hayabusha çok yavaşmış ne tavsiye edersiniz?
Reklamlar
-
[QUOTE=deli rüzgar;1048806]Resim isteyenler buyrun dün otobanda çekildim ankaradan gelirken neden inanmıyosunuzki? 350 , 360 falan yaptım ama yavaş geliyor zzr1400 400, 450km yapıyormuş amerikada uçaklarla yarışıyormuş ondan dolayı kvasaki alıcam.
Sen motosiklet almadan once bir kac tane sakinlestirici al
Reklamlar
-
ya kusura bakma ama iyimisin hayabusayı beğenmiyor fantom savaş uçağını önereyim nasıl ses hızının iki katına çıkıyor iyimi yetermi
-
hadi ordan ziyaaaaaaaaaaaaa
-
ya amca kimsin sen ya:Dşu an kopuyorum.sayın modlar göreve lütfen
Orgazma Dudak Büktürür
-
-
prometheus acmıstır yorumları gormek ıcın
hocam sana hondanın bı modelı var gorkem arkadasımız kullanıyodu
3 tekerleklı..
resım olsa gostercem
süper gider..
3 tekerlekten cekıs..
x beygır..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
way be hayabusa yürümeyen diyen birisini ilk defa görüyorum.sen o rüyadan uyan dostum.sen 600 ü yürüt önce .ehehe
-
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
-
hımm eleman hızlı imiş,seni motor felan kesmez en iyisi sağlam bi köprü bul şöyle yüksekçene oradan paraşütsüz atma,hem film de yapıyorlar senin elin gavurundan ne eksiğin var ki.hadi leeeeeeeeeeeen
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Haklısın
@praetorian kardeşim....
Bunu ancak kesse kesse...
Mustafa KESER...
buna kim inanır? KADİR İNANIR
-
yav deli rüzgar birader bu sitede en cahil motorculardanım beni bile güldürdün Allah da seni güldürsün ne diyeyim
-
-
belki kılık degiştirmiş moderator dur oyle sakalar yapıyorlarmış ben okumuştum bir iki kere...
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
-
yok yok ii böle arada böle makara lasım...
ziyaaaa.....
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
-
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
-
-
sen doner bıcagı al anca keser senı puhahahahahhahahahah hahahahah ahahaha hahahahahah ahahahahaha ahahahaha ahahahahahahahaha
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
-
senın hızını kesıcek bı makınabılıyom ben
batuuuuuuuu nerdesın ?
-
bunun hakkından anca Hızlı imam gelır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)