arkadaslar kırklarelı emnıyet mudurlugunde alınan tedbırlerle artık kasksız gezeneın palakalara cezalar basladı ve 2 gunde herkez kask takıyor hale geldı ama guzelde oldu.. arka arkaya cezalar 54 ytl...
arkadaslar kırklarelı emnıyet mudurlugunde alınan tedbırlerle artık kasksız gezeneın palakalara cezalar basladı ve 2 gunde herkez kask takıyor hale geldı ama guzelde oldu.. arka arkaya cezalar 54 ytl...
helal be işte budur güzellikle olmazsa zorla olur keşke tüm türkiyede böyle olsa
evet kımse kasksız gezemıyor hemen plakaya ceza eve teslım ıster kullan ıster kullanma
yasak zaten vardı
ama uygulama yapılmayınca takan yoktu tabii
canımızı düşünmeyiz amma işin ucunda 54 ytl olunca nasıl da takarız kaskı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Lüleburgaz içinde geçerlimi acaba.Çok güzel bir uygulama.Uamarım tüm ilçelerde de uygulanır.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Evet bende bu gün gittimherkez kask takıyor
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
bi ara dörtyol'da da polisler kasksız gezen motorcuları yolda durdurup kask hediye ediyorlardı.
bence cok güzel böyle uygulamalar ve kuralların uygulanması.
keşke polisler biraz daha bu tip uygulamalara agırlık verse valla bu gun sınava giderken emniyet kemeri takmayanları opuyorlardı
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
hımm
bursadada var bu uygulama ama sürekli üstündeyim günde en az 1oo km yapyorum malum sıcaklarda başladı.
saçlarım dökülcek (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Ersel abi biz geziye geldiğimizde ben kask tamıyordum bana ceza yazmış olabilirlermi?çok kez polis önünden geçtim. Özer abileri bekleriken.hep beraberde geçtik
Kırklareli emniyetine bravo.. Darısı tüm Türkiye"nin başına diyelim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
doğru olanda bu zaten takmayanlara ceza en iyisi kaza sıcak falan dinlemiyor takıcaz yazında bu kaskları
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
offfff beaaa süper işte buuuuuuuuuuuuuu!!!
valla biz gezdik o kadar.. bi ara kaskım kolumdaydı itelemiş olabilirler mi 54 ytl diye süpheye düştüm şimdi ama iyi bir davranış... kask satanlar paranın dibine vurdu cicem
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bir ara bende taktım ama en son toplu geçtiğimizde çok dik bakmışlardı bizeceza daha gelmedi geldiği gibi babam arar zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)