Kadın sürücüler pek mi bir emanet duruyorlar?
Reklamlar
-
Kadınlar bence daha iyi sürüyorlar nedeni ise motor üzerinde daha dikkatli oluyorlar bence.
Erkekler gibi rahat değiller biz onlara göre daha rahatız kaza yapma olasılığımız daha fazla
Ama herkesin bir artısı ve eksisi var mesela erkekler daha dikkatsizdir
Kadınlar ise daha cabuk panik yapabilirler kanımca..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Reklamlar
-
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Kasko fiyatlandırması istatistik işi, bayan az kaza yapıyosa ucuza alır. Kim takar ayrımcılığı onu bunu...
ali777 adlı üyeden alıntı
abi google'da car insurance for women diye bir ara...
Sonucta kasko sirketleri her gruba gore farkli istatistik tutuyor ve ona gore fiyat belirliyor. Motosiklet forumunda yazdigimiz icin soyle soyleyeyim, ozellikle 21 yasinin altindaysaniz Avrupada bir motosiklet kaskosu almayi deneyin bakalim kac para isteyecekler.
Haklısınız, Azgurbuz abi ben ayrımcılık olabileceğinden ve bu konuda çok ciddi yasalar olduğundan böyle düşündüm, demek ki yanlış düşünmüşüm.
Ali, şimdi baktım, evet mantıklı. Ben bu güne kadar duymamıştım böyle bir uygulama o yüzden mantık yürütmeye çalıştım ama yanılmışım. Teşekkürler...
-
Tequ adlı üyeden alıntı
bence gayet sağlam duruyorlar motosiklet üstünde..
Ve birşey dikkatimi çekti tanıdığım bayan motosiklet sürücüleri arbayı da gayet güzel kullanıyorlar..
Acaba her güzel araba kullanan motosiklet,her motosikleti güzel kullanan bayan arabayıd a güzel kullanabilir mi .. doğru orantımıdır bu
sankim ikiside aynı kapıya çıktı
zion1 adlı üyeden alıntı
bu
karılar hepmi böyle yhaaa...herkes aynı düşünüyor
cenkisssss
-
Sitemize üye bayan sayısı bir elin parmakları kadar ama, mesaj yazan delikanlıların hepside korkudan biraz narin konuşmuşlar.
Neden acaba 10 tanesi bütün siteye kafa tutuyor.
Pınar, Tubiş söz sizlerde
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
motoru bilmem ama arabaları emanet gibi kullanıyorlar
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
-
bayan sürücü gördünmü gazı körüklemeyende benim dimi
-
Deneyimsiz bayan sürücü ile erkek sürücünün duruş tarzı arasında bir fark yok bence. Dikkat edin hak vereceksiniz. Ama hanımlar tecrübe kazandıktan sonra bence sürüş tarzları erkeklerden daha etkileyici ve çekici. Gerçekten onları izlemeye doyamıyorum.
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
Evet haklısın bende bu söylediğine katılıyorum.. Hatta bunu dile getirmiştim.. Ama ben öyle değilim.. Bu genel de motoru heves edip bi kaç tur için alanlar ve yeni başlamış olanlar için geçerli..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
GKN adlı üyeden alıntı
sankim ikiside aynı kapıya çıktı
cenkisssss
bana alıntı yapma küsüm sana ben
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
zion1 adlı üyeden alıntı
bu karılar hepmi böyle yhaaa...herkes aynı düşünüyor
cengiz biraz daha kibar olmayi denesen
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
aa öle deme canavarın üstüne kelebek konmuşlar gibi pek bi tatlı oluyorlar
ewt VaScO'nun dedigi gibi
-
abi bu kadınlara hiç bulaşmamak gerek
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
Arkadaşın dedidiğine katılıyorum ama benim gördüğüm ( lütfen scooter kullanıcıları alınmasın ) ufak scooter kullanan bayanların cokluğu ama aynı scooterlerı kullanan erkek arkadaşlarda cok emaneten duruyor tabi rece gibi koltuğun en arkasına oturmuyorsa sanırım ufak yapılı motorlardan ve bayanların cogunlukla bunları secmesinden kaynaklanıyor birde kaskın icininden saclar cıkınca dogal olarak tedirgin olmak gerekir.
Tabi birde bunu copk nadir goruyorum ve genelde erkek arkadaslarda oluyor kendine uygun olmayan cok buyuk motosiklet seciminde bunu hisediyorum.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Bayanların araba kullanması konusundaki düşüncelerim sabit,becermeiyolar bu işi,ama motor konusuna gelince bi durun hele,yiğidi öldür hakkını yeme iyi kullanıyolar Allah var
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
ali777 adlı üyeden alıntı
Emaneten duruyor dediklerinin kaza yapma ihtimali "erkek" gibi kullananlardan cok cok daha az. bati ulkelerinde ozellikle bayan suruculere o yuzden erkeklerden daha ucuz kasko verilir.
Belki de "erkek" gibi kullanmak cozum degil de, "insan" gibi kullanmak lazim.
katılıyorum ''insan'' gibi kullanmak önemli ben motorumla giderken önümden giden bayandan ziyade arkamdan gelen bayan sürücüyü tercih ederim. çünki önden gideni iyi kolluyorlar, yalnız aynalarla araları pek iyi değil.
zion1 adlı üyeden alıntı
bu karılar hepmi böyle yhaaa...herkes aynı düşünüyor
Sende çok kibar bir dil kullanmışsın ''karılar'' nerede yaşıyorsun?
-
-
gureli adlı üyeden alıntı
Sende çok kibar bir dil kullanmışsın ''karılar'' nerede yaşıyorsun?
Abicim çocuğun haberi olmadan onu şifresiyle başka biri yazdı,gördüğünde değiştirecektir mutlaka,öyle bi arkadaş değil kendisi SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Nasıl dururlarsa dursunlar motosiklete çok yakışıyorlar.Ne zaman bir bayan motorcu görsem hayranlıkla seyrediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)