Arkadaşlar sonunda honda nın eğitim sürüşüne katılabildim.2 günlük serüvenimi sizinle paylaşmak istedim.
öncelikle honda fabrika müthiş bir yer.12 kişi ve 3 eğitmenle egitime başladık.12 kişinin hiçbiri vitesli motor kullanmamış.hatta 1 kişi hiç motor kullanmamıstı.ilkgün egitimde motorlarımızı tanıyıp,parkurda dönüşler virajlar,slalom,frenleme,yan ve orta sehpa kullanımı,düşen motoru kaldırma teknıkleri gibi çalışmalarla başladık.(CBF 150)hepimiz bişeyler öğrensekde ilk günün sonunda servisde konusmamız biz bu işi yarın nekadar daha yapabilirdik?sankı ilk günden sihirli bir değnek bekliyorduk.hele ben başta motorumu bikaç kez düsürünce baya ümidim kırıldı.ertesı gün geldiğimizde herkesin bilek,kol,bacak agrıları vardıbugun sanki o sihirli degneğin günüydü.herkes uykusunda çalışmıştı ödevlerini.günün en zor kısmı yokuşta duran moturu kaldırmaktı.hepimizin gözü korkmuştu ama deneyimli hocalarımız hepimizi kurulmus oyuncaklar gibi orda da başarıya ulastırdı.ve günün sonunda 500 ve 600 cc motorları bile denedik.hepimiz kullandık!bu harika bişiydi.hocalrımızın bize öğrettiği şey:nereye bakarsak motorumuz oraya gider,relax,omuzlar aşağı,bilekler kırık ve narınce tutmak elcıkleri.bunlar sürüş teknikleri hakkında öğrendiklerimizdi.birazda fabrikayı anlatım size..oldukca büyük bir alana kurulmuş.öğlen yemeklerini fabrikanın yemek hanesinde aldık.inanın 5yıldızlı otel konforunda sanki gıda üreten bir fabrikadaymısız gibi heryer bembeyaz.3 çeşit menü,salata bar ve çalışanlar pırılpırıl..eğitim sahasında da verilen molalarda kafe breakler..içecekler..Herşey mükemmel değil mükemmel ötesiydi..herkesin bu sürüş teknikleri eğitimlerine gidip ufuklarını genişletmelerini dilerim.