Kasten bana çarpmaya çalıştı!!
Reklamlar
-
Birkaç gün önce yaşadığım ve çok canımı sıkan bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Pazartesi günü, Adana da hava sıcaklığının ilk defa arttığı gündü.Çukurova üniversitesinden dönerken her zamanki gibi oldukça uzun,dar, gidiş geliş toplam 2 şerit,düz, yanları kapalı setin üzerinden geçiyordum.Setin bitiminde yolun 2 tarafında baraja ait cihazları çevreleyen kalın bariyerler var.Burası yolun en dar yeri.İşte tam burdan geçerken, önümdeki tipo ani bir hareketle önündeki aracı sollayacakmış gibi yapıp sola çıktı.Çok şaşırdım çünkü karşıdan gelen devasa belediye otobüsünü görmemiş olamazdı.Ben sağa doğru geçtimki otobüs tipoya çarpınca tipo fırlayacağı için kaçma şansım olsun.Neyse tipo zar zor kurtardı.Neden böyle bir saçmalık yaptığını sonradan anladım.Çünkü yan taraftaki cepten bordo renkli bir murat 131-serçe 124 ne zıkkımsa bir araba peydahlanmış,burnunu dışarı çıkarmıştı.Tüm bu kaos bu şerefsizin yüzünden olmuş.Tipodaki adam bu iyice ileri fırlar diye sola kaçmış.Benim ön teker tam bordo aracın arka tekerle aynı hizaya gelmişti ki adam camdan parmağını -öğretmenim öğretmenim- dercesine çıkardı.Bende arkadan gelene dur demek istediğini düşündüm çünkü benm durmam zaten imkansızdı ki aniden üstüme kırdı.Bende zaten parmağım kornanın üstünde olduğu için hemen kornaya bastım ve şeridin boş olan kısmından aracı geçtim.Herhalde beni görmedi diye düşündüm.Camdan kafasını çıkarıp bana küfretti.Hay gerzek deyip yoluma devam ediyordum.Dikiz aynamdan adamın büyük bir hararetle direksiyona sarılmış üstüme geldiğini gördüm.Sonuna kadar gaza abanmıştı.Önümde araç vardı ve karşıdanda otobüs geliyordu.Kaçacak bir yer kesinlikle yoktu.Adam oldukça hızlı bir şekilde bana yaklaşıyordu bende öndeki aracın tamponuna depecek kadar öne gittim.Hiç olmadı deponun üstünden öndeki aracın üstüne atlarım gibi mission impossible fikirlerde aklıma gelmedi değil o anda.Tam dikiz aynamda adamın kirpiklerini sayacak kadar yaklaştığı sırada arabadaki bayanlar(sermayelerde olabilir.Adanada bu araçları bu şahıslar çok sever.(meksika para birimi varya)) adamı engelleyerek büyük ihtimalle hayatımı kurtardılar.Onlar adamı sakinleştirirken bende önümdeki aracın göbeğin etrafından geçmesinden faydalanarak aradan fırladım ve cbr 125 in hiç ulaşmadığı hızlara ulaşarak ışıklara varıyordumki önümdeki araçlar yavaşlayarak durdular.Bende aralarına sığındım böylece eleman gaza gelip tekrar gelirse bana çarpamayacaktı.Yeşil henüz yanmadan diğer aracın ışıklardan önceki kavşaktan menderes tarafına döndüğünü gördüm.Adamda beni gördü.Yine pencereden dışarı çıkıp sövdü.Bacım olmamasına rağmen oldukça sinirlenerek bende ona el kol hareketi yapıp sövdüm.Adam hem suçlu hem güçlü olmaya çalışıyordu.Haklı bile olsa bunlara hakkı yoktur o ayrı.Neyse ben el kol yapınca bu el frenine asıldı.Hemen gözlerimi trafik ışıklarına çevirdim, gaza yüklendim , adam kapıyı açtı, sarı yandı,ben 9000d/d ile yanlayarak kalktım ve uzadım.Ysf ysf
(Not: Plakasını alamadım)
Şimdi olayı şakayla karışık anlatıyorum ama eğer bir şekilde adamla yüz yüze gelseydik ve fiziki şiddet uygulamaya kalkışsaydı elimden gelirse adamı öldürürdüm.Mesela adam yere düştü bende kocaman bir kaldırım taşını gördüm.Onu alıp kafasına vururum.Tekrar vururum.Tekrar vururum.Taki kafasından geriye birşey kalmayana kadar.Benim canımla kendi zevkine göre oynamaya çalışanın bende imkanını bulduğum anda canını alırım.Kesinlikle tahammül edemiyeceğim tek şeydir
Benzer bir durumda siz olsaydınız ne yapardınız?Şansınız yaver giderse yapılabilecek en doğru şey sanırım benim yaptığım yere kadar yaptığımla aynıdır.Yani düşününce benim şu an üzerime toprak atılıyor olabilirdi.
Ne yapardınız?
Reklamlar
-
-
ben o meksika para birimi kılıklı herifi iner linç ederdim bu tür olaylar benim başıma çok geliyo adam 8 de 8 suçlu inip beni levye ile dövmeye yelteniyo şelepsis bazen 3-4 kişi oluyolar tabi senle aynı dertten muzdaribim ysf ysf olduğum oldu..
-
3. sayfa haberini görür gibi oluyorum
Abicim bu sen plakayı alıp direk polise bildir , hatta canıma kastetti falan de.
Polis onu döver sen kafanı yorma . Denenmiştir sende döversin lakin ya adamda silah , sopa , demir falan varsa ?
Ucuz yırtmışsın geçmiş olsun . Polis kardeşler çok sever boyle meksika para birimlerini .hemde hemen harcarlar.
-
Geçmiş olsun, istanbul trafiğinde de envayi çeşit böyle olaylar oluyor yalnız değilsin de benim anlamadığım mevzu şu kaldırım taşı olayı, canınız gazetenin 3.sayfasına adanalı terminator diye çıkmak istiyor galiba. Çok zorda kalmadıkça hatta hayati tehlike olmadığı sürece ne kadar sinirlensenizde sonucunda kılınıza bile zarar gelmemişken kaldırım taşı olayı yapmaya gerek yok.Zaten yapmamış olmanda sevindirici birşey
Geçen feribotta amcanın teki ile muhabbete daldık adam dedi bu oyunun kuralı ya en önde hızlı olacan ya da yavaş yavaş strese girmeden en arkada olacan.Bence doğru söyledi.Ben yavaş ve en arkada olmayı tercih ederim çok sürat beni bozar.Küfürleri duymamaya da alışırsın bence böyle bir durumda ki benzerleri çok başıma geldi 4.lüleri yak sağa yanaş hafif yavaşla yol ver sen onun arkasından git ha adam durdu niyeti bozukdu illa ki kavga istiyor arabadan indiyse zaten hiç durma o zaman.(aslında yazardımda birşeyler Natural born killer film senaryosu olurdu.)
Siz boş verin şuanda yaşıyorsanız bir dahakine daha temkinli olun.Geçen sene ben tem.de giderken 140km. gibi bir süratte sol şeritte kamyonet sol şeritte aheste aheste gidiyordu selektör attım uzakta adam çekilmedi bende inat ettim soldan gidecem diye üst üste selektör en sonunda adam hafif sağa kaydı bende tam geçmek için hızlanacaktım ki herif açtı camı ufak pet şişe ile su attı üzerime...plakayı alabildim polisi aradım umarım cezasını kesmişlerdir ama banada birşey olabilirdi tabii ki yinede temde motosiklet terörü estirmezdim yani adamı sağa çekip kafası kapıya sıkıştırma,ezme,biçme vs... gibi.
Ben fazla sakin bir insanım galiba ya:D
-
çok geçmiş olsun arkadaşım...
kafada kask, elde kolda koruma neyine güveniyorsa Allah böle bişiyle karşılaştırmaz insallah kafa göz demem heralde 3kuruşluk adamlar için katil olunur bu memlekette... hem suçlu hem güçlü hemde arabadan inecek.. Canıma kastedenin canınımı düşünürüm... Allaaaaaahhhh!!!!!
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
-
geçmiş olsun.yanında iyi bir sopa taşı bence
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
kardeş büyük geçmiş olsun=)) alsaydın plakasını bombalardık arabasını aaa=))
-
zion1 adlı üyeden alıntı
dostum keşkede plakasını alsaydında ben onun ailesiyle bir tanışsaydım iso bilir bizim çorumagızlarını az cok neyse ucuz atlatmışsın türkiye trafiginde kural diye bişey kalmamış kimin kime gücü yeterse keşkede alabilseydin plakayı geçmiş olsun dostum uyma bunlara.. dün akşam da beni bir motosiklet sıkıştırdı şu kanuni nin 200 cc lil race lerinden iki kişi birde kask felan yok tam sag yanımdan arkama yaklaştı tamam dedim bir an carptı diye dişimdüm ama son anda kurtardım ve önümden diger araçlara kılpayı makaslar atarak devam ettiler tam ben de topukluyordum arkasından ama arkamda oturana dua etsinler şerefsizler işte bir de böyle leri var dostum ve bizi millete kötü şekilde reklam ediyorlar mmmm....mmmmmm ggg.... ipmmeleriii dinden imandan cıktım yaw isoda akıllı adam uymayalım kanka demese cinayet cıkacaktı yaw tövvbeee yarabiiii
lan diyorum keşke üzerine mi kırsaydım hafiften ön tekerine benim arka teker dokunsa yeterdi arkama bile bakmazdım yaaa neyyyse.......
Ya cengizim sorma napacaz bilmiyorum.Dikkat ettiysen havaların ısınmasıyla beraber millet çıldırdı.Bu Adana çok garip memleket
06bluedragger adlı üyeden alıntı
ben o meksika para birimi kılıklı herifi iner linç ederdim bu tür olaylar benim başıma çok geliyo adam 8 de 8 suçlu inip beni levye ile dövmeye yelteniyo şelepsis bazen 3-4 kişi oluyolar tabi senle aynı dertten muzdaribim ysf ysf olduğum oldu..
Linç et linç et ama adam silahlı olabilir ki büyük ihtimal öledir.Burası Adana arkadaşların da dediği gibi gasteye çıkmak çok kolay 3. sayfadan.
starblazer adlı üyeden alıntı
3. sayfa haberini görür gibi oluyorum
Abicim bu sen plakayı alıp direk polise bildir , hatta canıma kastetti falan de.
Polis onu döver sen kafanı yorma . Denenmiştir sende döversin lakin ya adamda silah , sopa , demir falan varsa ?
Ucuz yırtmışsın geçmiş olsun . Polis kardeşler çok sever boyle meksika para birimlerini .hemde hemen harcarlar.
Maalesef ben çok zor durumda kalmadıkça polise durumu intikal ettirmek istemem.Polis demek sorunu katlamak demek maalesef.Çok iyi ve anlayışlıda olalbirler tam tersi senn sıfata da patlayabilir olay.Polis olayına gireceksin ya tanıdık olacak ya şans
superzzt adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, istanbul trafiğinde de envayi çeşit böyle olaylar oluyor yalnız değilsin de benim anlamadığım mevzu şu kaldırım taşı olayı, canınız gazetenin 3.sayfasına adanalı terminator diye çıkmak istiyor galiba. Çok zorda kalmadıkça hatta hayati tehlike olmadığı sürece ne kadar sinirlensenizde sonucunda kılınıza bile zarar gelmemişken kaldırım taşı olayı yapmaya gerek yok.Zaten yapmamış olmanda sevindirici birşey
Geçen feribotta amcanın teki ile muhabbete daldık adam dedi bu oyunun kuralı ya en önde hızlı olacan ya da yavaş yavaş strese girmeden en arkada olacan.Bence doğru söyledi.Ben yavaş ve en arkada olmayı tercih ederim çok sürat beni bozar.Küfürleri duymamaya da alışırsın bence böyle bir durumda ki benzerleri çok başıma geldi 4.lüleri yak sağa yanaş hafif yavaşla yol ver sen onun arkasından git ha adam durdu niyeti bozukdu illa ki kavga istiyor arabadan indiyse zaten hiç durma o zaman.(aslında yazardımda birşeyler Natural born killer film senaryosu olurdu.)
Siz boş verin şuanda yaşıyorsanız bir dahakine daha temkinli olun.Geçen sene ben tem.de giderken 140km. gibi bir süratte sol şeritte kamyonet sol şeritte aheste aheste gidiyordu selektör attım uzakta adam çekilmedi bende inat ettim soldan gidecem diye üst üste selektör en sonunda adam hafif sağa kaydı bende tam geçmek için hızlanacaktım ki herif açtı camı ufak pet şişe ile su attı üzerime...plakayı alabildim polisi aradım umarım cezasını kesmişlerdir ama banada birşey olabilirdi tabii ki yinede temde motosiklet terörü estirmezdim yani adamı sağa çekip kafası kapıya sıkıştırma,ezme,biçme vs... gibi.
Ben fazla sakin bir insanım galiba ya:D
Evet bazen 3. sayfaya çıkmak istiyorum.Adana beni böyle yaptı.Kurban olarak çıkmaktansa zanlı olarak çıkmak daha iyi.Şaka bir yana motosiklet terörü estirmek için ya da cani olduğumdan değil, arbede esnasında karşındaki silahlıysa,seni yaralamışsa ve üstüne geliyorsa hala birşeyler yapman gerekir ya da bu tip durumlarda kendini kaybedebilrsin.Çok tehlikeli durumlar yani uzaklaşmak lasım olay yerinden.Ne demiş adanalı bir şair:lose yourself
-
Öncelikle geçmiş olsun. Bence oradan uzaklaşmakla en iyisini yapmışsın. Maalesef olay dövmek falan değil artık mertlik falan kalmadı. Ya adam silah çekseydi ne yapacaktın. Keşke plakayı alabilseydin ve polise bildirseydin. Tekrar geçmiş olsun diyorum.
-
Sağa çekerdim o büyük bir ihtimalle çıldırmış şekilde araçtan inerdi.Güleryüzle sükunete davet ederdim.İhtimal hayvan olduğu için anlamazdı ama benden sert bir tepkide beklemezdi.Distansıma (vuruş mesafem) girince çenesine (çene ucuna) sağ kroşemi çakardım.Eğer k1 dövüşçüsü yada hayvani bir yaratık değilse yatardı.Çünkü küfür etmişti ettiği anda bunu haketmişti...
-
Alp çok geçmiş olsun abi..Her şehirde olmaması gerek insanlar mevcut biliyosunki.. Ama sana tavsiyem olurda birgün yapmak zorunda kalırsan kaldırım taşını kaldır vur ama 2 kere daha tekrarlama Cezası birden çok ağırlaşıyor.1 kere yap nefs-i müdafa dersin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Geçen sonbaharda benimde Bağdat Caddesi'nde benzer bir durumum oldu. Trafik sıkışık ben en solda aralara girmeden trafiğin akışıyla ahenkli ince ince gidiyorum. Orta şeritte yani benim sağımda bir tipo üzerime doğru kırıyor. Korna çaldım (hani görmemiştir ben buradayım demek için) yüzüme baktı. Tekrar önüne dönüp kaldığı yerden üzerime sürmeye devam etti. Bu kez uzun korna çaldım. Abi hem üzerime kırıp hemde el hareketleri ile desteklediği bir şekilde ağzını bozdu. Bu durumda yapacak tek şey kalmıştı bozulmuş ağzını düzeltmek. İndirip düzelttim. Epey bir süre kimse müdahale etmediği için işlemi hakkını vererek sürdürdüm. Ta ki yakında bulunan banka güvenlik görevlileri müdahale edip elimden alana kadar. Bunun arkadaşa eğitim anlamında (motor üzerindekilerde etten kemikten insan ve tepkileri çok sert olabilir) epey bir şeyler kattığını düşünüyorum. En azından zorakide olsa saygıyı öğrettiğimi düşünüyorum. Öğrenmediysede altın semere gerek yok.
-
ozrace adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.yanında iyi bir sopa taşı bence
sopa değilde, yolcu selesinin altındaki bölüme susturuculu bir silah koyacan.Egsozuda kuyruk altına aldıracan.Dikiz aynasından hedef alıp alnının çatına mermiyi verecendüşündüm taşındım buna karar verdim
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
kardeş büyük geçmiş olsun=)) alsaydın plakasını bombalardık arabasını aaa
=))
Kardeş bombaya gerek yok adamın arabasına tükürsen dağılacak zaten.Kendine bişiler yapmak lasım
ozgr adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun. Bence oradan uzaklaşmakla en iyisini yapmışsın. Maalesef olay dövmek falan değil artık mertlik falan kalmadı. Ya adam silah çekseydi ne yapacaktın. Keşke plakayı alabilseydin ve polise bildirseydin. Tekrar geçmiş olsun diyorum.
Zaten durmama sebebim adamın tekin olmamasıydı.Adam gibi bi adam olsa öyle yapmaz zaten.Kesin kafası falan iyiydi.Suratındaki kini görmeniz lazımdı
tatarx adlı üyeden alıntı
Sağa çekerdim o büyük bir ihtimalle çıldırmış şekilde araçtan inerdi.Güleryüzle sükunete davet ederdim.İhtimal hayvan olduğu için anlamazdı ama benden sert bir tepkide beklemezdi.Distansıma (vuruş mesafem) girince çenesine (çene ucuna) sağ kroşemi çakardım.Eğer k1 dövüşçüsü yada hayvani bir yaratık değilse yatardı.Çünkü küfür etmişti ettiği anda bunu haketmişti...
Tatarx adam senin menzile girerde.Girmeden silah çekerse ne yapacan merminin menzili kaç metre?Yoksa sağ kroşem yetmedi kaldırım taşı var da,mermi olayı bozuyo
Tequ adlı üyeden alıntı
Alp çok geçmiş olsun abi..Her şehirde olmaması gerek insanlar mevcut biliyosunki.. Ama sana tavsiyem olurda birgün yapmak zorunda kalırsan kaldırım taşını kaldır vur ama 2 kere daha tekrarlama
Cezası birden çok ağırlaşıyor.1 kere yap nefs-i müdafa dersin
Ok Mali aklımda tutarm.Olmadı 1 kere vururum.2. cide elimden düştü yaparım.Sonrada almaya çalışırken bi daha düştü heyecandan olur
Babama bi danışayım daha önce anlatmıştı nefs i müdafa hukukunu ayrıntıları öğreneyim.Bide kaldırım taşını motorda koyacak bi yer buldum mu tamamdır.Başka bişi olmaz ama kaldırım taşı olcak
-
Çok geçmiş olsun. Ben de olsam aynı şeyi yapardım sanırım. Bu manyaklarla uğraşıp canını sıkmaya değmez. Ama yakalasaydı o zaman durum farklı olurdu. Kaskımla ağzını burnunu dağıtırdım kesin.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Havlayan köpek ısırmaz ... küfür etsin ,sövsün gelmişime geçmişime ne fark eder karşımdaki aciz bir yaratık yüzünden niye sinir boziyim,onun laflarıyla ne göklere çıkarım ne de yerin dibine inerim,salla gitsin derim.Aman Adanalı, canım Adanalı bende iş için gitmiştim orda bir tanıdığa şaka olsun diye çakal dedim valla dediğime diyeceğime pişman oldum,eleman köpürdü yatıştırana kadar ... ne siz sorun ne ben söyliyim.
-
Bawebaran adlı üyeden alıntı
Geçen sonbaharda benimde Bağdat Caddesi'nde benzer bir durumum oldu. Trafik sıkışık ben en solda aralara girmeden trafiğin akışıyla ahenkli ince ince gidiyorum. Orta şeritte yani benim sağımda bir tipo üzerime doğru kırıyor. Korna çaldım (hani görmemiştir ben buradayım demek için) yüzüme baktı. Tekrar önüne dönüp kaldığı yerden üzerime sürmeye devam etti. Bu kez uzun korna çaldım. Abi hem üzerime kırıp hemde el hareketleri ile desteklediği bir şekilde ağzını bozdu. Bu durumda yapacak tek şey kalmıştı bozulmuş ağzını düzeltmek. İndirip düzelttim. Epey bir süre kimse müdahale etmediği için işlemi hakkını vererek sürdürdüm. Ta ki yakında bulunan banka güvenlik görevlileri müdahale edip elimden alana kadar. Bunun arkadaşa eğitim anlamında (motor üzerindekilerde etten kemikten insan ve tepkileri çok sert olabilir) epey bir şeyler kattığını düşünüyorum. En azından zorakide olsa saygıyı öğrettiğimi düşünüyorum. Öğrenmediysede altın semere gerek yok.
İyi yapmışsın helal olsun.Olsun da adam ya silahlı olsaydı.Korumalarımız mermiden bıçaktanda korumaz ya.Ya da adam çok çürük çıkıp mefta olabilirdi.Şimdi salak bir adamın salak sözleri yüzünden burda olmayabilirdin.Kimse kaka yoluna gitmesin.
-
Kaçarak en iyisini yapmışsın. Adamdan hırsını almak pahasına kendi aileni üzme riskine girmemiş olman en mantıklısı ve akıllıcası. Zaten asıl ADAM dediğin kendine hakim olabilendir.. Keşke ben de kontrol edebilsem öfkemi
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Alp çok geçmiş olsun abi..Her şehirde olmaması gerek insanlar mevcut biliyosunki.. Ama sana tavsiyem olurda birgün yapmak zorunda kalırsan kaldırım taşını kaldır vur ama 2 kere daha tekrarlama
Cezası birden çok ağırlaşıyor.1 kere yap nefs-i müdafa dersin
bu ne nan cocuga direk adamı öldür ama fazla hırpalama mı diyosun
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
superzzt adlı üyeden alıntı
Havlayan köpek ısırmaz ... küfür etsin ,sövsün gelmişime geçmişime ne fark eder karşımdaki aciz bir yaratık yüzünden niye sinir boziyim,onun laflarıyla ne göklere çıkarım ne de yerin dibine inerim,salla gitsin derim.Aman Adanalı, canım Adanalı bende iş için gitmiştim orda bir tanıdığa şaka olsun diye çakal dedim valla dediğime diyeceğime pişman oldum,eleman köpürdü yatıştırana kadar ... ne siz sorun ne ben söyliyim.
Ahhaha.Sende tam sakatına denk gelmişsin.Ben her ne kadar Adanaya üniversite için gelmiş olsam ve Datça da büyümüş olsam da ailem, 7 sülalem Adanalı.O yüzden kanda var yani
zion1 adlı üyeden alıntı
bu ne nan cocuga direk adamı öldür ama fazla hırpalama mı diyosun
Cesedi parçalamaya gerek yok demeye getirmiş ama asıl zevkli kısmı orası
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler