Kadın sürücülere dikkat ediyorumda motosiklet üzerinde emaneten duruyorlar, bi rahatsızlar, pek bir aitsizler motosiklete karşı, sizler ne düşünüyorsunuz?
Kadın sürücülere dikkat ediyorumda motosiklet üzerinde emaneten duruyorlar, bi rahatsızlar, pek bir aitsizler motosiklete karşı, sizler ne düşünüyorsunuz?
çok bela bi polemik başlatmışsın diyorum
aa öle deme canavarın üstüne kelebek konmuşlar gibi pek bi tatlı oluyorlar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
beyler yorum yapmaktan korkmayın yaw, kötü bişi demedimki, sadece erkek gibi durmuyorlar üstünde motosikletin.. belki bana öyle geliyodur ne bilim..
Arabada da öle duruyorlar ama bize ne ki bundan. Nasıl istiyorlarsa öle dursunlar
baz alınan örnek kümesi çok küçük sanki
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
tehlikeli bir topic diyorum
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
Emaneten duruyor dediklerinin kaza yapma ihtimali "erkek" gibi kullananlardan cok cok daha az. bati ulkelerinde ozellikle bayan suruculere o yuzden erkeklerden daha ucuz kasko verilir.
Belki de "erkek" gibi kullanmak cozum degil de, "insan" gibi kullanmak lazim.
bence gayet sağlam duruyorlar motosiklet üstünde..
Ve birşey dikkatimi çekti tanıdığım bayan motosiklet sürücüleri arbayı da gayet güzel kullanıyorlar..
Acaba her güzel araba kullanan motosiklet,her motosikleti güzel kullanan bayan arabayıd a güzel kullanabilir mi .. doğru orantımıdır bu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Pınarrr Tuğbişş vs vs ayak seslerlini duyar gibiyim
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Kalın yer hariç dediklerine sonuna kadar katılıyorum çok da güzel demişsin.
Fakat Avrupa ya da Amerika'da kasko ile ilgil böyle bir uygulama duymadım. Ayrımcılığa girer çünkü. Erkek ve kadınlar aynı düzeyde kasko primi öderler. Bu böyle olmazsa önünü alamayacakları durumlar da ortaya çıkabilir bu da işin öbür yüzü.
bazı bayan sürücüler gerek araba gerek se motosikleti kendinden bi parca olarak göremiyolar bu yüzden tedirgin kullanıyolar..
ama bazıları ben den bile güzel kullanıyolar mesela
geçen tubişe rastladım yetişemedim bile hatun süper motor sürüyo valla imrendim..
abi google'da car insurance for women diye bir ara...
Sonucta kasko sirketleri her gruba gore farkli istatistik tutuyor ve ona gore fiyat belirliyor. Motosiklet forumunda yazdigimiz icin soyle soyleyeyim, ozellikle 21 yasinin altindaysaniz Avrupada bir motosiklet kaskosu almayi deneyin bakalim kac para isteyecekler.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)