Kadın sürücüler pek mi bir emanet duruyorlar?
Reklamlar
-
23 Nisan 2008, 15:02
kadınlar motosiklet üzerinde kaza yapmamalarının en önemli nedenlerinden biride onlar motosiklet kullanırken etraflarında olan bitenle ilgilenmiyolar (mesela erkekler) ama biz erkekler için durum böle diil şahsen ben güzel bi kız görsem tarfikle alakam tamamen kesiliyor sizcede böle diilmi.......
Reklamlar
-
23 Nisan 2008, 15:04
kesinlikle haklısın. Biri topic acmıs viraj dönerken karsılaşmak istemediğiniz seyler diye bir düşünsenize tam dönerken bir bayan kafilesinin karşınıza çıktığını :D
-
23 Nisan 2008, 15:04
dragonrıder adlı üyeden alıntı
kadınlar motosiklet üzerinde kaza yapmamalarının en önemli nedenlerinden biride onlar motosiklet kullanırken etraflarında olan bitenle ilgilenmiyolar (mesela erkekler) ama biz erkekler için durum böle diil şahsen ben güzel bi kız görsem tarfikle alakam tamamen kesiliyor sizcede böle diilmi.......
bencede durum aynen bundan ibaret
-
23 Nisan 2008, 15:10
[QUOTE=delipoyraz;1044266]bu çok doğal değil mi erkek gibi duramazlar çünkü bayanlar... bu arada sen motor üstünde her an taciz edilme riskiyle sür bakalım ne kadar rahat olabiliyosun onun üstünde görelim... konuşturmayın beni yaw....[/QUOTE
yapılacak en dogru yorum . katılıyorum
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
-
23 Nisan 2008, 15:10
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu polemiğe katılmak istemiyorum çünkü motor üzerindeki her bayan platonik kapsama alanıma girer.
-
23 Nisan 2008, 15:18
herhalde ben o bayan kafilesinin karşısında virajı alsammı? almasammı? düşsem benle ilgilenirlermi acabaaa............. diye düşünürdüm bi an
-
24 Nisan 2008, 14:17
Evet emanet duruyorlar ama fena görünmüyorlar
-
24 Nisan 2008, 14:41
-
24 Nisan 2008, 15:34
Acemi erkekler de acemi kadınlar da emanet duruyorlar. Motosiklet camiasında (sayıca) bariz bir erkek egemenliği olduğuna göre bayanlar arasındaki acemilik oranı erkeklerden daha fazladır. Dolayısıyla 1 kere sağlam motor kullanan, usta bir bayan motor sürücüsüyle karşılaşmış bir kişi 20 tane de acemi bayan görüyor ve diyor ki "Bayanlar acaba emanet mi duruyorlar motosikletin üstünde?"
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
-
03 Mayıs 2008, 21:26
Tequ adlı üyeden alıntı
bence gayet sağlam duruyorlar motosiklet üstünde..
Ve birşey dikkatimi çekti tanıdığım bayan motosiklet sürücüleri arbayı da gayet güzel kullanıyorlar..
Acaba her güzel araba kullanan motosiklet,her motosikleti güzel kullanan bayan arabayıd a güzel kullanabilir mi .. doğru orantımıdır bu
buna katılıyorum çünkü motor pür dükkat isteyen bişeydir, her kadının diil kişinin bile kullanabileceği birşey dğeil, e tabi hem motor hem arabayı bi insan daha çok birinden birini sevdiği için kullanır, yani taşıt kullanmayı seviyor sırf bi yerdne bi yere gitmek için kullanmıyor, böyle oluncada motor ztn dikkat istiyor, arabaya binincede o dikkat devm ediyor, kadınların kötü kullanmasının hemen hmene tek sebebi dikkatsizlikleri kendilerinin tamamen trafiğe vermemeleri maalesef
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
-
03 Mayıs 2008, 21:48
ben bır tane gordum hayabusa suruyordu helem olsun oma dıyorum ıyıde suruyor du
ama sukutur surenler ıcın aynısını soyleyememmonda emenet duruyorlar cunkı
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
-
03 Mayıs 2008, 22:18
abi bayanlar direksiyona bir yapışıyorlar sanki f1 kullanıyorlar çok komik duruyor ama içlerinden iyi kullananlarıda var ama onlarında aklından geçenler acaba makyajım iyimi tazelesemmi yarınki günümde ne giysem gibi abuk subuk şeyleri üşündükleri için biz motorcuları bazen farketmeye biliyorlar şahsen bana birtanesi bindiriyordu bugün ucuz atlattık bir baktım abi dikiz aynasında rujuna bakıyor
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
03 Mayıs 2008, 22:30
kim nederse desin bence bayanlara motor yakışıyor
-
03 Mayıs 2008, 22:40
ben çok motorla kız görmeye başladım, tabi bağdat caddesşndeyim motorlayken devamlı, yerinde önemi varda, genede sevindirci koca endrouları chopperları kullanıyolar fln =)
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
-
03 Mayıs 2008, 22:45
Kadın sürücünün biri bu gün trafikte araç kullanıyor aynı zamanda ellerine arko krem sürüyor, bi tanesi döner kavşakta dönüyor, çocuğunu susturayım derken arka tekeri kaldırıma çıkardı, bi tanesi kırmızı ışıkta aynada saçını başını düzeltir ohoooo
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
17 Ağustos 2008, 01:36
Kadınların bakım yapma huyu direksiyon başında da maalesef eksik olmuyor ama bunu motor üzerinde de yapamazlar bence
Birde bayanlar üzerindeki tespit edilmiş bir gerçek var ki o da şu ; Hanımlar güzel bir kadın gördüklerinde onu erkeklerden daha çok kesiyorlarmış eğer bunu motor üzerindeyken de yapıyorlarsa vay hallerine
-
17 Ağustos 2008, 01:59
-
17 Ağustos 2008, 02:31
Now the world is gone. Im just one.
-
17 Ağustos 2008, 02:45
Arkadaşım ; kOMPLe motor kıyafeti giymiş bir bayanı erkek değil diye ayırabiliyor musun sen ??? İMa ettiğin hiç bir yeri kadını öne cıkarmıyor kıyafetler içerisinde !!!
Senin bahsettiğin düşük beL pantolon ve altına Tanga giyip motor kullanan kadınlar heralde
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Ağustos 2008, 02:55
Bende konuya katılıyorum.Pek bi emanet duruyolar.Bi de yasalara uyacam diye çok mantıksız davrananlarda oluyor.
Örn vereyim. Ehliyet olmadığı için arayollardan gidiyorum.Adı üstünde ara yol dolanbaçlı, virajlı.
Önümde bi kadın motorcu gidio.Yol sağa sapıo baska seçnek yok bu da sinyal veriyor durcak mı diyom yok durmuyo gidiyo. Garip yani.
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)