izmirin tire ilçesinde de aynı uygulama mevcut. ehliyet bile sormadan direk kaska bakıyorlar. kaskın yoksa ilk sefer uyarıyor sonra ceza. artçının da takması gerekiyor sadece sürücü değil.
izmirin tire ilçesinde de aynı uygulama mevcut. ehliyet bile sormadan direk kaska bakıyorlar. kaskın yoksa ilk sefer uyarıyor sonra ceza. artçının da takması gerekiyor sadece sürücü değil.
"kırklarelınde olayyy!" deyince beklenmedik bişey meydana geldi gibi algıladım.Geç kalınmış bir uygulama.Hayırlı olsun,bu vesileyle bir kişi bile kurtulursa çok güzel bişey yapılmış olur.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
evet gercekten sadece 5 liralık kask takanlar arttı yanı sadece polısten korunmak amaclı takılıor..herkezde aynı kasklarda var sordum 5 lira..
Sivastada her hafta belli bölgelerde çift yönlü çevirme oluyor. Onun dışında yolda yakaladıklarıda oluyor tabi.. Kask takan var görüyorum ama takan kadar takmayanda mevcut. Belli bir süre sonra yine kafasına göre hareket ediyor bu millet.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
1 hafta geçti ceza gelmedi demekki yırttım
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
devlete millete hayırlı olsun diyelim KASKSIZ VE KORUMASIZ MOTOSİKLETE BİNMESİN derim ben
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
Burda kask takana ceza veriyorlar..
insanları anlamak ne zor :D işin ucunda para olunca
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Mersinde acayip sıkı çarşıda çıkarmıştım 10 la etrafa bakınıyodum geldiler cezayı kestiler
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
Bu habere sadece gülünür ,demekki kırklareli polisi zorlamasa kimsenin umurunda değil,yani kafasının ve sağlığının hiç bir önemi yok adamın ,peki bu zihniyetteki adamları polis niye taktırmaya uğraşıyor ki,bıraksın patlasın kafası
saçılsın beyni gelsin kargalar köpekler yesin...Önemli olan şu.:polis dediği için değil kendine saygı duyduğu için takmalı....
Bugün kü 9 motorla yaptığımız ve 3.5 saati kuş uçmaz kervan geçmez dağ yollarında bırakın polisi ,köylüye bile rastlamadığımız etaplarda herkes kaskıyla ve full korumaydık yani zorla güzellik olmaz ,her sporun bir raconu var değil mi..
Kaban giyip yüzen gördünüz mü,yada ceket pantol basket oynayan,demekki
her işin adabı var ya uyarsın ya da zorla 54 tl ile devlet deh-çüş diyerek sana
GİYDİRİR.....
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
hal böyleyse motor koruma satışı yapan yerler yağmurda şemsiye satar gibi geçirmişlerdir millete 5 liralık kaskları 50 ye.
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
biz bunu pınarhisarda 15 gündür yaşıyoz.ama ne küfür ediyolar polislere kask taktırıyolar diye
oyle yazılmasının sebebini ben acıklayayım.Kırklarelinde hiçbi zaman sabit bi düzen oturmamıştı. polisler birini tutup biraz korkutup salıyolardı ve cok buyuk bi olay değilse cezai işleme gidilmiyodu .halk bu düzene alısmıstı. ama bir anda zorunluluklar ve cezai işlemler cuk diye girince herkes şaşırdı .
yanlız bugun kırklarelındeydim ama yine çoğu kişi kasksız kullanmaya dewam ediyodu . herhalde olağanüstü hal sona erdi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
eh... nasıl bi dizeydi o?
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir..
bi şekilde insanları boş bırakmamalı
Kırklareli yi biliyorum cok guzel ve medeni bi sehir . Yakisir
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
bizde yani mersinde nerdeyse 1 senedir var.başlığı görünce çok şaşırdım
Orgazma Dudak Büktürür
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)