Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Kadın sürücüler pek mi bir emanet duruyorlar?

REKLAM ALANI
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı ALİ DEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    psikıyatrılık durum yok ya nebılım hosuma gıdıyo bunları yapmak ama cok yanlıs bısı bu ha bu arada motor surme konusunda bana kafa tutacagını sanmıyorum bı kız benle asık atamaz bu konuda
    Senin gibi sorunlu insanlar yüzünden kazalar oluyor işte. Motosikleti dişiliğimle kullanmıyorum ben. Kimseyede aşık atmıyorum. Bütün topiği okumadan sadece başlığı okuyup gaza geldiğin belli. Attığın adımlara, sözlerine dikkat et.. Hangi sitede olduğunun da farkına var..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Bu konuyu açan arkadaşa tepki gösteren bayan arkadaşlar; bu makinelere binen erkekler neden hep motorlarına kızım, kız gibi vs.. derler sizce Kıskanıyorlar bayan dayanışmasını He bi de İnsan sevdiğiyle uğraşırmış Kendinden emin olan insan kaale almaz zaten bunları gülün geçin benim gibi ve binin motorunuza en bi keyifli keyifli Kadın estetiktir erkeğe nazaran ve motor üzerinde kadın da erkek te seksidir bu bir gerçek neyi tartışıyorsunuz ki

Motosikleti
    R' lı bişiler düşünüyom
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin gibi sorunlu insanlar yüzünden kazalar oluyor işte. Motosikleti dişiliğimle kullanmıyorum ben. Kimseyede aşık atmıyorum. Bütün topiği okumadan sadece başlığı okuyup gaza geldiğin belli. Attığın adımlara, sözlerine dikkat et.. Hangi sitede olduğunun da farkına var..

herseyıme dıkkat edıyroum senden bı bayan oldugun ıcın,afedersın dedıgın gıbı gaza gelmısım özur dılerım
    ::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]

frdndl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    edit .
    sen kal aşk ben giderim buralardan

Motosikleti
    bir zamanlar 2 tane vardı..
    Aslında daha kötü olanlları sonradan eklenmiş erkeklik tripleri bi geçen nişantsında

bi tanesi altında yarış motoru var zarttt diye aralardan çıkıp kırdı önüme bende az

kalsın vurucakktım bende sadece biraz dikkat ol ölüceksin dedim ama cidden bu

kadar senmisin bunu diyen bir konuşmaya başladı susturmak elde değil yok sizin

gibi erkek milleti yüzünden yaşanmaz burda yok kabasınız yok sapıksınız s dırdır

bide arkadan kornalar derken sustum(tırstım aslında) sonra dikkat ettim

daha ayağı yere tam basmıyor parmak ucu bile değil öyle gidiyor şeytan dedi

söyle hafiften bi kır önüne korkurt diye ama işte ondan sonra bütün millet kadına

siddet diye linç ederler beni (erkek olsa çıtı çıkmaz milletin )

oooo iyice içimi dökmüşüm pehh...
    (Haa bu arda yine tırstığım için sözüm meslisten dışarı)

frdndl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yeschim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu açan arkadaşa tepki gösteren bayan arkadaşlar; bu makinelere binen erkekler neden hep motorlarına kızım, kız gibi vs.. derler sizce Kıskanıyorlar bayan dayanışmasını He bi de İnsan sevdiğiyle uğraşırmış Kendinden emin olan insan kaale almaz zaten bunları gülün geçin benim gibi ve binin motorunuza en bi keyifli keyifli Kadın estetiktir erkeğe nazaran ve motor üzerinde kadın da erkek te seksidir bu bir gerçek neyi tartışıyorsunuz ki
    sen kal aşk ben giderim buralardan

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    yaw birde ben öz hasssss düşüncelerimi yazıym şimdi kadın veya bayan yada hanım efendi artıkın kim kendine nasıl hitap edilmesini istiyorsa şimdi bu topigin açılış amacı bellii maksat ya gırgır ya da milleti birbirine düşürme.. benim fikrim bayanlar arabalarda biraz tedirgin duruyolar ve hafiften tırsıyor gibi olsalarda aralarında iyi kulanıcılarda var ama tek tük...ama motosiklet kullanan bayanlara lafımız olmamalı çünkü kendilerine güvenmeseler bu işe kalkışmazlar hemde cesaret olayını felan da aşmışlar gibi neyse bu da benim düşüncem otomobil ve motosiklet süren hanım ları ayrı tutuyorum ben keşkeee yollarda daha fazla motosiklet süren bayan olsa da yolarda çiçek açsa şenlernse SAYGILARRR
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    valla ben izmirde çok bayan gördüm ve hepside maşallah canavar gibiydi. bu işin cinsiyetler üzerinde mutlaka etkisi var ama motosikleti tercih eden bayanlarla normal bayanları kıyaslamak onlara haksızlık olur sanki. ve üstelik çok hoş duruyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw birde ben öz hasssss düşüncelerimi yazıym şimdi kadın veya bayan yada hanım efendi artıkın kim kendine nasıl hitap edilmesini istiyorsa şimdi bu topigin açılış amacı bellii maksat ya gırgır ya da milleti birbirine düşürme.. benim fikrim bayanlar arabalarda biraz tedirgin duruyolar ve hafiften tırsıyor gibi olsalarda aralarında iyi kulanıcılarda var ama tek tük...ama motosiklet kullanan bayanlara lafımız olmamalı çünkü kendilerine güvenmeseler bu işe kalkışmazlar hemde cesaret olayını felan da aşmışlar gibi neyse bu da benim düşüncem otomobil ve motosiklet süren hanım ları ayrı tutuyorum ben keşkeee yollarda daha fazla motosiklet süren bayan olsa da yolarda çiçek açsa şenlernse SAYGILARRR
    gereken açıklama yapılmış teşekkür ediyoruz.

bu karılar hepmi böyle yhaaa...herkes aynı düşünüyor

bir günde fikrini değiştiren nedir acaba cengiz öğrenebilirmiyim

Motosikleti
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gereken açıklama yapılmış teşekkür ediyoruz.

bişy degil bu benim kendi şahsiiii hür irademin eseriiii

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    bişy degil bu benim kendi şahsiiii hür irademin eseriiii
    kendi şahsı hür asenalığının eseri olmasın kakkooo
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    oyle demeyin kulananda tam kulanıyor ben bu hafta sonu bir bayan gördüm ava yulunda hemide 600rr kulanıyordu cooook insana tascıkarırdı o yuzden egittim ve kim egittigi benim fikrim bu
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15 ytl isoooo olum acaip bişi lan

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı LTF06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15 ytl isoooo olum acaip bişi lan
    dön geri dön,olm burası mayyak ,iki ara gazı verirsin piyasa yaparızzz
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

benim makina 150'lik nan

Motosikleti
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senden bulaşmış olmasın az gelişmiş tek hücreli kankam

Alıntı LTF06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim makina 150'lik nan
    köstüüü kankam meyve veren agacı taşlarlarmış olm keyfine bak cekemeyenler catlasın

Motosikleti
    HONDA CBR 125(REPSOL)
    Motorsiklet Kullanan Bir Bayan Olarak Bu Konuya Sadece şu şekilde Yorum Yapmak Istiyorum Bence Iki Tekerlek üzerinde Kesinlikle Cinsiyet Ayrımı Yapılmadan Bakılmalı çünkü Zaten O Aletle Bütünleşmek Için Tek Bir Düşünce Hükmediyor Insana O Muhtesem Motor Sesi Carpan Rüzgar Ve Tutku..dolayısıyla Bu Hisler Iki Cinsiyette De Aynı Sekilde Ortaya çıkıyorsa Ve Biraz Da Cesaret Işiyse Kanımca Kimse Için Motor Ustunde Egreti Duruyor Denemez..

Motosikleti
    GT650R
    Bela falan değil arkaşlar adam gayet haklı, geçe kadının biri arabayla döner kavşaktan dönecek arka taker kaldırımda geziyor..
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

Motosikleti
    HONDA CBR 125(REPSOL)
    Ha Ama şunu Belirtmeden Geçemeyeceğim Illa Ki Bir Adım önde Olmak Adına "şu Bayanlarda Erkeklerin Yaptığı Bir Işi Yapmasa" Mantıgı Ile Kıskanılıyorsak Bişi Diyemeyeceğim

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)