Benim sevgilim kadar estetik olamaz hiçbir bayan, motor üstünde
Benim sevgilim kadar estetik olamaz hiçbir bayan, motor üstünde
genelde yorumlara bakıyorum,
bu konuya bayanlar cevap vermeyi burda seçmek yerine bizi pistlere davet ediyor gibiler..
keşke daha çok bayan arkadaş motosiklet kullansa da, eğreti otursa hiç sorun diil.
Ne demek istiyorsun?????????? Emanet memanet ne olmuş? tüm dertler bitti bu mu seni rahatsız etti?
Kadınlar Akıllıdır en azından kadın motosiklet kullanırken kaza yapıp öldü hiç denmedi duyulmadı, erkekler iç içe olduda ne oldu?
Lütfen biraz dikkat et konu açarken, Açmak için açma.
kesin iso nun işidir kankaa çök sen ona benceee
şşşşşşşşş benim kankam öle şey yasmas taam mııı
ayrıca emeanet duranlar olduğu gibi erkeklere taş cıkaranlar da var
benim ablam abime de babama da taş cıkarır abim ve babam sürerken gözümü yoldan ayırmam sürekli onları uyarırım ama ablam kullanırken uyurum bile yanee
ayıp ayıp ne istiyosunuz bizden anlamış diilim acıkcası
sen kal aşk ben giderim buralardan
öncelikle bayan sürücülerle ugrasıcanıza "kadın" kelimesini kullanan arkadaslar biraz kitap okuyup medeni olmayı ögrensinler.
kimse kimseden üstün degildir herkes istedi gibi oturmakta yada motosiklet kullanmakta özgürdür belki kendini öyle rahat ve güvende hissediyor belki trafige yeni çıktı.
hele ben şu ehliyetimi bi alayım sonrada motosikletimi siz o zaman görün bakalım bayan motosikletli nasıl olurmuş geçtiğim yerden fırtına estiricem hehehe
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
İyi de neden sinirleniyosunuz ? Siz hiç görmediniz mi ? Ben her sabah işe giderken aynı yerde aynı saat bi kıza rastlıyorum. İnanın üzülüyorum, bence acilen bırakması lazım. Gidona yapışmış bi vaziyette ve neredeyse düşecek gibi oturuyor.. Zaten büyük cc vitesli kullananlar için geçerli değil bu. Hatunlar sinirlenmenize gerek yok..
Ayrıca ben de bi konu açacağım...
Saçı bozulmasın diye kask takmayıp, kırmızı ışık da saçlarını tarayan erkekler...
Eğer KADINSAN, bununla gurur duyuyorsan BAYAN kelimesinin nerelerde kullanılmasını gerektiğini bilirdin. Eleştiri yapmadan önce bi konuyu biliyor musun bilmiyor musun düşün.. Ben de teşekkür edecektim konuyu açan arkadaşa.. KADIN dediği için...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Valla arkadaşlar bende yorumları gülümseyerek okudum yorum yapacak pek bişey olduğunu zannetmiyorum taşlamaları yapan erkek arkadaşlardan çooook bayan motosiklet sürücüleri destekleyen arkadaşların düşüncesi beni daha çok mutlu ettti
tubiş herkesin bakış açısı farklı ben bana belki kadın denmesinden hoşlanmıyorum bayanlar için kullanılan o kadar sert isimler yada kelimeler varki o yüzden bayan denmesini tercih ediyorum buda benim düşüncem hatasız kimse yoktur istisnalar var tabiki ama sende genel konusuyorsun dıslama yapıyorsun dayanışma yapıcana da benle ugrasıyorsun son sözüm zeytin dalı uzatıyorum bu konuyu burda kapatıyorum.
zaten bu topiği acan arkadasın maksadınında gündem yaratmak maksat yesillik ilgi çekmek
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
scooter kullananları gördüm hanım hanımcık duruyorlardı race kullananlar ise daha sexy,
diğer tarz naked enduro vb gibileride biraz daha gizemli gibi ama emanet gibi duranına hiç rastlamadım,onları motosiklet kullanırken görmek keyif verici eğer sen gerçekten bu topic'i merakını gidermek için açtıysan!! bi kaç gün önce bi bayan arkadaşımız ''gazladım '' adı altında bi topic açmıştı bi bakmanı tavsiye ederim eminim merakını çok iyi giderecektir...
Ben senle neden uğraşayim ki. ? Genel de hemcinslerimle uğraşmam merak etme.. Ayrıca biraz düşün. Sana kadın denmesinden hoşlan. Çünkü sen bi kadınsın. Bir erkek nasıl erkeğim diye gurur duyuyorsa kadınlar da böyle olmalı. Böyle olursa eğer değişeceğimize inanıyorum. Hakkımız olan şeyleri bağırarak almaya çalışmayacağız. Şurda bile kendimizi savunmak zorunda kalmazdık.. İnan..
salı akşamı Eskişehir de sinamadan çıktıktan sonra adalardan motosikleti bıraktığım yere doğru eşimle giderken köprüden bi kros geçti.
vaybe arkadaş ne güzel biniyo dedim. tam koruma falan. dikkatli bakmadığım için eşim o bayandı dedi. şaşırdım. döndüm baktım kaskın altından sarı saçları gözüküyordu. helal olsun dedim.
yani başlığı açan arkadaşa katılmıyorum. en azından genelleme yapmaması gerekirdi.
ne zaman telaslı bı bayan surucu gorsem arabayı onu rahatsız edecek sekılde taciz edergıbı suruyorum nebılım bundan buyuk haz alıyorum ama yaptıgım cok yanlıs bısey motosıklet ustundede gercekten emanet duruyolar
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
Söyleyecek bişey bulamıyorum. Yaptığının yanlış olduğunu bilip bunu halen yapmak bir davranış bozukluğudur. Acilen bir psikiyatra gitmenizi öneririm. Emanet konusuna gelince de. Antalya'ya gelinde hangimiz emanet duruyoruz motor üstünde bi görelim.. Arkana baka baka geri dönersin sonra..
kızlar birbirine girdiii
ama olmadı kızlar düzeni bozuyosunuz kavgayı bizimle yani baylarla yapmanız gerekiyorr
birbirinizle degil
bayanlar hepinize saygılar sevgiler
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)