Resimleri ekleyemedim. Linke tıklayın açılan sayfaların sonlarındaki kaza haberine bir göz atın.
http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DN
Maşallah link te çok kısaymış...
Resimleri ekleyemedim. Linke tıklayın açılan sayfaların sonlarındaki kaza haberine bir göz atın.
http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DN
Maşallah link te çok kısaymış...
Önce Emniyet :cat:
İnanılmaz Bir Motosiklet Kazası!
Amerika'da, gece otoyolda saatte yaklaşık 200 Km hızla ilerleyen bir motosiklet, seyir halindeki bir kamyona arkadan çarpıyor.
Çarpmanın etkisini hissettiğini ifade eden kamyon şöförü, yaklaşık 400 metre ilerledikten sonra kamyonu kenara çekiyor.
Ve işte kamyondan inen şöförün karşılaştığı manzara...
İnanması zor ama motosiklet sürücüsü yaşıyor. Kaskı sayesinde. Kaskınızı giyin!
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
iigggghhh icim dondu be Allah kımsenın basına vermezın cok kotu
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
ahanda iyi kopmamış kafa bee ıyyyyy depo buruşmuş resmen 200 ile giderken daılmayan kask budur işte. üstelik çelik konteynırı delmesine rağmen
bu ne yawww ben hiç inanamadım bunun canlı olduguna 9 canlı kesin....içim yandı bi acayip oldum....
bu adam yaşamaya devam ediyorsa kesin bisiklete bile binemez artık.
Önce Emniyet :cat:
Ben bnm kafayla 200le dalsam arkadan girer kamyonun önünden çıkardım herhalde.Fatih Sultan ın surları dövdüğü toplar gibi mübarek xl kaska sığmıyor.
bu kaza daha öncee verilmiş diye hatırlıyorum,yada bir başka yerde bunu görmüştüm.fakat olduğu yerde öldüğünü biliyorum ben
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
evet abi bu adamda direk ölü havası var morgda görüntüler seyretmiştim hiç bi farkı yok onlardan yıgılmıs kalmıs adam....
bncede ölü gibi direk kafadan darbe yemiş ve yerde kan izleri var bu kanlar kafa tarafından bi yerden geliorsan veya koynu atar damar kesilmiş olabilir
ama eger yaşıyorsa bence bu kas baya bi iyi bi kask
akan terim işimim kanıtıdır !!!
offf o ne biçim bişey ya allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın eger bu adam yaşıyorsa diyecek sözüm yok .öldürmeyen Allah öldürmüyor işte
Evet bu filmi sanki daha öncede görmüştüm.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ölmemesi imkansız gibi geliyor bana...................... boynu kırılmıştır kesin
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kask hayat kurtarır..
kaskınızı sıkılınca sıcaktan bunalınca vs vs çıkartıyosunuz
bu ibretlik fotolara bakında kendinizi sağlama alın kask takmayanları burdan kınıyorum kın kın kın
kafanız beton zeminden veya çelik karoserli vasıtalardan daha sağlam olamaz..
kask takmaya özen gösterenler bu yazıyı dikkate almasınlar..
Daha önce verilmişti. Gece vakti saatte 200km surat yaparsan olacagı budur maalesef!!
kask kask kask kask kask buda şaka gibi bir olay
Ride your way
Bu yaşıyorsa ben ölmüşüm demektir.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
bana pek inandırıcı gibi gelmedi...200 km.hızla git tırın arkasına etiket ol bilmem kaç km tır hızıyla sürüklen kask tutsun... sanmam :( ... sanki fizik kurallarına göre bir eksiklik var diye düşünüyorum.... ama ne olursa olsun kask takalım tabi emmniyet şart....
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
Bu 3. görüşüm bu kazayı bu sitede.Ama daha önce nerde gördüğümü hatırlamıyorum.
bilmiyorum ama o konteynırı delmesi imkansız gibi gözüküyor bana pek inandırıcı gelmedi oraya kaçton basınç uygulaman lazımki delinsin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)