bu ülkede ney kazık değilki motosiklet giysileri olsun .
bu ülkede ney kazık değilki motosiklet giysileri olsun .
valla ben motosiklet firmasında mı çalışıyorsun diye soracaktım ama yanlış anlarsın diye vazgeçmiştim sormaktan
türkiyede ithal olan ne fahiş değilki
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Asfalt Meleği;
bu gün yolumun üstündeki bir mağazaya uğradım.
Kenan'ın kaskı;
Etikette de görüldüğü üzere 499 euro
Hemen al götür beni buradan diye bağırıyor ama maalesef alsam da kullanamayacağım için bakıp içimi çektim.
Shoei benim kafama göre kask üretmiyor ne yazık ki.
Raid 2
419 euro
Deri ceketler daha önce de yazdığım gibi 350 eurodan başlıyor.
Türkiye'de ki fiyatlarla kıyaslamasını siz yaparsınız artık.
Yalnız Kenan'ın kaskı merak ettim.
Türkiye'de kaç YTL??
Bu arada arka planda asılı gördüğünüz tulumlar 650 euro civarında.
Berik marka olanlar biraz daha ucuz...
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
964 ytl..
bu da yaklaşık 770 dolar yada 490 euro civarı.. neredeyse kafa kafaya
bu arada yine bi şantiyteye gideceğim. bir hafta kadar sürebilir. kendinize iyi bakın arkadaşlar.
devir deişti artık 3 yıldır ithalat işi ile ugrasıyorum şahsen hediye bil yollasalar genede takıln takılmakta bunu şöyle yorumlayın tr de saaattıkları ürünün vergisi devlete gıdıyor yrutdışından getrtsek tabiki karlı ama dier yazıda belirtgigim gibi dikkatlı olunması lazm fiyat ve boyut konusunda
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
bunlar özel tüketime giriyormu
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Nerde gördüm hatırlamıyorum ama Kenan ın kaskında indirim var.300küsür euro lu fiyatlara satılıyordu.Ne kadarlık bir indirim hatırlamıyorum gerçekten.Aklımda sanki 363 gibi kalmış.Şu an baktığım internet sitesinde fiyatı 964.06 YTL.
MCA motorun sitesindede 398euro.Aha işte Türkiye daha ucuz!!
Bende bir combi almayı çok istiyorum.Hatta tek parça tulumda olur.Ama fiyatlara baktığımda çok pahalı ve almam imkansız.Bulsam kullanılmış alacam ama yok bulamıyorum.
Hein gericke den bahsedilmiş yukarıda.Bende celtic montu var.Montu ilk nette 99 euro ya gördüm.nette görünce Adanada bu montu gördüğüm dükkana gittim dedimki bunu alıcam.Ok dedi 200 euro ya yakın bir fiyattı( daha fazla da olablir 200küsür tam emin değilim.)Ama dedim ben nette bunu bu fiyata gördüm nası oluyor falan.Sonra tabi benim alışverişim yaptığım abi sağolsun babacan bir kişilik olduğundan adamlara telefon açıp bu ne biçim iş kardeşim bana bu etiketi fiyatını veriyorsunuz adam gelip bana şu fiyat diyor netten baktık söylediği fiyat doğru falan dedi.Sonra karşıdaki elemanda ya abi işte üstüne kargosu var de bilmemne var de 40euro ekle gibisinden bişey demiş olmalıki alışveriş yaptığım kişi öyle şey olmaz ben şimdi bu montu 99euroya verecem 40euro falan bişeyde eklemiyorum.Ödediğim farkı bana geri ödeyeceksiniz dedi ve telefonu kapattı.Monttan bir tane kalmıştı.Neyse ben montu aldım.Bir ay kadar sonra benim montun dergilerde 110euroya satıldığını gördüm.Sonra 90 oldu.Şimdide 75 e satıyorlar.Anlamak güç.
Bu arada merak eden varsa montumdan memnunum çok kaliteli bence sadece bana bol geliyor ve özellikle içliğini çıkardığımda balon gibi şişiyor.Ben birazda metal dizlikli , hörgüçlü bişey istediğim için tulum istiyorum
Tam topiğin üstüne şaka gibi birşey farkettim:Kasklara zam gelmiş.Lazerin 240 lira civarına sattığı kasklar 290 olmuş.Son birkaç günde develüasyonmudur ne zıkkımdır ondan mı oldu nedir?
Bu arada 799dan 490 a düşen şöyle bir roleff combi var.Yorum yaparsanız sevinirim.Ah bide euro değilde TL olacaktı ki
tekrar merhaba;
babacan satıcı demek...
valla buna biraz düzgün satıcı demek daha doğru olur yada işin doğrusu şanslıymışsın.
ben bu işten hiç bişe anlamadım ama elım mecbur tüm ekıpmanlarımı almak zorundayım
hepimiz almak zorundayız. anlamayacak bir şey yok arkadaşım. herkes gelip bildiğini gördüğünü paylaşıyor, doğrusunu bulmaya çalışıyoruz.
çay başında toplantı gibi,
herkes hangi tarladan geçmişse ordan bişiler topluyor getiriyor, ortaklaşa yeniliyor, herkes ne gördüyse anlatıyor
Beyler kusura bakmayın ama çok uzamış bu konu. Vergiymiş, satıcılar kazıkçıymış vs. Kazıkçı lafı da nedir?
Madem bu kadar tepkilisin alternatiflerini devreye sok, aç internetten getirt ya da binme motoruna bekle, yurtdışına çıkan biri olduğunda ondan iste.
Forumdan birisi bir laf etmişti; "Kaskının bedeli kafana biçtiğin kadardır" gibi bir şey...
Hakikaten de öyle. Bu ekipmanları canınızı koruduğunun gerçekten bilincinde olarak almak belki 150-200 euro fazla verirken içinizi acıtmaz.
Ayrıca, motosiklet pazarı halen niş bir pazar. Ben satıcı olsam ben de fahiş fiyatlara satış yapardım. Pazarın kaymağı bir kez yenir çünkü...
Selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)