde ne kullanıyo türkiyede siteye üye biri motoru satılığa çıkarınca motoru bilirsin nasıldır nedir diye sağlıklı bilgi abi tebrikler donald duck.....
-
Admin
guzel birsey herkesin isine yarayacak
-
Çıksın bakalım da kullanalım
-
Evet dostlar kollari sivayin bakalim...
iste adres:
http://mc.glowingeyes.net
hepinizi, ve motosikleti olan butun es dost tanidik tanimadik cevrenizi davet ediyoruz.
Hayirli ugurlu olsun hepimize....
---------------------------
...
Henuz motoru olmayan, pilyon (yolcu) durumunda olan onlarca can dostumuz var. Onlari da dusunduk haliyle. Bu konudaki proje de pek yakinda sinemamizda, ehemm, buralarda olacak.
Ve evet, calismayan eksik gedik, oneri vb. ne varsa
kimneye@glowingeyes.net
e emailleyin lutfen.
Tekrar tesekkurler...
-
-
ya motosiklet markaları arasında peugeot yok n yapıcam, geçici bi süreliğine hayalimin motoru an 400 burgman yaptım ama her an bu motorla ilgili bi soru gelir endişesiyle yaşıyorum ;) ekleyebilir misin dd amca? bi de avatara bilgisayarımızda kayıtlı bir avatarı da koyabilsek de olmaz mıydı? sitedeki avatarlar biraz taraflı olmuş da (çoğunluk bmw)
-
Safrane,
Senin avatrinin adresi
http://donald.hypermart.net/Avatar/safrane.jpg
seklinde gorunecek.
O yukardaki adresi verilen URL penceresine yaz.
Avatar olarak amatorce topladigimiz resimler onlar, simdi sana gorev...100 tane 80x80 avatar derle ve bana gonder bakalim...
donald_duck@newyorkcity.com
Bu teklif herkese aciktir arkadaslar. Isteyen istedigi kadar avatar derleyip bana gondersin.
Ayni avatardan iki tane olmamasina calisagimiz icin bol miktarda avatar lazim.
Unutmayin 80X80, jpg, ben sececegim hangilerini koyacagimi, darilmaca yok...
-
YENI DUYURU...
Motoru olmayan yada kerhen "artci", supheli olarak "yolcu" ve karar vermis olarak "PILYON" dedigimiz arkadaslar da kayitlarini yaptirabilir artik. (Daisy Duck tan da kurtulmus oluyorum..heh heee...)
Model olarak "N/A"
Yil olarak kac yilindan bu yana pilyon oldugunuzu yazin lutfen.
Pilyon un nereden geldigini biliyorsunuz ama huyum kurusun suraya yazmazsam olmaz.... :wink:
Artci, daha once de buraya getirdigim-danistigim bir konuda gordugumuz gibi olmuyor. Hemen herkes hemfikir. Bir grubun en arasindan gelene denir artci. Yani gercek artci ya ne diyecegiz, yolcuya artci dersek? degil mi?
Ing. Passenger den alarak "Yolcu" diyelim dediydim... o da olmadi cunku bizde surucu de yolcudur icabinda. Motosikletci birine "Yolculuk ne tarafa" diye sorabilirsiniz. O da "Yarin Ankaraya yolcuyum" diyebilir, surucu bile olsa... Yani passanger tercumesi uymuyor tam olarak. Hem motor yolcusu ile tren yolcusu arasinda da cok fark var malum.
Hemen butun dunyada tandem "ard arda" oturs biciminde onde oturana "captain" arkada oturana "pillion" [kaptan ve pilyon] denir.
Eh motosiklet, karburator, jant, benzin vs. vs. yabanci kelimeleri pekala absorbe etmis kulaniyorum=z o zaman bunu da kullanalim dedik ve kullandik.
Motosiklet yolcusu = Pilyon
Dedik...
-
avatarım için teşekkürler, stajım bittikten sonra toparlamaya çalışırım avatar, biraz fotoğrafçılık da yaparım
motosiklet modellerine bi ara bi güncelleme yapabilecek misiniz, benimki listede yok da (Peugeot Speedfight 2)
-
Motosiklet modelleri tabii ki guncellenecek. Burada herkesin yardimina ihtiyac var. Ozellikle piyasaya yeni cikan modeller icin.
Avatar konusunda, 100 tane diye saka soyluyorum tabii. Ama hakikaten elinize gecenleri bana yollarsaniz iyi olur. Ne kadar cok o kadar iyi.
Katilimcilara bol secenek vermek istiyorum ki ayni avatardan iki tane secilmesin diye.
Ilginize sagolun...
---------------------
Evet pilyon lar...neredesiniz? :tongue:
-
yaw benim motorda yok sym joyride 150
-
sym geliyor.
Ozellikle scooter ve ABD de bulunmayan markalar konusunda eksikler var. Tamamliyoruz sayenizde...bana bildirin ama boyle seyleri.
Motorunu bulamayanlar kendini "pilyon" olarak yazsin, avatarini nickini filan kaybetmesin arkadaslar. Eksik bilgiyi de bana bildirin, sonra duzeltirsiniz kaydinizi.
-
peugeot marka olarak var ama modeller açılmıyo, eğer isterseniz size bildiğim kadarıyal modelleri yazayım:
speedfight 2 (50cc,50cc Liquid Cooled, 100cc versionları var)
vivacity (aynı motor seçenekleri)
trekker (aynı motor seçenekleri)
elyseo (ekstradan 150cc var)
elystar (ekstradan 250cc var)
bunların ayrıca özel serileri de var speedfight 2 206 wrc edition gibi, isterseniz onları size mail atabilirim
-
Safrane sagol...
ekleyecegiz tabii ki.
Peki benim icin suna bir bakin. SYM in baska modeli varmi? Bulamadim...
sym Husky 125 1997
sym Husky 125 1999
sym Husky 125 2001
sym Super Duke 125
sym joyride 150
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler