Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Kasten bana çarpmaya çalıştı!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    çok geçmiş olsun, bu Allah tarafından çok büyük bir sabır imtihanı olsa gerek..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Geçmiş olsun alp böyle hanzo insanlar trafıkde cok
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    Plakasını alıp polise şikayetçi olsaydın, en iyisi bu olurdu, sonuçta öfke ile kalkan zararla oturur...
    "Motosiklet Özgürlüktür."

alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    küfür makinası olmak lazım, bunlara küfür yetişmez
    BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA

kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Polise şikayet etsen ayrı dert kendin cevabını vermeye kalksan ayrı dert. Bu hanzolardan o kadar çoğaldı ki döv döv bitmez. Hem bu öküzler boş gezmez amaçları zaten trafikte kavga çıkarıp, birilerine kinlerini kusup egolarını tatmin etmek. Bu yüzden fazla bulaşmayacaksın. Unutma kanun onlardan yana, bu herifler seni yaralasa bile doğru dürüst hukuki bir cezası yok...en fazla komik bir para cezası alırlar onu da öder giderler. Olan sana olur yani hem bu kadar rahat kurtulması sinirlerini bozar hem de herifin sana mahkemede pişmiş kelle gibi sırıtıp bakması uzun süre hafızandan çıkmaz. Nerde bir hanzo gördün uzayıp gitmek en iyisi...Devlet devlet olamadığı sürece suçlular saltanatının keyfini sürecektir.

heredot1923 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns200
    öncelikle geçmiş olsun bu konu motosiklet camiasının kanayan yarası bence artık sesimizi çıkartmak lazım büyük şehirlerdeki arkadaşlar toplanabilirler eylem yapabilirler ben şu an mersindeyim burda da bir eylem ayarlayabiliriz ben seve seve katılırım
    maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Böylelerinden mümkün olduğunca uzak durmalısın . Bırak o küfretsin .Küfredince noluyo sanki .Plakasını alamaman kötü olmuş .

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    Geçmiş olsun dostum, üzüldüm.

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Tam korumalı diyebileceğimiz, bot, kask, eldiven, dizlik, bellik, dirseklik, eldiven takan bir motosiklet sürücüsünün şiddete mağruz kalsa da en az zarar göreceğine inanıyorum, kullandığımız korumalar tam bir savunma ve saldırı aracına dönüşebilir.
    Bot ile kaval kemiğine bir tekme, eldiven ile çene altına bir yumruk karşı taraftakine gerçekten zarar verebilir.

Peki buna gerek var mı? Sakin kullanmak özellikle motosiklet olsun otomobille olsun trafikte sakin olmak her zaman bizim yararımızadır. Gerek güvenliğimiz açısından, gerek psikolojimiz açısından stressiz sakin bir trafik seyri en sağlıklı olanı.

Tabiki insanın bir sınır noktası var, kasti yapılanlara da nereye kadar kayıtsız kalınır, görmezden gelinir o da tartışılır. Dilerim kimse böyle bir sınavdan geçmez.
    Free Motorcycle Team

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun.yanında iyi bir sopa taşı bence
    ben benim motorda koltuk altında hayvan gıbı kalın zıncır saklıyorum her ıhtımale karşı =))

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    geçmiş olsun tekrar.. ama bence en doğrusu bu adamın plakasını alman olcaktı. sonra karakolda konuşurdunuz, nasıl sövülür öğretirdin vatandaşa..

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Öncelikle geçmiş olsun. Trafiği yoğun olan sehirlerde sıkıntılı durumlar kaçınılmaz oluyor. Bazen karşıdakinin, bazen de bizim hatalarımızdan dolayı tehlikeli durumlar oluşabiliyor. Ama bu gibi durumlarda marifet heyecana yada öfkeye kapılmadan soğukkanlı olabilmektir. Eğer olamıyorsak bir sonrakinde soğukkanlı ve sakin olmaya çalışmalıyız. Aksi takdirde evin yolunu bulmak zor olabilir. Karakolda biten marecalar yaşamış biri olarak böyle düşünüyorum. İyi sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı chocolateman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam korumalı diyebileceğimiz, bot, kask, eldiven, dizlik, bellik, dirseklik, eldiven takan bir motosiklet sürücüsünün şiddete mağruz kalsa da en az zarar göreceğine inanıyorum, kullandığımız korumalar tam bir savunma ve saldırı aracına dönüşebilir.
    Bot ile kaval kemiğine bir tekme, eldiven ile çene altına bir yumruk karşı taraftakine gerçekten zarar verebilir.

Peki buna gerek var mı? Sakin kullanmak özellikle motosiklet olsun otomobille olsun trafikte sakin olmak her zaman bizim yararımızadır. Gerek güvenliğimiz açısından, gerek psikolojimiz açısından stressiz sakin bir trafik seyri en sağlıklı olanı.

Tabiki insanın bir sınır noktası var, kasti yapılanlara da nereye kadar kayıtsız kalınır, görmezden gelinir o da tartışılır. Dilerim kimse böyle bir sınavdan geçmez.
    Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben benim motorda koltuk altında hayvan gıbı kalın zıncır saklıyorum her ıhtımale karşı =))
    dikkat edin de sizi 9 milimlik bir sigsauer'le tanıştırmasınlar.zincirinize sopanıza bu kadar güvenmeyin derim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    adana nasıl bi yer bilmem ama pek kendine güvenmiyolar galiba baksana silah filen taşıyolarmış antalyada olsa kaskımı kafasında parçalardım yetmedi dişlerinin arasına tas sıkıştırıp suratını tekmelerim..(denenmiştir)

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dikkat edin de sizi 9 milimlik bir sigsauer'le tanıştırmasınlar.zincirinize sopanıza bu kadar güvenmeyin derim.
    Şiddeti tavsiye eden bir yazı yazmadım ki Eftelya.
    Sadece bazen insanın gözü karardığında kötü olduğunu anlatmaya çalıştım. Yoksa şiddet kim ben kim. Trafikte sakin olmak gerek dedim. Kocaman dil çıkartıyorum sana böööö!
    Free Motorcycle Team

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yoo, bende şakayla karışık yazdım zaten, amacım mesaj vermekti. senin yazında yazan ve yapılmamasını öğütlediğin bölümü de araç olarak kullandım.sanada bööö

Motosikleti
    GT650R
    Öncelikle olaya şöyle başlayayım sayın hobidaşlarım...
    1- Kaçanın anası ağlamaz,
    2- Eğer araçta kişi tek değil, yanında bayanlar, bu ailesi de olabilir, katı gaza asılın.. Çünküne kimse ailesinin yanında ezik konuma düşmek istemez..
    3- Eğer adamdan kaçamamış sizi korkutmuşsa, plakasını alın, polise vermenize gerek yok, ben verdim bi pok olmadı, tecrübe ile sabit..
    (Bu olay ben araçta iken oluyor, herifin biri olmayacak yere burnunu sokmaya çalışıyor kornaya asılıyor, ulan bütün cinlerim tepeme çıktı, bir el hareketi sonra bir gazzz, yuh kırmızı yandı herif önüme geçti, sopa deynek ne varsa arabadan yarım indi, bağırdı bağırdı, bizim araç ses almıyor, iki kişiyiz inek mi dedim yok, polise gidek, sonuç 0)
    4- Adam sizi inanılmaz derecede sinirlendirmiş ise, sizde onu inanılmaz derecede sinirlendireceksiniz (adımın evini bulup arabasını kundaklayasım geliyor) bunu yazdığım için utanıyorum,
    Özet olarak Bir motorcu sakin olmalı ve olay yerinden sukunetle uzaklaşmalı bırakın sizin korkup gittiğinizi sansın, oysa siz bir insan gibi hayvanlarla kapışılmayacağınız için uzaklaştınız..
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla istanbul gibi yerde o biraz zor =)) beni öldüren kurşun olursa bende onu öldürrüm bıraksında bari motor üstünde ölüyim alla alla töbe töbe Allah Korusun =))

Motosikleti
    roadstar 250 (cok guzel ya)
    arkadas ben olsam canları cok yanardı zaten temiz yuzlu bişiy oldugum pis bi muhidde yasadıgım için bu tiplerle sokaklarda falan karsılasıyorum (kelebekmi cekmediler hatta birinden nuncakhu cıktı valla bak :D ) nazik kibar bir sekilde kolunu bacagını katlayıp dogru konteynıra polis bile karişmıyo adam ne yapiyosun demiyo stress yapma bırak izlerini hayat boyu tasısınlar ama biraz sanda calışman lazım ben biraz suyunu cıkardım o ayrı.
    [COLOR="Red"][B]
    Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
    Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]

buyuk gecıs olsun sen yınede cok dıkkat et yolda cok maganda var ozellıkle e5 te

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler