Ninja 250r Alıyorum, Son Fikirler :D
Reklamlar
-
Arkadaşlar bugun z-Moto ile görüştüm yarın 2008 Ninja 250r için Kapora yatıracağım son bi fikir sormak istedim Fuarda üstüne binme olanağım olmamıstı 1.85, 85kg yim cok kucuk kacmaz heralde altımda değilmi .
Hayırlısı diyelim artık bizde motorlu motorcu oluyoruz tabi aletin gelişi Mayıs sonu
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Reklamlar
-
e hayırlı olsun diyelim,kazasız belasız kullanman dileğiyle
-
-
-
al al güzel motor...ne renk alcan?
-
bende ninja 250 düşünüyodum sonra er-6f nin ikinci elininde aynı fiyat aralığında olduguğunu gördüm er-6f ye bakarken er-6n lerde çok tatlı görünmeye başladı sonra tekrar dönüp ninja ya baktım cbr 125 klasmanında bir motor aynı paraya 600 lük tekerleri kalın ve büyük bir motora binmek varken neden ufacık bişeye bu kadar para veriyim diye düşündüm şu an hala düşünüyorum
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
-
croner adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugun z-Moto ile görüştüm yarın 2008 Ninja 250r için Kapora yatıracağım son bi fikir sormak istedim Fuarda üstüne binme olanağım olmamıstı 1.85, 85kg yim cok
kucuk kacmaz heralde altımda değilmi .
Hayırlısı diyelim artık bizde motorlu motorcu oluyoruz tabi aletin gelişi Mayıs sonu
hocam hayırlısı olsun... Bu arada o motorda küçük kalacağını düşünüyorsanız bence biraz motordan uzak durun derim Boyu gayet iyi daha büyüğü hayabusa
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
-
hoyosunga göre eyi motor emme evropelilerin 7000 liraya bindüğü motür bu, sen kaç gayme sayacan
-
ne dıyelım kardesım secım senın sımdıden hayırlı olsun secım senın ..
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
valla o motorda oturuş pozisyonu biraz canımı sıkıyo.. Yoksa güzel motor.
-
Konusunda görmüştümde bi arkadaşta almış,
Yani para varsa al şimdi o paraya bu o alınır diyenler çıkar sen aldırma
-
o paraya 600luk alırsın diyen cok cıkıyo ama ben 600luk alet istemiyorum daha bismillah ilk motorun 600luk oldugu nerde duyulmus... (cvp:tabiki turkiye). Ama ben yavastan baslayıp yukseltmeyi tercih ediyorum. Oturus pozisyonuydu benzin gostergesiydi hallolucak işler, renk SİYAH bu arada . Yaklaşık 5500€ civarında saymam gerekecek sanırım toplamda...
-
tmm 2. el satacak oldugunda alacak olan benım nasıl olsa onumuzdekı yaza kalmaz 600 e gecersin
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
tmm 2. el satacak oldugunda alacak olan benım
nasıl olsa onumuzdekı yaza kalmaz 600 e gecersin
gelecek yaz öss var, hele bi şu andaki performansım sursun giriim ODTÜ me cbr600 var aklımda, ninja250de 2. ele artık
-
gelecek yaz öss var, hele bi şu andaki performansım sursun giriim ODTÜ me cbr600 var aklımda, ninja250de 2. ele artık
Umarım ehliyetin vardır. Başın ağrımasın .
-
swalbard adlı üyeden alıntı
Umarım ehliyetin vardır. Başın ağrımasın .
Yarın emniyete gidip son parasını veriyorum imzamı atıp ehlietimi alıyorum, dusuncen icin ayrıca saol . Dosya hazırdı da okul falan vakit olmamıstı. Sırada bide Honda yada BMW surus eitimi var ondan sonra hazırım (ekipman coktan hazır tabi, şekil a1 (avatar))
-
hayırlıolsun güzel makinaya kazasız sürüşler
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
İşte tam bilinçli kullanıcı ekipman önceden hazır ne güzel
Hayırlı olsun maviyi al derim.Tabi zevk senin
-
koklarıs artık
. Hyosung markası değişik işler yapmasaydı gt250r alırdıkta kısmet kawasakiyeymiş
bence yine de tercihini hyosung dan yana kullanmalısın.. hyo ile ninjayı yanyana koyarsan bariz bi kasa farkı oldugunu göreceksin, kawa bisiklet gibi kalıyor hyo'nun yanında. ayrıca hyosung'un yeni modelleri enjeksiyonlu yani eskilerinden farklı bu da bir avantaj.
vereceğin fiyat farkı da çok fazla, iyi düşün derim.
senin için hayırlısı olsun kararın ne olursa..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)