Arkadaslar bir 10-12 gunlugune tura cikiyorum...bu forumu ve
kimneye@glowingeyes.net
email adresini takip ediyoruz.
Lutfen her turlu dilek, oneri ve eksik gedigi bize bildirin...
Herkesi davet edin katilmaya.
Hoscakalin simdilik.
DD
Arkadaslar bir 10-12 gunlugune tura cikiyorum...bu forumu ve
kimneye@glowingeyes.net
email adresini takip ediyoruz.
Lutfen her turlu dilek, oneri ve eksik gedigi bize bildirin...
Herkesi davet edin katilmaya.
Hoscakalin simdilik.
DD
ya bisi anladiysam arap olayim . nereden ulasicagiz bu bolume . ban bir isik tutun arkadaslar.
http://mc.glowingeyes.net
DD adresi bir iki mesaj sonra vermiş.
(Okumadan imzalamam)
Arap olmana gerek yok, oku yeter...haydut adlı üyeden alıntı
Evet dostlar kollari sivayin bakalim...
iste adres:
http://mc.glowingeyes.net
hepinizi, ve motosikleti olan butun es dost tanidik tanimadik cevrenizi davet ediyoruz.
Hayirli ugurlu olsun hepimize....
---------------------------
...
Henuz motoru olmayan, pilyon (yolcu) durumunda olan onlarca can dostumuz var. Onlari da dusunduk haliyle. Bu konudaki proje de pek yakinda sinemamizda, ehemm, buralarda olacak.
Ve evet, calismayan eksik gedik, oneri vb. ne varsa
kimneye@glowingeyes.net
e emailleyin lutfen.
Tekrar tesekkurler...
Arkadaslar,
Kim Neye Biniyor daki sizlerden gelen ve bugune kadar topladigim ne kadar dilek, gorus, eksik gedik varsa tamamlandi.
Bilginize.
Bu demek degildirki 100% tamam...mumkun degil, yine bir seyler cikacaktir. Lutfen yazmaktan cekinmeyin, yardimci olun bu boceklerin bulunmasinda, sizin de katkiniz olsun projeye...
Eksik-gedik bildiren herkese tesekkurler.
DD
benim motosikletin modeli yoook...MZ ES 175/1
aslında MZ'in eski olan birçok modeli.....
Not alinmistir...tesekkurler.sinan adlı üyeden alıntı
DD
DONALD BİR SEY SORABİLİRMİYİM BETA 350cc CROSS SPECYAL 2 ZAMANLI BU MOTOSİKLETİ KULLANAN VARMI HALA HATTA PARCASI VARMI BİR BİLGİ ALABİLİRMİYİZ....? ))))
Kawasaki
Çok onemli bir veritabanı oluşturuyorsun. Büyüdükçe önemi daha da artacak ve çok faydalanacağımız bir sistem olacak. Sonsuz teşekkürler DD. Veri tabanı oluşturmak kolay değildir. Elimizden gelen yardımı yapacağız. Hepimize hayırlı olsun. Ben motosikletim olmadığı halde sisteme gireceğim. Ne de olsa birgün olacak.
GSR 600
kusura bakma donald yazdığın siteye girmiyo acaba cok mu dolu
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Bendede TVS scooter var.Listede tvs varmı bilmiyorum.Gerçi bunuda satmak üzereyim.Yaza kadar motorsuzum.O zaman kayıt olayım.
ben hergün otobüse biniyom
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
Bu site artık çalışmıyor herlade. Tıkladım ama açılmadı.
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
Motosiklet Bilgileri eklenirken Plakalar da eklensin yolda görüp plakasını okuyup ama tanısmak için durup da konusamadığımız kişileri plakasını yazarak bulup tanısabilir ve konusabiliriz bunun ısrarla koyulmasını istiyorum Donald Amca
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
bn linke tıkladıgımda sayfa hatası yaziyo :(
2004'te açılmış ve artık patlamış bir site sanırım bu herhangi bir şekilde çalışmıyor...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Açılmıyor D.D :(
5 sene geçmiş üstünden.link kırılmıştır.haliyle
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
Hortlatmışsınız topiği heee
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Zaman aşımı
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)