bayanlardan iki eker kullanıcılarına diyeceğim pek bişe yok çok fazla görmüyorum gördükleriminde abes durduklarını düşünmüyorum hatta erkek olduğumdanmıdır bilmem çokta beğeniyorum.. ama aynı şeyi dört teker için söyleyemeyeceğim.. onlar berbat!!! çok kötü kullanıyolar!!! en ufak bi olumsuzlukta her an çığlık atıp direksiyonu falan bırakıvericeklermiş gibi duruyolar direksiyonda yada bana öyle geliyo ve ben genelleme yapıyorum ve hepsi için söylüyorum çünkü gerçekten hakkını vererek kullanan kişi sayısı çok az ve diğer çoğunluğuniçinde yitip gidiyolar...
örneğin ;
[URL=http://imageshack.us][/
işte böyleler
kim demiş sarhoşluk kötü diye!!!!
ben herşeyimi ayıkken kaybettim....[I][B][/B][/I]
motosiklette bilemem pek dikkatimi çekmedi ama kötüsü var iyisi var ablamın bi arkadası ralliye yazılıodu iş yüzünden gidemedi ve E-5 te galatasarayın maç çıkışı altımızda bora karsıda modifiyeli honda accordla yarısa girdik malum böle bayanlarda var ama bunun binde biri olmayan bayanlarda
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
Varlığımıza şükredin Bence
Keşke olmasaydık da dünyada sadece siz olsaydınız. O zaman kıskanacağınız kimse olmazdı !..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
kullanmaktan zevk alan insan motorda kullansa kamyonda kullansa ii kullanır senin gördüğün bayanlar birinin zorlamasıyla kullanıolardır yadaacemilerdir yoksa gayet iyi kullanan bayan arkadaşlarda tanıyorum...
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
kadın milleti hepiniz aynısınız kıskançlık yerine zamanına kişiden kişiye göre değişir..
herşey sizin istediğiniz gibi olsaydı hayat pembe dizi gibi olurdu..
hayatı oluruna bırakın insanlarıda kendi haline..
ne erkeklerin dediği olsun nede bayanların herkes kendi hür iradesiyle hareket etsin..
kimse üzerine alınmasın bazı bayanlar salak oluyo(sözüm mt den dışarı) bazılarıda imrenilcek kadar güzel motor kullanıyo..
korkuyorum abi bayanlardan.başka bişy demeye gerek varmı.resmen korkuyorum.
Orgazma Dudak Büktürür
konuyu bastan sona tek tek
yorumum::
daha ne olsun arkadaslar ıkı vazgecılmezımız bır arada ıkısı de tehlıkelı ıkısıde guzel
Dinmeyen(Barış)'ın bir lafı vardı;
Bir bayanı 10 üzerinden puanlarken 1'den başlarım ama motosiklet üzerindeyse 5'ten başlarım.
Doğru lafa ne denirki.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
kadınların eksıklerı cok ya bınmesınler onlar motora:D
lanet olsun bu içimdeki insan sevgisine
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bendekı ınsan sevgısınede lanet olsun halasenle yazısıyom
oooooo uçmüş burası karışır birazdan
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)