TEK TEKER'DEN HABER VARRR
Reklamlar
-
merhabalar,
Biraz önce tek teker Arif abimle konuştum.Çok işimiş kendisi..En son Kuşadasındaki yarışlara katılmış.Bu yüzden de Cüneyt ve kendisi siteyi pek takip edemiyormuş.Hepinize selamı var.En kısa zamanda İstanbul'a gelecek..Bana da haber verecek sizi bilgilendiririm..
Tabi bu arada bu kimdir diye soracak arkadaşlar olursa tanışmalarını şiddetle tavsiye ediyorumçç
Reklamlar
-
-
Re: TEK TEKER'DEN HABER VARRR
[quote="cıtır"]merhabalar,
.Çok işimiş kendisi..
Bu nedemek ?? çıtır
Hayatn her dakikasn yaŸayalm arkadaŸlar...
-
valla sayfayı doldurdun ha
-
valla ya ne bu sayfada üç kere...
neyse bayağı iyimiş demek istedim de harf yanlışlığı olmuş pardon...
bu arada ne zaman geleceği belli değil safrancım..iişallah diyorum :
-
cıtır adlı üyeden alıntı
bu arada ne zaman geleceği belli değil safrancım..iişallah diyorum
R1 kullanacan tabee :mtnet3
-
ben d binerim artık bi racinge sonunda
-
arkadaşlar ben cüneyt çalışıyorum bende siteyi takip edemiyorum.malum sezon alanyada başlayalı çok oldu geç vakitlere kadar çalışıyorum internete girsem bile en fazla 1 saat herkeze selam arkadaşlar
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
-
Selamlar bakalım
-
selammmlar cüneytçimmmm...
ya invent nasılda okursun içimi..zaten tek tekerin sözü var bu yaz öğretiyo bana tüm olayı..seneye bomba gibi gelirim artıkk..(kendime göre bi motor bulsam şimdiden ii olur )
-
02 Haziran 2004, 18:23
cıtır adlı üyeden alıntı
selammmlar cüneytçimmmm...
ya invent nasılda okursun içimi..zaten tek tekerin sözü var bu yaz öğretiyo bana tüm olayı..seneye bomba gibi gelirim artıkk..(kendime göre bi motor bulsam şimdiden ii olur
)
insallah diorum falla
-
02 Haziran 2004, 18:42
sen diyosan olur falllaa
-
03 Haziran 2004, 19:05
asıl ben dedim mi olmuyor beah , ben neler neler dıorumda hiç birisi olmuyor ama ınsallah senınkı olur bizide gezdirirsin hani
-
03 Haziran 2004, 19:11
-
09 Haziran 2004, 10:10
gezdirrim valla vvarsa cesaretin gelirsin benle ne di yimm
-
09 Haziran 2004, 23:05
arkadaşlar arif abinin ne kadar mesgul oldugu surdan bellı. ön kaldırırken sigara içerdi.. içmeye bile zmanı yok .. anlasanıza..
bu arada arif abinin sitesinde chat bolumu var.. orada toplansak aslında fena olmaz... ben bu sıtenın chat bolumunden bır sey anlamadım..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
10 Haziran 2004, 17:40
ya şu başlığa yazmayı bırakın başka başlıkta dvm edin muhabbete, ztn dial upla bağlanıyorum, bağlantı açmicammm siteyiii diye bağırıyo, habire heyecanlanıyorum arif abi gelio diye, o geldiğinde ayarliip iste gelicem d, önemli benim için yani
-
cuneyt hosgeldın merhaba perıl bu arada aleykum selam arıf abı bayramdan sonra adapazarına gelecekmıs galıba ınsallah tanısma ve teker yapma fırsatımız olur tabı ızmıte yolu duserse
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
-
-
yuru be arıf abı kım tutar senı aldın kucaga gıdıyosun yıne helal olsun abı dedıgım gıbı bak ızmıtten gecerken haber ver olmazsa bana ozellden cep numaranı ver ordan bgen senı ararım olmaza lutfen burda senınle teker yapmak ve foto cekılmek ıstıyorum gel buraya mısafırımız ol
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler